3. syyskuuta 2010

Kenkävero

Heipat taas kaikille tasapuolisesti, ja etenkin lämpöset tervetulotoivotukset uusille lukijoille! Lukijalaskuri ilmeisesti taas vaihteeksi toimii, hyvä niin! Onhan se kiva nähdä välillä muutakin kuin oma naamansa. (Rapuhattukuvan poistoa olen jopa harkinnut vakavasti lähes päivittäin, sen verran se pistää omaankin silmään kun kone sen arpoo AINA tuohon alapalkkiin missä ehdotellaan vanhoja postauksia luettavaksi tyyliin "olisitko kiinnostunut tästä")

Habitare käyty ja paljon ehdittiin nähdä. Olis niin paljon kerrottavaa, etten oikein tiedä mistä aloittaisin. Niinpä laitan tähän aluksi vain pari kuvaa Kenkäverosta jossa pistäydyttiin menomatkalla, ja muhittelen Habitaren antia vielä hetken mielessäni.


Kenkäverosta olin kyllä kuullu, mutten koskaan ollu siellä itse käynyt.


Kaunis paikka, kauniita rakennuksia ja vanhan ajan tunnelmaa...


Putiikki oli ehkä hieman pettymys...
Ja sitä tietty olin odottanut eniten.


Tämä  pyörä oli lähes maastoutunut vanhan omenapuun alle.

Lopuksi tietty vielä se pakollinen minäkin-olin-siellä -kuva, mistäpä muualta kuin vessasta.Niin, ja lohduttavaahan tässä on se, että on ne peilit p*****t muuallakin kuin meillä.

Tähän reissuun vielä palataa, mutta nyt rennon letkeää perjantai-iltaa kaikille!


9 kommenttia:

pampula kirjoitti...

Kivan näköinen paikka. Toi tapetti on aika jees ja kattohärvelissä (sillä on varmaan joku oikea nimikin :)) kiva idea. Täytyykin kaivaa hippohiihtolusikat varastosta esille :)

pikkukimalainen Satu kirjoitti...

Mahtuiskohan tuo pyörä meidän partsille :)

Katja kirjoitti...

Kenkävero on ihana paikka. Joka kesä käydään monta kertaa! Se on totta, että putiikit eivät ole minunkaan mielestäni kummoisia. Jotain pientä aina tarttuu mukaan. Puutarhassa pitää aina käyskennellä ja maistella marjoja. Vanhan ajan limukka oli ihanaa!

-Jassu- kirjoitti...

Kenkävero on tosiaan kaunis, mutta oikeastaan ne putiikki on omasta mielestäni parhaimmillaan joulun aikaan. Muuten siellä on aika peruskamaa.

Marianne kirjoitti...

Olen kuullut paikasta, vaan en koskaan poikennut. Mukavan näköistä, pitänee lisätä 'nähtävien paikkojen' -listalle :)

Marianne kirjoitti...

Olen kuullut paikasta, vaan en koskaan poikennut. Mukavan näköistä, pitänee lisätä 'nähtävien paikkojen' -listalle :)

Anne kirjoitti...

Heips !
Olet käynyt näemmä meikäläisen lapsuuden leikkimailla! Eli asuin lapsena kartanon vieressä ja tänne aina talvisin tulin mäen laskuun..siitä siis aikaa ;) ja silloin iso mäki johti kohti satamaa jossa sai liukkaat vauhdit!
Kartanon kauppa on parhaillaan todellakin ennen joulua..ja ulkoa kuin sadunlinnan sadoin jouluvaloin valaistuna. Messumatka tuli kanssa tehtyä. Hyvää viikonloppua!

Mari kirjoitti...

Hieno paikka:) Ja meidänkin peilit on p*skaset;)

Arja kirjoitti...

Näyttääpä ihanalle paikalle:-)
Oikein mukavaa viikonloppua Viivuska<3