10. syyskuuta 2010

Lumivalkosta

Taas ollaan siinä pisteessä, että työt alkaa kivasti haitata opiskeluja :)

Illaksi olen menossa tuunaamaan Vean päiväkodin ovet uusiksi, jee!!! Pieni pelko persauksissa, kun ihan ammattilainen en vielä koe olevani...ja ehkä se on parempi näin päin, kun että voimansa tunnossa lähtisi ja laittaisi ovet pilalle. Pitäkää sormet ristissä, että onnistuu! Laitan sitten jonkun kuvan tänne blogiinkin millasta jälkeä tuli. Ja jos en laita, niin tiedätte sitten syyn siihenkin...


Eilen saatiin alulle myös omakotitalon sisustuksen suunnittelu. Muistatteko, kun siitäkin joskus mainitsin. Oppilaitos on rakentanut myyntiä varten omakotitalon, johon me nyt sitten suunnitellaan sisukset.  Yksi opiskelijoiden tekemistä suunnitelmista valitaan oikeasti toteutettavaksi. Täähän on kuin tositeeveessä! Yllättävän vaikeaa asettua ihan toisen saappaisiin. Itsehän kyllä tietäisin millaisen keittiön haluaisin, mutta suunnittelepa keittiö myyntiä varten, kun vielä tietää, että rakentava setähän se sitten päättää minkä suunnitelmista haluaa... Ei liian erikoinen, ei liian maalaisromanttinen ja ennenkaikkea, edullinen! Siinäpä hommaa tuleviksi viikoiksi. Me lähdettiin liikenteeseen lattiamateriaalista ja keittiöstä. Tässä muutama materiaalipala keittiösuunnitelmasta. Valkosta tulee!


Tuo valkoinen kiiltävä pöytälevy metallireunalla on tosi magee isona ja luonnossa!


Toivon NIIN että meidän suunnitelma valitaan, niin pääsen sit esittelemään sen teille ihan oikeasti kasattuna!
Olis aika mielenkiintosta kuulla millasen keittiön sinä haluaisit?

Mutta laiska se töitään luetteloo, joten lähdenkin tästä tankkaamaan
vähän tonnikalapastaa iltaa varten!

Mukavaa viikonloppua sekä työn että levon merkeissä!


7 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Oih, mikä tuo alimmaisen kuvan ihana lattia on???

Aika nopeasti teillä jo alkaa harjotustyöt, onneks minä en oo siellä säätämässä. :D

Mun unelmakeittiö on myös valkonen, aika perus ovet, ei missään nimessä modernit. Vetimet sellaset kupit tai pienet ihanat nupit. (ruonoa pukkaa) Tasoksi mustaa kiveä, tiskikone integroitu ettei vaaaaan näy, muut koneet saa olla rosteria. Jääkaappi myös mahollisesti integroitu. Välitila myös valkonen.

Sellanen. Aika basic.

Sari kirjoitti...

Mun unelmakeittiö olis ehkä musta, mustat ovet ja ei yläkaappeja...tai valkoinen, mahdollisimman pelkistetty...jompikumpi, ei kuitenkaan mustavalkoinen :) Ja tuolla mun luona on sullekin jotain! ;)

Viivu kirjoitti...

Tanja: Itsekin varmaan kallistuisin valkoiseen. Ja tuo lattia on ihan vaan valkoista laminaattia. Tarkempia tietoja en nyt muista. Jos itselleni tekisin, olis puulattia ihan ehdoton, mutta sitä on turha edes ehdottaa tässä tapauksessa... Harmi :(

Sari: Oih, kuulostaa hyvältä! Ja kiitos tunnustuksesta <3 Ihana päivän päätös! Palaan astialle paremmalla ajalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kouluprojekti kuulostaa aika tosi kivalta. Samoin ovien tuunaus :) Kuvia odotellessa :D

Jellis kirjoitti...

sain vinkin blogistasi ja puodistasi yhteiseltä tutultamme ;) Ihania kuvia ja kiinnostavia juttuja, tuun taatusti paremmalla ajalla lueskelemaan lisää.

Sanna-Mari kirjoitti...

Hauskalle kuulostaa oviprojekti! :) Ja mielenkiintoselta keittiön suunnittelu. Itte en opiskellessa (somistajaks vuonna nakki ja peitsi) tykänny yhtään "oikeista töistä", mitä piti tehdä. Mun mielestä meidät pistettiin tekeen niitä ennen kun mitään oli ees opetettu...:P
Mää en oo vielä keksiny millanen ois mun unelmakeittiö...onneks ei oo vielä keittiörempan aika, niin ei tartte tietääkään :D
Mukavaa viikonloppua!

Marielisa kirjoitti...

Noi 'oikeat työt' on kivoja, paitsi että olen Sanna-Marin kans samaa mieltä, että turhan aikaisin itsekin jouduttiin kouluaikana tekemään niitä.
Kyllähän ne mukavia hommia oli sit kun oli opintoja takana jo jonkun verran ja kun vielä näki ne sit valmiina!
Me tehtiin sisustussuunnitelmat yhden opettajamme kodin lisäksi ainakin kolmeen eri kouluun, yhteen päiväkotiin, yhteen myymälään ja yhteen vanhaan virastotaloon Kuopiossa... joten kyllä teillekin kivoja projekteja tullee vielä eteen! ;)

Mukavia opiskeluhetkiä & iloa viikonloppuusi!