17. elokuuta 2010

Pohdinnan poikanen

Tänään ollaan aikalailla viisaampia kuin eilen. Pikkuhiljaa itsellekin alkaa hahmottua mihin on tullut päänsä työnnettyä. Koulu on siis alkanut ihan toden teolla, ja ainakin tähän saakka se on ollut enemmän kuin mitä uskalsin edes toivoa. 


Arvatkaa mitä! Me päästään jo ens kuussa sisustamaan ihan oikea talo! Oikea uusi vasta valmistuva omakotitalo oikeille asiakkaille!!! Aika jännää tiedossa siis. Eilen aloitettiin sisustussuunnittelun opiskelu teoriassa ja tänään alkoi  huonekalusuunnittelun ja valmistuksen kurssi, jossa saadaan opetella pöydän tai tuolin tekoa. Ensi viikolla sit entisöidään... 
Tän päivän kuvat on kahdesta vanhasta tuolista, jotka nappasin kirpparilta mukaani. Meinasin ensin käyttää entisöintityössä, mutta nää taitaa kyllä kelvata mulle enemmän kuin hyvin ihan näine kolhuineen... Niinpä taidan joutua käymään siellä kirpparilla vielä toisen mutkan.Huomaan kaiken uuden keskellä käyväni pienessä mielessäni myös blogaamiseen liittyvää keski-iän kriisiä.
Eikös näiden elinkaari ole kolmisen vuotta?
Jatko mietityttää, mikä johtuu varmaan siitä, että elämäntilanne muuttui taas kerta heitolla ja sitä 
joutuu miettimään uudestaan tämän blogaamisenkin paikan ja merkityksen uudessa elämäntilanteessa.

Mukavaa viikkoa jokaiselle <3


22 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kylläpä kuulostaakin ihanalle tuo koulutus!! kaikkea siis kivaa tiedossa, kerrohan sitten mitä kaikkea puuhaatte siellä.

Nonnukka kirjoitti...

Voi miten ihanan kuulonen koulu! Tahtoo kans! Kauniita kuvia! Mukavaa viikkoa Viivulle!

Anonyymi kirjoitti...

kivalta kuulostaa toi sun koulu, tahtois kans. älä vaan lopeta bloggailua, ihan yks mun lempiblogeista vaikka harvoin kommentoin.

Heli kirjoitti...

Olen niin iloinen puolestasi kun olet päässy tuollaseen kouluun. Se tuntuu niin sun jutulta. On hyvä asia, kun löytää elämästä sen asian, mitä tahtoo tehdä ja mitä rakastaa.

Mutta koita nyt ees välillä silti myös blogata..

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta opinnolta!

Älä turhaan kokonaan bloggailua jätä. Käyt silloin kun on aikaa, mutta jätä sitä toki kaikelle muullekin.
Opintojesi etenemistäkin olisi kiva seurailla!

Sissi kirjoitti...

Hienoa että oot päässyt opiskelemaan sitä mikä oikeasti kiinnostaa!

Vaan älä aivan bloggailua heitä, on aina niin kiva lukea, vaikka postauksia tulis harvakseltaankin.

Tanja kirjoitti...

Älä ihmeessä lopeta tätä ihanaa blogiasi! Odotan aina innolla uutta postaustasi! Kirjoitat rehellisesti, hauskasti, terävästi ja usein kirjoituksesi antavat myös ajattelemisen aihetta meille lukijoillekin... Mukavia opiskeluaikoja kuitenkin Sinulle, on varmasti paljon kaikkea mielenkiintoista edessä! Ja taatusti uusi elämäntilanteesi vie myös aikaa ja energiaasi ihan uudella tavalla. Muista silti aina välillä meitä "fanejasi", jookos? :)

Unelma Säleikkö kirjoitti...

Vau, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta tuo koulu ja olisi kyllä ihanaa saada jatkossakin seurata blogiasi ja myös kuulla lisää koulustasi.

Tsemppiä syksyyn!

Petruska kirjoitti...

