15. syyskuuta 2010

Viikkosiivous ja räkää päässä

Kiitos ihan kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Täällä on tuntunut nahoissa se, ettei viime viikonloppuana tullu juurikaan levättyä. Sen vuoksi blogikin on saanu viettää hetken hiljaiseloa. Väsymyksen on kruunannu syysflunssa, joka nyt sit viimein löysi myös meille. 

Tänään otin oikeuden omiin käsiini ja jäin päiväksi "mukamas" lepäämään, kun muut oli suunnilleen hoidettu kouluun ja päiväkotiinmenokuntoon.  Oli mun vuoro jäädä rauhassa sairastamaan, mutta olis tainnu olla levollisempi vaihtoehto mennä vaan suosiolla kouluun. Kun yksin, kipeenä ja kyrsiintyneenä katselee pölysiä nurkkia, alkaa nekin ärsyttämään. Lopulta oli PAKKO tarttua imuriin ja alottaa siivous. Hiki päässä heiluin imurin kanssa kuin mielipuoli, ja nyt on taas joka paikka kipeenä, mutta tulipahan siivottua. Arjen pyörteissä ei juurikaan ehdi, eikä jaksa, eikä viitsi. Onneksi puhtaat nurkat palkitsee, ainakin hetkellisesti...

Muutamat teistä toivoitte postausta Montessoripedagogiikasta, ja sellanen on tulossa! Loistava aihe, kiitos! Laittakaa rohkeesti toivomuksia muistakin jutuista mistä haluaisitte lukea. Välillä pää on niin täynnä räkää, ettei omat aivot oikeen toimi. Ihan uusista ja sellasista aiheista, joita ei ehkä ole itse tullut edes ajatelleeksi, saattas itsekin vaikka innostua!!!

Innostusta tässä taas vähän kaivattaisiin...


Mukavaa loppuviikkoa kaikille muillekin räkänokille, ja ehdotelkaas niitä aiheita,
kun kerrankin saa toivoa :)


10 kommenttia:

Nonnukka kirjoitti...

Voi pikaista paranemista Viivulle! Puhtaan kodin tuoksu ja puhtaat nurkat on kyllä yks mukavin juttu..ainakin hetken voi sitä ihastella ;) Mukavaa viikkoa!

Unelma Säleikkö kirjoitti...

Onpas kaunista, valoisaa ja siistiä. Tuollaiset kuvat vähän sentään motivoivat itseäkin siivoamaan... Toivepostausta odotellessa:)

Arja kirjoitti...

Pikaista paranemista<3
Minulla jo pikkuhiljaa helpottaa:-)

Tanja kirjoitti...

Samassa junassa ollaan, paranemisia sinne! :)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Minäkin toivon pikaista paranemista sinulle!
Muistahan lepäillä!

Mukavaa loppuviikkoa !!

Viivu kirjoitti...

Kiitän kaikkia paranemistoivotuksista <3. Huomenna ainakin lähden kouluun huhkimaan kun en kotonakaan osaa rauhassa olla.

Mari kirjoitti...

Ihanan siistiä! Paranemisia. Meillä vasta odotetaan ekaa syysflunssaa;)

Päivi kirjoitti...

Vai löysi se flunssa teillekin.. höh! Pikaista paranemista!

-Päivi-

Anonyymi kirjoitti...

No kirjoita inspiroiva juttu vaikka tuosta arkisen puuduttavasta pakkopullasta nimeltä siivoaminen :)Sellainen motivoiva tarina, kun kaikki sujuu hyvällä tuulella. Mitkä on pakko tehdä, missä hölläät jos aika tai jaksu ei riitä, mistä aloitat, kauanko kestää (ja kauanko tulos säilyy), mitä teet päivittäin/viikottain jne... Aineet ja niksit.

Suvimarja kirjoitti...

ihanan raikasta ja siistiä! Voi kun sais itsekin oikein siivous vimman..