9. elokuuta 2010

Rantaviivaa

Muutama kuva vielä asuntomessuilta.
Se, mikä Kuopiossa oli hienoa, olivat maisemat! 
Saaristokaupunki oli tosi kaunista aluetta ja rantatontit kertakaikkisen upeita!
Edellisen postauksen kommenttia lainatakseni, enpä pistäisi pahakseni jos uimaan,
veneelle ja luistelemaan pääsisi omasta rannasta. 


(Näitä kuvia katsellessa on muuten vaikea uskoa, että hellettä oli 33 astetta. Huh!)

Tuota kesäkeittiöiden sijoittelua hieman ihmettelin. Kaikki olivat tosi kaukana itse talosta. Kuka oikeasti jaksaa raahata kaiken grilli-iltaan tarvittavan joka kerta hirmusen kauas monien rinneportaiden ja niiden välillä sijaitsevien väliterassien  päähän? Joku varmasti jaksaa, mutta itse olen niin laiska, että mitä lähempänä, sen parempi!


Sensijaan näköalat olohuoneesta ei olleet ollenkaan hassummat :) Ihan pikkurahalla näihin tontteihin ei kuitenkaan pääsisi käsiksi. Pikkuisen kävi sääliksi sitä perhettä, jonka kesämökki oli jäänyt näiden asuntomessujärkäleiden "jalkoihin". Tonttien välissä nimittäin oli pieniä, ihan tavallisia kesämökkejä järvenrantoineen, joiden ympärillä on aikaisemmin ollut ihan tavallista mustikkametsää... Nyt takapihaa koristaa jämerä kivitalo. Se siitä kesämökistä järvenrannalla keskellä kaupunkia...


Mutta mikä sitten oli asuntomessujen parasta antia? 
Siitä seuraavassa postauksessa.
Nyt kahvin keittoon, kohta vaihtuu vahtivuoro ja tämä karkaa asioille...8 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Hih... Itse juuri palasin asioilta. :) Silti tulin tänne notkumaan...

Maisemat kyllä kelpaisi, vaikka nuo talot ja sisustukset eivät välttämättä (ainakaan kaikki) ole ihan sitä mun kakun palaa.

Rilla kirjoitti...

Maisemat munkin mieleen. Monet asuntomessutaloista on tosiaan ainakin mun makuun liian "hienoja", moderneja ja jollain tavalla kylmiä. Todennäköisesti myös ihan liian kallita :D

Olisko tossa kesäkeittiöjutussa joku sellainen homma takana, että kun nykyään ei enää saa rakentaa niin lähelle rantaa...?

Suvimarja kirjoitti...

Maisemat on kyllä hienot! Aina voi lohduttautua sillä,että kuivalla maalla asuessa ei tarvii pelätä kokoajan että pikkuset pääsee karkamaan veteen :) (Stressaisin nimittäin siitä itse!)

HannaP kirjoitti...

Voi kun on upeita maisemia!

sanna kirjoitti...

Mahtavia kuva otoskia asuntomessuilta. Nyt ihan harmittaa kun emme lähteneetkään sinne. Meillä on on hyvin saman lainen sisustus maku, sillä ihailen aina ottamiasi kuvia ja postauksia.

Pieni Lintu kirjoitti...

No mikäs oli parasta?? :)

Nasba kirjoitti...

Mä voisin kyllä istua mieluusti iltaani tossa ikkunen edessä ja tuijotella ulapalle... huoh!

ps. edellisessä postauksessa kyselin siitä juhannusruusu-tapetista. sen vuoksi kuvaa kaipailin, koska lehdessä oli siitä niin pikkuruinen kuva ettei juuri saanut selvää ja ois ollut kiva nähdä valmis seinä paremmin. meillä odottaa harmaalla taustalla juhannusruusu pääsyä makkarin seinälle. ;)

Arja kirjoitti...

Kauniit maisemat:-)
Mukavaa alkavaa viikkoa<3