Voi minä myös haaveilen opiskelusta!!! Niin ja tämä on myös mun lemppari blogi älä vaan lopeta =)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Mielenkiintoisen kuuloinen koulu. Kiinnostaisi muakin kuulla sitten lisää että mitäs siellä koulussa tehräänkään... ;) Ihanaa viikkoa!

Kati kirjoitti...

Tällä myös yksi joka toivoo että jaksat jatkaa blogin kirjoittamista vaikka harvakseltaan. Olit ensimmäisiä blogini lukijoita ja siitä syystä bogisi ja sinä olette minulle "erityisiä" vaikka henk.koht. emme tunnekkaan.

Mukavaa opiskelua, kuulostaa aivan ihanalta! Varsinkin tuo entisöinti saa tämän emännän huokailemaan kateudesta.

Silkun kulma kirjoitti...

Eipä ole taas pitkään aikaan mitään tullu kirjoteltua sulle, mutta nyt päätin. Aivan ihanalta kuulostaa tuo sun koulu. <3
Toivottavasti päätät jatkaa tätä blogin kirjotusta, sillä tämä tuo aina omiin päiviin valoa ja innostusta. =) Olet paras <3

Lenni kirjoitti...

Onnea ja innostusta koulutielle :) Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, hauska olisi kuulla mitä kaikkea siellä puuhaatte. Ja mukava olisi jos jatkaisit bloggailua, vaikka edes harvakseltaan. Tää on mun yksi lemppari <3

Tuulella kirjoitti...

Mukavaa, että opinnoissa on noin ripeä tahti! Siellä ehtiikin sitten oppia kaikenlaista.

Tästä blogista voi olla sinulle myös hyötyä tulevia töitä ajatellen. ja meillehän blogin jatkamisesta olisi paljon iloa :)

Petuli kirjoitti...

Toivottavasti ehdit ja jaksat vielä silloin tällöin bloggailla, tänne on aina niin ihana tulla piipahtamaan!

Tuo sun koulu kuulostaa ihan tosi mielenkiintoiselta. Tiedätkö onko vastaavaa muualla jollain toisella nimellä? Tilasisustajalla kun ei googlessa tule muuta kuin Kajaanin osumia.

malla kirjoitti...

jaksamista arkeen <3

pampula kirjoitti...

Huomenta :) kuulostaa mielenkiintoiselta tuo kouluasia ja varmasti sitä onkin! Ajattelin itsekin hakea syksyn haussa koulunpenkille..tosin liiketalouden puolelle :)

Toivon myös, että ihana blogisi kestää ´hengissä´ vaikka tosin ymmärrän että perhe ,arki ja koulu on haastava yhdistelmä.

Voimia tulevaan!

Marielisa kirjoitti...

Pitkästä aikaa hyviä kuulumisia Kajaanista!
Että siellä oikeesti on noin kivaa koulutusta tarjolla, hienoa! ;))

Jaksamista arkeen ja koulunpenkille <3
- bloggailuasi jatkathan...silti?

Anonyymi kirjoitti...

Ei ensimmäiseen kiireeseen kannata blogia lopettaa, jos ei ihan täysillä niin tunne. Kirjoittaa, kun jaksaa, kerkeää ja kiinnostaa. Kunhan ei ala siihen,lopetan, en lopeta ja sitä rataa. Opiskelu pienten lasten kanssa ei ole koskaan helppoa.

Eveliina

Kristiina kirjoitti...

Koulunkäyntisi kuulostaa mukavalta!

Ainosofia kirjoitti...

Kun elämä on kiireistä tuntuu välillä varmaan meistä kaikista, että lopettaa bloggailu.

Mutta ei lopeteta - eihän?

Kikke kirjoitti...

Oon koittanu täällä piipahdella tasaiseen tahtiin,mutta nyt mulla on tainnu joku postaus mennä ohi...
Mitä opiskelet?Ja mikä susta sitte tulee???Kuullostaa niiiiin kivalta ja mielenkiintoiselta ja monipuoliselta opiskelulta :)!