30. marraskuuta 2010

Arvonta Ramsign-tyyliin

Huomenna se sitten taas alkaa, joulukuu ja joulukalenterin vimmattu avaaminen! 

Joulukuun kynnyksen kunniaksi avaan minä blogissani jouluisen arvonnan. Olisi ihan huippua taas päivittää ketä täällä käy, joten haastan teidät kertomaan jotain itsestänne! Saadaan muutkin ääneen kuin vain minut :) Laita siis pari sanaa itsestäsi, ja olet mukana! Kirjautumattomat lukijat laittakaa myös nimimerkki, niin voittajan löytäminen on helpompaa. Jos haluat jakaa tietoa arvonnasta, niin linkittäminen on myös sallittua!



Ajankohdasta huolimatta palkinto ei ole niinkään jouluinen, vaan ihan  pätevä mihin vuodenaikaan tahansa! Arvonnan voittaja saa nimittäin valita itselleen mieleisen kyltin Ramsign in emalikylttimallistosta. Mallistoon voit käydä tutustumassa TÄÄLLÄ.


Kyltti on käsin tehty ja valmistettu tuhat vuotta vanhan valmistustavan mukaan, juuri sinulle!


Voittaja saa nimittäin ihan itse valita omaan kylttiinsä tekstin tai numeron!


Kaikki saavat osallistua, ja aikaa on aina joulukuun 15. päivään saakka.


Ihania, eikö?!?
Arpaonnea kaikille!


141 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Ekanako ehdin?! Wau. Juuri onnennumeromme yhteinen rakkaan kanssa tuossa niin komeilee...7!
HAuska arvonta ja saan ekan lipukkeen tipauttaa arvontaan.
Innokas lukija tässä. Jouluihminen sydämen pohjilta saakka. Enkeleitä haaliva 4 lapsen äitsy. Vuorotteluvapaasta nautin tätä kouluvuotta. Huomisen joulukuun otan vastaan lämmöllä.
Sinun viimevuotista joulukalenteriasi kaihomielin muistelen. Se oli IHANA!
Iloa ja valoa joulun odotteluusi!

Viivu kirjoitti...

Tinttarus: Kiitos ihanasta viestistäsi :) Voih, se joulukalenteri! Harmitus, mutta tänä jouluna ei ole tulossa vastaavaa... Ei taida aika mulla riittää koko kalenteriin :)

Ihanat joulun odotukset sinne!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Löysin kivaan blogiisi Ruusutapetilla-blogin kautta. Ja hyvä niin, koska pidän blogistasi kovasti. Myös puotisi on kiva, vaikka en olekaan vielä shoppaillut.

Olen kahden murrosikäisen ja murrosiän kynnyksellä olevan pojan äiti. Asumme kerrostalossa Helsingissä.

Oikein mukavaa alkavaa joulukuuta!

- Kristiina -

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Oi, mikä arvonta! Meillä ei olekaan minkäänlaista kylttiä ovessa, joten tähän on osallistuttava :)

Mitähän minä itsestäni kertoisin? Olen niin kauheasti Pohjois-Karjalaan kaipaava 3- ja 5-vuotiaiden lasten äiti, joka hyppäsi juuri pois yhdestä oravanpyörästä ja palaa ammatillisesti vanhaan ja ihmeelliseen. Joulua odotan, ja esikoiseni on oma jouluyön ihmeeni.

Ihanaa adventtiaikaa, Viivu!

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Ihana palkinto-toivottavasti voitan-meijän ovesta nääs puuttuu nimikyltti.
Ööö,kerronko itsestäni jotain..nooh, kyllä sinä minut tiijät ;-D. Pakko kai on jotain kertoa jos se on arvontaan osallistumisen edellytys. Kerronpa sitten vaikka tän päivän kuulumisia:olin kamuni kanssa shoppailemassa(yksi lempiharrastuksistani),kiersimme mm.kaikki taitokorttelin putiikit ja päätimme ostoskierroksemme Wihosen shoppailuparatiisiin, hih!
Joko irtosi arpalipetti?
Heini

Hanna kirjoitti...

Iltaa! ;)

Vakkari lukija ilmoittautuu mukaan. :) Kahden pikkupojan äiti, joka on ihan innoissaan joulusta, joulukuusta - niin ihanaa järjestää pikkuisille kivoja ylläreitä ja mukavia joulutouhuja. ;) ♥

Ihanaa joulukuuta siulle!

-A- kirjoitti...

Minäkin tahtoisin voittaa!

