4. syyskuuta 2010

Sisustuskriisi

Tämä päivä on mennyt siivoillessa, eikä valmista ole tullut. Samalla olen ollu ihan hukassa sen kanssa, mitä oikeastaan kotiini haluan. Koulun myötä mulle on avautunut rajaton mahdollisuuksien maailma, ja se on sekoittanut pään nyt sitten ihan lopullisesti. Virittelin olkkariin uudet syksyisemmät verhot, enkä ole ollenkaan varma onko nää nyt yhtään sinne päinkään mihin suuntaan haluaisin tätä meidän kotia olla viemässä.


Noh, ainakin yks juttu on varmaa. Verhot on liian lyhyet! Kannattas vissiin kattoa aina ne mitat ennen kun ostaa (vink,vink). Onneksi suurin osa verhoista sujahtaa sohvan taakse, joten näillä mennään tää syksy.Habitaresta löysin ihanat Soap Factoryn käsin tehdyt luonnonmukaiset saippuat, joita olen tänään järjestellyt myös putiikin hyllyille. Paljon kivempaa hommaa muuten kuin siivoaminen! Kuvassa ihana täyteläinen espresso, NAM! Putiikista vielä sen verran, että syyskuun ajan sieltä toimitetaan kaikki yli 50e tilaukset ilman postikuluja! Kannattaa siis käydä kurkkimassa jos et vielä ole ehtinyt.


Tuolla ylemmissä kuvissa muuten vilahtelee kaksi tollasta valokuvatyynyä joista on jo pitkään pitänyt postata. Ehkäpä ens viikolla ehdin vihdoin... 

Ja nyt takasin imurinvarteen...
8 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Mulla on kans välillä tuollaisia "en tiedä yhtään mitä haluan" -kausia. Silloin olen yleensä karsinut kaiken mahdollisimman vähiin ja pikkuhiljaa lisäillyt taas tavaraa, kun on tullut sellainen fiilis.

Kaunis olkkari teillä!

ps. Tuo laskuri ei tule kuntoon, käys kato heidän kotisivuillaan...

Marielisa kirjoitti...

Ymmärrän tuskailusi, ihan varmasti tarjonnan paljous on osa-syyllinen - tuttu tunne mullakin alan opiskeluajoilta, vaikka silloin 15v sitten ei ollut näin runsasta tarjontaa ja nettikin oli vain 'harvojen herkkua' ;)

Ihanan tilava kyllä tuo teitin sohva!

Nuo SF:n saippuat on kyllä ihania <3
Itse tilasin omat ekat sieltä kaksi vuotta sitten, tuo espresso meillä on nytkin käytössä - huippu!

Mukavat viikonlopun jatkot sinne :)
Täällä imuri ja silitysrauta huutavat minua taas kutsuvasti, argh.

Annimuori kirjoitti...

Vierailemassa täällä pitkästä aikaa.
Onnea paljon omasta kodista vaikka aikaa sitten olettekin muuttaneet =)

Upean näköisiä saippuoita, itsekin koukussa juuri tälläisiin tuotteisiin.

Saila kirjoitti...

Jotenkin tutulta kuulostaa tuo sinunkin sisustuskriisi. Omakin sisustusmakuni vaihtelee maalaisromantiikasta, retron kautta huippumoderniin ja niin edelleen. Välillä haen 1800-luvun pappilaa, välillä unelmoin modernista kivitalosta ja kuitenkin viimeiseksi etusivu.comista katson rintamamiestaloa! :D Naisen elämä ON vaikeaa!;)
Uudet verhot näyttivät todella kivoilta! Ja tykkään teiän olkkarissa erityisesti nuista Ratian arkuista ja niiden päällä olevasta sommitelmasta!

ps. Ootko kokeillut itse saippuan valmistamista? Se se vasta on koukuttavaa! ;)

Lettu kirjoitti...

Ihanaa kun ei oo yksin "ongelmiensa" kanssa! Mullaki on sisustusmaku vaihellu kokoajan. Koskaan en oo ihan modernista tykännny ja nyt ku asutaan vanhassa talossa, tykkään kaieksta vanhasta. Kuitenki muutto on joskus eessä (asutaan kaksiossa kolmestaan), mutta en oikeesti osaa päättää mitä tuolta etuovi.comista haen. Kuitenki sisustukseenn vaikuttaa talon henki niin paljon.

Toivottavasti mieleisesi ratkasut on lähempänä ku uskotkaan! :) Teillä on nättiä nytki!

Lettu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Maria kirjoitti...

Kuule samassa veneessä ollaan :) Opiskelujen myötä totta tosiaan on oppinut erialisista tyyleistä paljon. Myös niiden yhdisteltävyydestä. Toisaalta mua kiehtoo tällä hetkellä ihan ultramoderni sisustus kun taas toisaalta tiedän, että se ei ole välttämättä kuitenkaan se, jossa itse viihtyisin. Tai lapseni viihtyisi. Mies taas viihtyisi varmasti :) Joten olen päätynyt modernistamaan koko kämpän ajan saatossa, mutta jättämään sinne pehmeyttä tyynyillä, peitteillä, valokuvakollaaseilla, matoilla yms. Eli periaatteessa hankkimaan modernit kalusteet, joihin pystyy yhdistämään kotoisia elementtejä.

Eteinen ja keittiö + ruokailutila on jo saanut täysvalkoiset seinät (ja näinhän ei oppien mukaan kuuluisi tehdä, vaan maali on paremman näköistä hieman taitettuna.. :). Olohuone tulee jatkamaan tätä samaa linjaa. Ehkä isolle seinälle tulee sama sävy kuin takkahuoneessa tai sitten hyvän kylmän harmaa. Makkariin haluaisin Habitaressakin m2:lla esillä olleen mustavalkoisen isokokoisen orkidean sängynpäätyyn.

Paljon on haaveita, mutta lottovoittoa odotellessa :)

-Maria
ps. Hyvän näköiset verhot!

Marge kirjoitti...

Samaistun tuskasteluusi sisustuksen suuntaa miettiessä. Eiköhän pikkuhiljaa linjat ala selkiytymään. :) Kaunista on jo nyt!