8. lokakuuta 2010

Pöytä olohuoneeseen

Tässä asunnossa olen jo ehtinyt tuskailla tuon keittiön kanssa, koska välillä se tuntuu liian pieneltä. Ei se nyt mikään ihan luukku ole, mutta lisätila ei olis pahitteeksi varsinkin sillon kun saadaan vieraita. Unelmakeittiö olis iso ja avara. Oikeastaan en tartteis erillistä keittiötä ollenkaan, vaan voisivat ihan hyvin olla vaikka olohuoneen kanssa samassa tilassa. Vähän niinku tupatyyliin... Isoa tilaa ja avaruutta, oih! 

Koska me kuitenkin asutaan edelleen tiukasti maan pinnalla (heh, huomaa sanaleikki...!) päätin siirtää ison ruokapöydän olohuoneen puolelle.


Näin saatiin seinätilaa myös lautashyllylle, josta olen pitkään haaveillu! Jokunen aika sitten sain niitä tonne putiikin puolelle ja siitä asti yks on odotellut meidän seinälle pääsyä. Hyvin sopii :) Saa jäädä.


Keittiöön saatiin ainakin avaruutta :) Etsinnässä on nyt pienempi vanha pöytä "arkipöydäksi". Muutaman ihanan jo löysinkin, mutta hinnat oli aika kivoja myös.  Toiveissa olis, että löytäsin jostain sopivan vähän edullisemmin...  Tai sit pitää vielä hetki säästää sukan varteen.


Maljakossa kesän viimeset kukat omalta pihalta.

Näiden myötä mukavaa perjantaita ja viikonloppua niille, joilla se tänään alkaa...
Itse suuntaan taas huomenna vaihteeksi töihin.
Johan tästä joutaakin :)


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvännäköinen ruokailutilahan siinä nyt onpi :) Hyvää viikonloppua sinullekin,olkoonkin sitten työnmerkeissä! Ps.Palasin,muistanetkohan :)

Viivu kirjoitti...

Heippa ja kiitos! mistäs sitä on palattu? Raotappas hieman... On mulla aavistus, mutten ole nyt ihan satavarma kun nämä kuvat aina pikkusen hämää...

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Hieno ruokasoppi - lautashyllyllä kaikkea ihanaa. ;)

Tuire kirjoitti...

Näyttää hyvältä! Lautashyllyt on niin ihanania, mulla ei taida mahtua keittiöön, mutta taidanpa laittaa kodinhoitoon. :) Nuo kukat on tosi suloiset, mitä ne ovat?

Anonyymi kirjoitti...

Palasin vain takaisin tänne blogien ihmeelliseen maailmaan-suljettuani Pitsireunuksen ja oltuani hetken aikaa huilimassa,pitkäksihän se ero tänne ei kerinnyt kehittymään,kait se on tämä blogikoukku ;)

Viivu kirjoitti...

Hanna: Pikaisesti siihen nyt vaan jotain laitoin... Tuo on taas sellanen paikka, että tulee varmaan aika tiheään vaihdettua.

Tuire: Meilläkään ei oo aiemmin mahtunut. Nyt sain sit senkin :)

Ryppymekko: No oikein mä sit sut kuvasta tunnistin :) Tervetuloa vaan takaisin1 Kävin jo siun uutta blogiaskin kurkkimassa, ja hyvältä näytti! Kiva kun vielä tännekin löysit moikkaamaan :)

Anu kirjoitti...

Hip hei!
Voi miten kivan näköistä kun teillä on tuollalailla eriparituoleja pöydän ympärillä! Ja lautashylly sopii kuin nenä päähän tuonne.

Viivu kirjoitti...

Anu: Kiitos :) Ja sainpas itsekin sinut taas tuonne suosikkilistaan ;)

Jellis kirjoitti...

Tuttua tuskailua keittiön kanssa. nim. laajennusta odotellessa (sitten joskus... ;))