Olen -A-, Valkeaa Unelmaa -blogista. Kahden tyttösen äiti etelä-Suomesta. Tällä hetkellä kotiäitinä, mutta erittäin kiireisenä. Tilkkutäkkihullu ja muutenkin hassu :)

Usein täällä käyn, mutta niin harvoin ehdin kommentoimaan. Tykkään jutuistasi, tavastasi kirjoittaa.

Ihanaa joulunaikaa!!!

Viivu kirjoitti...

:D Ihan huippua saada teidät ääneen! Erityiskiitos teille uusille! Ja Heini, kuulostaa loistavalta :) Eiköhän tuolla piletti irtoa... :)

Heidi kirjoitti...

Hei vaan! Ihana arvonta palkinto, ja varmasti olen mukana!
hmmm..mitäs kertoisin. Olen ahkera blogisi lukija. 28vee kahden erittäin vilkkaan pikku prinsessan äiti ja mieskin löytyy :) Ompelu saa minut iloiseksi ja rakastan kodin sisustamista. Olen tooodella kova puhumaan livenä :D Olen lyhyt..aina ollut koulussakin luokan lyhin. Ysiluokan jälkeen ei oo mulle pituutta tullut lisää. 156CM JÄI :/ Mut maasta se pienikin ponnistaa :D
Tälläsiä kertomuksia.Pääseekö näillä paljastuksilla mukaan :D ?

-Heli- kirjoitti...

Hei!

Täällä myös yksi innokas arvontaan osallistuja ja vakio lukijasi :)

Olen siis kahden lapsen äiti Pohjois-Suomesta. Tällä hetkellä päivät menee lasten kanssa kotona touhutessa, äitiyslomaa on vielä jäljellä muutama kuukausi. Joulukuuta odotan kovasti,sellainen jouluihminen kun olen henkeen ja vereen :)

Oikein hyvää alkavaa joulukuuta sinulle!

Sally kirjoitti...

Mukana arvonnassa 40v kotiäiti, lapset iältään 3-19v. Kirjoittelen blogia CountrySally's Living and Loving - maalaisromantiikkaa ja lapsiperheen arkea maustettuna ripauksella unelmointia ;)Talonmyynti hieman jarruttelee tällähetkellä unelmien toteuttamista - josko ensi vuonna sitten....

Niina K kirjoitti...

NiinaK. 36.vee ja tyttö keskikokoinen Ii. Pirkanmaalaistunut kanta-hämäläinen joka koettaa selvitä elämästään hengissä. :) Käy täällä melko usein ja pitää näkemästään.

Petuli kirjoitti...

Arvontaan mukaan :)
Edelleen täällä ahkeraan käyn, vaikka kommentointi onkin syksyltä jäänyt. Minä siis Pikku E:n, kohta 1,5-vuotiaan tytön äiti, joka mahansa kanssa jo nyt lyllertää huhtikuun uutta tulokasta odotellen.

Heli kirjoitti...

No Heli täällä moi. Neljän lapsen äiti, kotona myös koiria ja kissoja ja niin, mieskin. Asuu vaaleanpunaisessa talossa keskellä peltoja ja kirjottelee Kotoisasta arjesta ja välillä vähän muustakin. Työsaralla haaveilee jostakin omasta.... vaan mistä, sen kun tietäis. Tykkää sun blogista ja shoppaa sulta silloin tällöin jotain pientä kivaa. =D Osallistuu arvontaan koska tahtoo talon kylkeen just tuollaset numerot!

Esmeralda kirjoitti...

Esmeralda käy täällä aika usein. Ja muistaakseni aika usein kommentoinkin... :)
Ihastuttavia kylttejä. Kyllä tuollainen meidän ovea koristamaan sopisi!

Pieni Lintu kirjoitti...

Vakiolukija osallistuu arvontaan ihanaan - kahden pojan nassikan äiti. :)

Janna kirjoitti...

Heippa, vakituinen lukija joskin yleensä niin kiireinen, että meinaa tuo kommentointi jäädä. Jokaisen postauksen luen kuitenkin ja putiikissa vierailen säännöllisesti mys. Viime viikolla laitoin tilauksenkin. Pakettia odotellessa. ;)

Mutta siis kahden pienen tyttölapsen äiti, joka palasi juuri kaksi viikkoa sitten työelämään. Voi kääk. Kaikkea ihanaa täällä ihailen, haen ideoita ja luen mieluusti ihan tavallisesta arjestakin.

Kiitos blogistasi!

Terveisin Nasba Mistä on pienet tytöt tehty? - blogista

Helikaroliina kirjoitti...

Pirkanmaalla ollaan, kaksi pientä poikaa, työ ja mieskin tietysti pitävät kiireisinä, niin kiireisinä, että oma blogi jäänyt ihan hunningolle... Juttujasi on mukava lukea!

