13. lokakuuta 2010

Seli seli

Ajattelinpa nyt sitten ihan yhteisesti kaikille selventää hiukka tilannetta, kun osa on ollut kovasti huolissaan siitä, että pari "uutta" postausta on näkynyt teidän blogilistoillanne, mutta sivuille ei kuitenkaan ole ilmestynyt mitään uutta sitten kysien jälkeen. Ihanaa huomata, että te näin tarkkaan seuraatte :) Itse en edes tajunnut, että moinen voisi aiheuttaa sekaannusta, vaikka luonnollisesti niinhän siinä käy!

Kyseessä ei nimittäin ole bloggerin virhe eikä minun epätoivoinen yritykseni saada blogin kävijämittaria raksuttamaan (hih, tää oli musta hyvä!) ,vaan kyseessä on ihan vain minun inhimillinen erehdykseni. Lisäilin nimittäin eilen tuonne putiikin puolelle uusia vasta saapuneita ihanuuksia, ja koska sekä blogi että blogipuoti ovat saman hallintapaneelin alla ja vieläpä saman nimisiä, laitoin pari tuotekuvausta vahingossa ensin tälle väärälle puolelle. Heti tietysti huomasin virheen ja siirsin nuo postaukset tuonne oikeaan osoitteeseensa. Puodista siis löytyvät mm. nuo mystiset raikkaat syksyn sienet. 

Ihania juttuja sinne taas sainkin. Omat lempparini ovat nuo antiikkivalkoiset koukut ja  pieni  musta kynttilänippu, joka sopii ihan täydellisesti minipakkiin!


Pakista täytyy saada vielä parempi kuva. Se siis puuttuu putiikista vielä.

Pakkiin olis ihana tehdä syksyisiä ja jouluisia asetelmia vaikkapa lahjaksi.
Eikös karkeistakin voi tehdä asetelmia? 
Taidan kuitenkin  lähteä takapihalle sammalta etsimään, kun sitä vielä saa...

Pihakukat saivat myös uudet ruukut. Kivan raikkaat sinkin väristen jälkeen, vaikka nekin on ihanat!


Taustalla näkyy mummoni kotitilalta säilynyt vanha maitotonkka, joka on yksi rakkaimpia aarteita.
Ehkäpä siksi, että se on yksi niistä harvoista asioista joita talosta säästyi. 
Kaikki kun paloi joskus äidin ollessa teini-iässä.

Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille!


10 kommenttia:

Mimmi kirjoitti...

Do dii! Ilmankos.. Mä kanssa ihmettelin, että miks ei pysty lukemaan... miks muka ei oo olemassa!! Kiitos selvennöksestä!

Pieni Lintu kirjoitti...

Mä huomasin kyllä että ne mysteeriset ilmestyi toiseen blogiisi. :)

Vai että yrität kalastella kävijöitä lisää..heh.. ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Käväisepäs mun blogissa lukees yks juttu. ;)

Viivu kirjoitti...

Pieni Lintu: Kiitos jutusta ja huomiostasi! Olen huomannu saman, mutta aina vaan sulkenu ikkunan tarkemmin ajattelematta. Ehdottomasti haluan tollaset linkitykset pois sivuiltani ja poistinkin jo sen laskurin. Senttiäkään en ole blogauksesta saanut, vaikka linkki onkin ponnahtanut ilmeisesti mun sivujen kommentoinnin kautta. Toivottavasti asia nyt korjaantuu!

Mimmi: Asioilla on tapana selvitä. ...Kunnes sitten tulee uusia ongelmia :D Viittaan tuohon ylempään kommenttiin...

Pieni Lintu kirjoitti...

Viivu, et ollut ainut ..näitä aika monessa blogissa.

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Hei jes, nyt ei enää tullut ponnahdusikkunaa!! :D Ilmeisesti toi sitten siitä laskurista johtuva..? Aika ärsyttäviä tuollaiset, niitä aina jostain sivuilta pomppii...

Vai että kävijäkalastusta, hih!! :D
Eikös nuo kaikki ajastuksellakin laitetut tai vaikka ihan vaan itseävarten kirjoitetut postaukset näy tuolla seurantalistassa aina heti..? :)

Ihanuuksia puodissasi. ;)

Viivu kirjoitti...

Peikkotyttö Hanna: Sitäpä tietysti :D Heh! Tosin vain ihan itseäni huijatakseni, koska itseasiassa sillä ei ole kenellekkään mitään väliä kuinka moni täällä käy, paitsi tietty minua itseäni se ilahduttaa :)

No joo...

Mutta siis hyvä että sivu taas toimii! Otin ne lumihiutaleetkin pois vaikka ne olis ihanat, koska ilmeisesti osalla kaatuu koneet niistä. Tarkotus ei ole tehdä tästä vaikeeta, joten ehkä pärjätään ilman :)

Mukavaa päivää sinne <3

...Ai niin...ja tervetuloa vaan putiikkiin ostoksille ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa.
Mistä nuo ruukkuihanuudet on?

t.Anna

Viivu kirjoitti...

Heippa Anna!

Nuo ruukkuihanuudet on tuolta miun putiikista :) Isompi alkaa olla jo loppu, yks mallikappale mulla on vielä, toki se on ihan moitteettomassa kunnossa. Pienempiä on muutamia. Käyppäs kurkkaamassa :) Tykkään itsekin kovasti!

Olisin tilannu lisääkin, mutta maahantuojaltakin ovat loppuneet ainakin toistaiseksi.

Kultsin kämppä kirjoitti...

Upeat naulakot! Niin ihanat... Täytyy piipahtaa putiikissasi, jospa niitä olisi vielä myynnissä.