1. elokuuta 2010

Tervetuloa kotiin

Heippa ystävät! 
Onnelliset mutta melkolailla ryytyneet hyytyneet matkamiehet laskeutuivat justiinsa kotia pikalomalta. 
Teitä olikin jo ikävä ja kotiintulon kruunasi ihana hassu kommentti eräältä lukijalta:

heipsis!
Taisin nähdä sinut eilen Hesassa Forumissa perheesi kanssa?
Kävelit vastaan ja mä ystäväni kanssa mentiin siitä Lindexille. Siellä aloin miettimään että näytit tutulle. Ystäväni ajatteli että olit varmaan joku juontaja koska olit niin tutunnäköinen. =)
Sit tajusin että se olit sä mutta olit jo mennyt. Olisin tullut moikkaamaan.
(Mulla oli kukallinen maximekko ja vihreä bolero ja työnsin rattaita...jos huomasit.)

Ps. Ystäväni sanoi että olet luonnossa PALJON nuoremman näköinen. =) Ajatteli että max 18 jos ei tietäis sun ikääsi.

Ei ole todellista! Aika hieno yhteensattuma, harmin paikka kun ei ihan kohdattu!
(Ja harmin paikka, etten enää ole ihan 18...)

Täällä on nyt sitten mietitty kuumeisesti, että kellä oli siinä kohtaa räkä poskella ja mikä oli yleinen "tunnelma" kun hirveässä kiireessä juostiin rattaiden ja kolmen lapsen kanssa läpi sekä Forum että Kamppi ja etsittiin yhtä ainoaa kesämekkoa Vealle kuvaukseen, joka alkoi parin tunnin kuluttua. Äiti (elikkäs allekirjoittanut) kun oli pukenut sen ainoan mukaan varatun vähän siistimmän mekkosen edellisen päivän meripäiväreissulle.  Voin kertoa, että kesävaatteet oli jo lauantaina  aikalailla loppuun myyty, ei kannata siis enää vaivautua.  Kaikenlaista muuta kivaa löysin kyllä... Niistä myöhemmin. Nämä kaksi yhdessä (=mekkoa ei löydy, kaikkea muuta löytyy liikaakin, luovat tilanteeseen ihan oman jännitteensä isin ja äidin välille, joten ymmärtänette, että jälestäpäin mietityttää...) Lindex oli muuten sitten se helpotuksen keidas mistä löytyi vielä yksi hempeä naruolkaiminen mekko kokoa 86cm. Viimeinen paikka siis jossa käytiin vielä ennen suuntausta Linnanmäelle, joten tunnelma oli jo aika "korkealla"  ja suurin osa porukasta  väsynyttä shoppailuun.

Reissu oli siitäkin huolimatta  ihana ja varmasti kuulette siitä lisää vielä.  

(Kuva Saara Marjasvaara)

11 kommenttia:

Anrinko kirjoitti...

=) Se olit sitten sä. Niin mä ajattelinkin. Harmi tosiaan että tajusin liian myöhään ja olit jo poissa. Olis ollut kiva vaihtaa pari sanaa kasvotusten.
Mä en ehtinyt siinä ajassa edes näkemään monta lasta sulla oli mukana tai että oliko miehesi vierellä. Sen verta vauhdilla tapahtui tuo ohitus, mutta tunnistin silti. =)

Viivu kirjoitti...

Aikamoinen vauhti siinä olikin päällä, ja välillä hajaannuttiin. Pojat kävi iskän kans toisessa kaupassa ja me Vean kans etsittiin mekkoa... :) En tosiaan ehtinyt sinua huomaamaan, kun tuntui, että silmälaput silmillä vaan säntäiltiin paikasta toiseen. Ei ihme jos ohitus on ollu nopea :)

Rilla kirjoitti...

NO oli hyvä kommentti :) Kyllä tollaisella elää pitkään! Mua luultiin viikonvaihteessa (no, hei, tosin kotkan meripäivillä ja tää "luulija" tais olla aika kivasti siivussa, mutta envei...) firman kesätytöksi :D Nyt on hetken taas ihan freshi ja nuori olo.

maija maitoparta kirjoitti...

Noita on aina mukava kuulla!Multa kysyttiin muutama viiikko sitte alkossa paperit!:D (oon 29 :D)
Miehen mielestä se johtui vaatteista,leggarit ja lyhyt farkkuhame!Pitäiskö sit pitää jakkupukua!:D
Oottelen lisää reissukuulumisia!:)
Mukavaa viikkoa!

malla kirjoitti...

on muuten jännä tunne,ku kuuloo jälestäpäin,et hei, mä taisin nähä sut!:)
mulle on käyny pari kertaa näin ja heti kyllä tuloo mieleen,että voiei,oliko kellä tosiaan räkä poskella ja kukahan sattu kiukuttelemaan mitäkin...mutta ihan hauskaa tulla bongatuksi!

Hannis kirjoitti...

Hei hauska kuulla, että reissu meni hyvin! Lintsikuvia odotellessa minä jatkan nyt siivoamista, kun sain vihdoin Miehen töihin kolmen viikon lomalta :-)

Viivu kirjoitti...

Rilla: Eikös :) Kyllä tuolla taas jaksaa! Tosin en ole ihan varma onko se enää tässä iässä pelkästään etu jos näyttää 18-vuotiaalta...

Maija Maitoparta: Olen itsekin huomannu, että vaatteet kyllä vaikuttaa. Meillä oli niin kiva reissu, että voisin kirjottaa siitä vaikka kuinka ja laittaa vaikka kaikki kuvat teille, mutta yritän pysyä kohtuudessa :) Jotain tulee silti...

Malla: No eikös oo! :) Kivaltahan se tuntuu, että joku tunnistaa. Silti hassulta, kun ei sitä tule ajatelleeksi, että noinkin isossa kaupungissa joku oikeasti sattus kohille :) Ja ihan sattumalta...

Hannis: Vean loppumetrien väsymyskiukkua lukuunottamatta loistavasti! Tsempitykset täältä sinne siivoukseen. Meillä pitäs alotella matkatavaroiden purkamisella niin sit EHKÄ mahtus siivoomaan... :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu hauskoja tilanteita.Itsekin mietin joskus tuolla kulkiessani että millonkohan kenties joku bongailee meikäläisen kun täällä peekoollakin noita blogaajia piisaa,ja oma naamakin on blogissa vilahdellut.Itse kerran ainakin olin tunnistavinani yhden :)

Ainosofia kirjoitti...

Mukavia sattumia tuollaiset.
Olemmekin olleet sitten Helsingissä yhtäaikaa mekin. Liekkö törmätty jossain ;)

Mari kirjoitti...

voi vitsit, me oltiin koko päivä lauantaina Lintsillä, mutta unohdin kokonaan että piti teitä kytistellä :D

Helikaroliina kirjoitti...

Varmasti mukava kuvauspäivä teillä ollut vauhdikkaasta menosta huolimatta :) Ihana tuo kuva, niin erilainen!