26. elokuuta 2010

Tunnustusta ja saunamakkaraa

Ihan ekaks lämpöinen kiitos Mirvalle ja Hannalle, joilta sain ihanan tunnustuksen, jota jo viimeviikosta esittelinkin. Iso rutistus teille tytöt. Näiden tunnustusten symbolinen arvo on mulle tärkeä! On ihan huimaa, että joku haluaa muistaa juuri minun blogiani kaikkien näiden ihanien blogien joukossa. Nöyrin mielin siis kiitän ja kumarran! Vieläkö te jaksatte kuulla musta uusia asioita?

1. Olen ihan täysin toivoton sipsiaddikti. Pussi menee ihan kevyesti.
2. Sipsin kanssa pitää ehdottomasti olla myös dippiä. Aurajuusto on paras!
3. Haluaisin olla sporttinen ja elää terveellisesti, mutta en vain kertakaikkiaan pysty.
4. Olen yrittänyt urheilua, tositarkoituksella, mutta se ei vain sovi mulle.
5. Kaikki silti aina luulee mua urhelijaksi. Ei ole yks eikä kaks kertaa kun multa on kysytty "oletko sä tanssija". Kerran pyydettiin jopa luistelujoukkueeseen, vaikka oikeasti tuskin pysyn pystyssä luistimilla.
Näytin kuulema luistelijalta.
6. Tämä johtunee siitä, että olen aika pienikokoinen.
7. En yllä koulussakaan laittamaan hiomakoneen johtoa pistokkeeseen. NOLO. 
Vaan joudun joka kerta pyytämään apua.

Itse en tätä tunnustusta kertakaikkiaan osaa laittaa eteenpäin. On liikaa ihania blogeja, ja jos mainitsen yhden, tulee paha mieli toisten puolesta, koska haluaisin muistaa heitäkin. Eikä ole ideaa lähteä kaikkia lukemiani blogeja listaamaan... Olen siis tylsä, ja jatkan teidän muiden blogeista nauttimista ilman tunnustamista. Jos vielä jotain tästä päivästä sanoisin, niin kiireinen, rankka päivä loppui mukavaan hetkeen äidin ja isän kanssa, jotka tulivat meille ihan vain saunomaan ja iltapalalle. Pöydässä tarjottiin, mitäpäs muuta, kuin rennosti saunamakkaraa. Itse makkara jäi kuvaamatta, harmi!  Lisukkeena oli ruokaisia salaatteja. Kyllä vaan pieni juhla arjen keskellä piristää kun sen vain jaksaa kyhätä kokoon. Saatiin vielä yllätysvieraatkin iltapalapöytään. Täähän alkaa olla kuin ennen vanhaan Jojensuussa <3

Mukavaa perjantaipäivää teille!
Kohta se onkin taas jo viikonloppu, JIIIHAAAA!!!!!


6 kommenttia:

lumiomena kirjoitti...

Onnea ansaitusta tunnustuksesta! Ja hauskat seitsemän asiaa sinusta. Tuo shipsiaddiktina olo tuo hymyn huulilleni. Itse en mukamas välitä shipseistä, mutta jos niitä on, niin joku ihme ja kumma saa rapisuttamaan sitä pussia koko ajan ;)

ValkoisenVerannan Sanna kirjoitti...

Kivoja tunnustuksia sinusta. Hauska tuo luistelujuttu:)

Ihana perinteinen makkaran popsimisillallinen teillä.

Ja voihan valtava mikä sohva teille onkaan ilmestynyt. Ihalin sitä tuossa viime postauksessasi.

Kirsikka kirjoitti...

Näitä sinun juttuja on kyllä aina nin mukava lukea, olet varmaan ollut mieluinen opettaja ;) Minustakin tunnustuksia on hirmu vaikeaa laittaa eteenpäin.

Marina kirjoitti...

Somat nuo palloservetit, ihan harmittaa kun jätin ne kauppaan ja nappasin tilalle ruutua.

Olen yrittänyt lukijaksesi jo monen monta kertaa, mutta tuo LUE-linkki ei vain toimi. Yritän sitkeästi vielä ja siis täällä sivuillasi jonkin aikaa olen jo lukijanasi keikkunut vaikken ole merkkiä jättänyt :)

Kivaa viikonloppua sinne!
Marina

Marjis kirjoitti...

Käyppäs katsomassa yksi tunnustus lisää blogissani:)
Totta tuo että on todella vaikea laittaa vain seitsämälle tuo tunnustus mutta jostain pitää aloitta ;)

Viivu kirjoitti...

Lumiomena: Tiedän tunteen...ja mies lähti taas kauppaan... VOI EI!

ValkoisenVerannan Sanna: :) No kieltämättä luistelujuttu oli aika hauska tapaus. Joskus olen leikitellyt ajatuksella, että olisinkin ihan pokkana menny treeneihin. Kukahan olis ekana uskaltanu sanoa, että pitäsköhän sun siirtyä katsomoon... :)

Kirsikka: Kiitos <3 Ihana saada tällasta tunnustusta blogista, kun itse sitä aina miettii, että onkohan tässä teidän muiden kannalta mitään järkeä... Omaksi iloksenihan minä tätä teen, mutta yksinäistä olisi jos ei kukaan lukisi :)
Hih, tuota open mieluisuutta pitäs varmaan kysyä oppilailta :) Ihania olivat ainakin lapset! Ja kyllähän se oma ope tuppaa aina olemaan se paras ope :D Ainakin alaluokilla.

Marina: olen ihan hirmusen ihastunut noihin servetteihin! Otin niitä itselleni blogiputiikkiin myyntiin, ja olen ollut aika hyvä asiakas :D Jouluksi tilasin punaisiakin. Ihan huippua, että jaksat noin sinnikkäästi yrittää lukijaksi!!! Saisi alkaa laskuri toimimaan! Olen huomannut, ettei se kaikistellen ihan pysy mukana, mutta en osaa sille itse ainakaan tehdä mitään. Onhan se kiva aina nähdä, kun uusia lukijoita tulee joukkoon. Seuraan lukijatilannetta aktiivisesti ja yritän ehtiä käymään teidänkin profiileissa, joten kaikki vaan kirjautumaan.

Marjis: Kiitos <3 Näitähän nyt tulee :D
Pitääkö mun taas kertoa seitsemän asiaa? Tehän tiedätte kohta kaiken! :)