17. syyskuuta 2010

So Last Season

Kahvipurkki

Tämä on teillä aika monella jo kaapissa, eiks je? Tänne Kainuun perukoille se ehti vasta nyt, ja heti tarrasin kuin sika limppuun. Nyt meilläkin on sellanen. Aika ihana!Arabian purkki, Pikku-kide

Tämänkin sesonki meni jo. Silti se pääsi meille kahvipurkin kaveriksi, koska oli niin kiva. Melkein jo toivon lunta ja pientä pakkasta. Talvi on turkasen kylmä, mutta luminen luonto niin kaunis!Tukka

Käytiin sitten parturissa poikien kanssa... Tekis mieli laittaa, että ei kannattanut käydä, mutta koska oli nii halpaa ja poikien päät muistuttivat jo erehdyttävästi linnunpesää, en totuuden nimissä voi. Noh, tää on varmaan ihan kiva paplarit päässä...Onneks tässä ei ehdi paljon peiliin katsella. Railakas synttäriviikonloppu nimittäin tiedossa! Meidän keskimmäinen vauva täytti eilen 9-vuotta ja koko viikonloppu juhlitaan! Ensimmäinen kakku on jo kostumassa :)

Kiitos muuten juttuehdotuksista!
Tulen ne toteuttamaan!
6 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Mulla on toi kahvipurkki ja tykkään! Olkoot sitten vaan so last season :)

Aikku kirjoitti...

Mullakin on tuo kahvipurkki ja sen edeltäjä, Sanna Annukan puna-valkoinen. Ja ostin kerran tyttärelle tuon sinisen lumihiutalepurkin, joka olosuhteiden johdosta palautui antajalle. Nyt siinä säilytetään irtoteetä. Ihanat värit molemmissa purkeissa.

Sode kirjoitti...

onnea 9-vuotiaalle!! :)

niin ja ihana purkki, täältäkin löytyy. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli tuo purkki kaupassa kerran jo kädessä ja kun katsoin sitä tarkemmin totesin,etten siitä tykkääkään.=) Kaupassa se on edelleen.

Niina K kirjoitti...

Meiltä löytyy se ihan eka Sanna annukan kukko-kukka kuvioinen, siinä säilytetään vaan ja ainoastaan sitä mun kofeiinitonta. :) Muita ei ole tullut ostettua.

Arja kirjoitti...

Onnittelut synttärisankarille ja oikein mukavaa viikonloppua<3