Anonyymi kirjoitti...

täällä kirjoittelee varsinais-suomalaisesta pikkukunnasta kotoisin oleva oikeustieteilijä, joka tunnustautuu romantikoksi ja joulufaniksi. <:) joulun alla aloitan aina pianonsoittotaidon verestämisen vanhempien huonossa vireessä olevalla pianolla. perinteisistä lauluista tulkoon joulu ja sylvian joululaulu kuuluvat lemppareihini. blogien seuraamisen olen ylipäänsä aloittanut ehkä puoli vuotta sitten, ja sinun blogiisi 'eksyin' jonkin muun blogin kautta. vierailen täällä jo aika usein. ;) kirjoitan anonyymisti, enkä edes ymmärrä noista muista kirjautumisjutuista mitään..hihih. olkoon nimimerkkini nyt vaikkapa Alma

Sanna kirjoitti...

yksi vakio lukijoistasi ilmoittautuu myös mukaan :) jumppaope, äiti ja opiskelija kuvaa ainakin mua :)

Marjis kirjoitti...

Hip-hei, kolmen tytön äiti, jouluhullu Länsi-Suomesta ilmoittautuu mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olen aika äskettäin vasta löytänyt blogiisi, mutta sen jälkeen vieraillut aika usein. Ihania juttuja sulla täällä!! Äitiyslomailen pienen tytön kanssa täällä läntisessä suomessa. Kovasti jouluisissa tunnelmissa mennään jo täälläkin suunnalla. :)
-Satu

Kati kirjoitti...

Voi arvonta! En ookkaan hetkeen osallistunut mihinkään...

Olen 26-vee, naimisissa ja 8,5 kk vanhan pojan äiti. Kerkesin juuri aloittaa sisustusartesaanin opinnot ennen raskaaksituloa joten sisustelen nyt vielä ainakin hetken täällä kotona. Jotain pitäisi alkaa taas pian opiskelemaan; jatkaisko noita sisustusalan opintoja vai olisko tylsä ja vastuuntuntoinen "aikuinen" ja alottais opiskeleen ammattia jolla varmasti sais töitä tältä alueelta. Kas siinäpä pulma. Aikaa olen päätöksen tekoon antanut vuoden loppuun ja alkaa olla viime hetket käsillä...IIIK!

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun arvontaan! Olen myös Kajaanilainen ja olen taustalta seurannut blogiasi jo kohta puoli vuotta. Nyt vasta jätän merkin itsestäni :)

Kirjoituksiasi on ihana lukea...olemme hyvin saman ikäisiä lapsi perheen arkea pyörittäviä naisia. Yhdistävänä tekijänä on ehdottomasti rakkaus kaikkeen kauniiseen ja itse käsillä "näpertelyyn".

Kiiki

Anonyymi kirjoitti...

Moi
Kotiäiti pohjoisesta aikani kuluks luen tätä ja monta muuta blogia. Iloista joulunodotusta!

Elviira

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Mukana:)
Kirjoittelen täältä pohjois-Norjasta. Muutimme tänne 6kk sitten ja olemme viihtyneet hyvin. Tulimme koko perheen voimin. Eli mies ja 2 kouluikäistä poikaa mukana. Kirjoittelen blogia: Kalamuija ja lappilifestyle
ps. sulla on ihana blogi. Seuraan:)

Ira kirjoitti...

Hei, vähäks ihania!!! Osallistun. Tarviiks kertoo, hihii... Mutta muille tiedoksi, tutustunut Viivuun blogimaailmassa. Asutaan samassa kaupungissa. Nykyisin ihana ystävä ja luokkakaveri! <3

Saila kirjoitti...

Ihana arpajaisvoitto! Varmaan munki pakko kerrankin (!) osallistua, vaikken yleensä voita mitään! Haluaisin tuon nimikyltin, joskos vaikka mun sukunimi vaihtuis ens kesänä, niin sillä uudella sukunimelläni!?:) Siinä eka paljastus! Mitäs muuta? No täältä Kainuusta minäki kahen pikkumukulan äiti kirjottelen ja joulua oottelen!

Nannabella kirjoitti...

Ja minä olen se lukija, joka ei ole kenenkään äiti eikä vaimo, jolla ei ole taloa eikä joulukoristeita, saati pikku putiikkia tai mitään tietämystä lastenvaatteista.
Minä olen
OPISKELIJA :)
(opettajaopiskelija 22v)

tarja kirjoitti...

Jospa minäkin ilmoittautuisin mukaan arvontaan :)

Olen lueskellut blogiasi nyt ehkä noin kuukauden ajan ja innolla odotan aina uusia juttuja :D

Hoitelen työkseni lapsia eräässä Kivassa Paikassa ;) Sellaisia ihania pieniä kullannuppuja :)
Ps. Mummi&Minä Polkkakarkki astianpesuaine on aivan äärettömän ihanaa <3

Mari kirjoitti...

