14. lokakuuta 2010

Lastentauti

Niin se on, että lasten taudit ei sovi aikuisille! 

Olin ajatellut, etten blogissa edes marise siitä, että Vean parannuttua se tauti pahkeinen otti uuden pesän minusta! Meinasin kestää kuin aikuinen. Nyt kun olen viikon kotona pyörinyt ja iltani päivystyksessä istunut , niin ajattelin kuitenkin avautua. Ei sovi lastentaudit aikuiselle ei! Silmätulehdus on niin tiukassa, ettei lähde millään! Kuumetta on jo kolmatta päivää ja viimeisimpänä kurkkuun ilmaantuneet järkyttävät peitteet, joita ei kärsi edes katsoa. Lääkärikin meinasi pudota tuoliltaan ja kirjoitti kiltisti antibioottikuurin. Ei tarvinnu selitellä. 

Noniin...tulipahan sanottua...

Koska ulos ei ole menemistä kun sisälläkin palelee, olen tyytynyt ihailemaan lumista maisemaa sisältä käsin. Meillä ikkunoista näkyy vain omaa pihaa ja metsää, vaikka rivarissa asutaankin. Fiilis on ihan omakotitalomainen, ja siksi kai me tähän sit lopulta päädyttiin.
Takapiha on pyhitetty leikkiä varten.


Metsän reunaan on nousemassa Veetin maja. Mummon kanssa ovat roudanneet puutavaraa Puukeskuksesta koko viime viikon. Sieltä saa jätepuuta tosi halvalla, kun kehtaa vaan hakea!

Terveempää viikkoa teille <3


13 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Paranemisia sinne. Täälläkin sairastetaan oikeen porukalla. Minäki tahtosin lunta, jännä ettei täällä oo vaikka asutaankin tässä aika lähellä.

Nanna kirjoitti...

Paranemisia!! täälläkin kaikki flunssan pinteissä jokainen :(

Elina kirjoitti...

Paranemista! Mulllakin ollut aivan ihme flunssa jo pian 2vkoa. Paranen aina välillä---teen jotain ja sairastun uudelleen. Vitsi että ottaa kupoliin!! Koitetaan kärvistellä.

Miia kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian. Se on kyllä ihmeellistä, miten helposti lapset useimmiten sairastavat nuo tautinsa verrattuna aikuisiin.

lumiomena kirjoitti...

Pikaista paranemista sinne!
Ihanat näkymät teidän pihalle. Täällä alkoi nyt illalla sataa isoja lumihiutaleita ja minä olen ihan innoissani. Ensilumessa on aina sitä jotain ♥ Toivottavasti lunta on maassa aamullakin, niin lapset ilahtuvat, kun heräävät.

Anonyymi kirjoitti...

Jos nousee näppyjä käsiin, nieluun ja jalkapohjiin, niin olet enteroviruksen kourissa. Muuten miul oli kaikki samat oireet: silmätulehdus, peitteet nielussa yms. Paitsi kuume oli 2 päivää kova ja näpyt nousi kuumeen laskettua. Voimia! T:aikuinen lastentaudissa

Maria kirjoitti...

Voimia ja paranemisia! Meillä kolmevuotiaalla aamu"lämpö" 39.6 ja illalla 40.1. Ja silti jaksaa hymyillä. Mulla aamulämpö 37.3. ja silti jaksan kiukutella tuskissani koko päivän. Näinhän se on, että lapset sairastavat jotensakin jouhevammin kuin me aikuiset. Kauhulla odotan ensi yötä, että kipeytyykö taas kurkku niin, että pitää sylkykuppi hommata. Ja sitä, että oksentaako Lilia taas kuumeen noustessa liian nopeaa meidän sänkyyn. Kuten viime yönä. No, onneksi syksy ja talvi tulee vain kerran vuodessa tauteineen kaikkineen :) Kauniita ja levollisia unia <3!

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Autsista. :( Paranemisia!! ♥

Täällä on pikkusilla taas kuumetta, ite sentäs onneksi terveenä...

Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei =O(
Meillä alkoi pääsiäisestä angiinakierre, ja sitä kesti kesään saakka. Ei todellakaan kiva juttu! Tästä "viisastuneena" muistutan, että pelkkä hammasharjojen vaihto ei riitä. Nuo ikävät pöpöläiset rakentavat pesänsä myös hammastahnatuuubiin ja nauttivat olostaan. Vaihda siis myös hammastahna!

Mökö

Lenni kirjoitti...

Pikaista paranemista ja jaksamisia sinne ihanan lumiseen maisemaan. T. nimimerkki juuri korvatulehduksesta (toivottavasti) parantunut ja joitakin vuosia sitten vesirokon sairastanut :/

Lenni kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Taina kirjoitti...

Tsemppiä! Mekin oltiin tuossa pari kuukautta sitten enterorokossa, joka on nimenomaan lastentauti. Eli aikuisiin tarttuessaan aika ärhäkkä. Anonyymi tuossa jo luettelikin oireita. Hyvä tietää jo etukäteen, me kun ei tiedetty niin mieheni mr.S meni päivystykseen ja siellä kertoivat hänen sairastavan kuppaa. Jees. Mutta kai sitä tietää olevansa suht nuori vielä kun noita lastentauteja harrastaa.

Arja kirjoitti...

Pikaista paranemista ja jaksuja <3