Mari ilmottautuu mukaan. Yhden mihen vaimo, kolmen lapsen äiti ja kahden koiran emäntä. Asustelee pohjois pohjanmaalla vanhaa taloa.

Anonyymi kirjoitti...

Pimalee ilmoittautunut lukijaksi muutama viikkoa sitten kun löysin blogisi. Blogiini voi käydä tutustumassa ja lukemassa; www.pimalee.blogspot.com

Arvonnassa mukana.
Ihanaa joulun odotusta teille!. <3

Anonyymi kirjoitti...

Täällä innokkaista innokkain blogisi seuraaja, anonyymi tosin, ainakin vielä. ;) Terveisiä lakeuksilta.

-Katiesue

Eva-Liisa kirjoitti...

Minä Liisa olen Pohjois-Karjaln pienestä maaseutukunnasta ja pidän pienen pientä hiirenkoloa yllä ja sisustelen sitä maalaisesti.Harrastukset on mun elämä ja suola, ilman niitä minua ei olisi!

Innolla luen ja seuraan blogiasi, täältä saa lukea sitä oikeaa elämää suruineen, murheineen ja hammastenkiristyksineen, jee!

Lukija olen.

Onnellista joulunodotusta.

-Jassu- kirjoitti...

Mukaan mukaan! :-)

Olen Jassu hetki elämästä blogista. Yhden suloisen pienen tyttösen matkatöitä tekevä äiti, joka yrittää pärjätä työn ja arjen pyörteissä.

Usein käyn lukemassa, valitettavasti harvemmin ehdin kommentoida.

Maria kirjoitti...

Ilman mukana ihanassa arvonnassasi :)!

Olen Maria, 35-vuotias kahden tytön (3,5 v ja 5,5 v) äiti. Yrittäjä (pian tuplayrittäjä), innokas sisustaja ja kotiäiti wannabe ;) Vastapainoksi välillä hektiselle työlleni kirjoittelen välillä hiukan "siirappisia ja hunajaisia" juttuja blogissani.

Ihanaa joulukuun ensimmäistä <3!

Eloveena kirjoitti...

Mukaan ehdottomasti!
Pian töihin palaava kahden poikalapsen äiti.

Vianna kirjoitti...

Vianna Ylä-Savosta, maalta. Yksi mies, neljä lasta joista kaksi vielä kotona, kasa karvaisia kavereita sekä muutama kana. Uusvanha hirsitalo, oikeesti vanha maatalon pihapiiri, peltoja luomuviljelyssä, metsää. Suuria suunnitelmia, haaveita ja unelmia. Kaunista joulunodotusta!

sinkkumutsi kirjoitti...

Ihan pakko osallistua, jos joskus onni potkisi.
Olen lattenainen, 29-vuotias nainen Keski-Suomesta. Olen yhden lapsen äiti ja vaimo.

Lisää musta voit käydä kurkkaamassa: lattenainen.blogspot.com

Teija kirjoitti...

Teija 31-v, Lounais-Suomesta, mies ja 4-v poika. Toimistotyöntekijä, innokas sisustelija ja käsitöitäkin tykkään tehdä.

Kunpa onni suosis! :)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin haluan mukaan! Olen 37-vuotias, kahden lapsen äiti ja yrittäjä Keski-Suomesta. Olen mukavaa blogiasi seuraillut jo pidempään, mutta aina niin huono kommentoimaan, kiire kantapäillä.

Saana

Laura kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi jo tovin, mutta en aiemmin ole uskaltautunut kommentoimaan. Pidän kovasti ihanasta "tavallisuudestasi", olet oma itsesi.
Minä olen opiskelijatyttönen Joensuusta. Nautin tavallisesta elämästä, ystävistä, bloggaamisesta, sisustamisesta ja reissuista.
Tunnelmallista joulunodotusta sinulle!

Minttunen kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi jo pidempään ja keväällä kyselin leikkauksesta sinulta.Se muuten meni meidän neidillä hyvin ja pari päivää oltiin sairaalassa:)
Olen 30v,neljän lapsen kotiäiti,joka harrastaa sisustamista,remontointia,ompelua, kesällä moottoripyöräilyä ja talvella moottorikelkkailua.

Nanna kirjoitti...

Nanna Ruusutapetilta heippa!

35-v, Espoo, pari pientä poikaa ja aika paljon muuta taidatkin jo tietää.

Meiltä puuttuu tosi pahasti nimet ja numerot talon kulmilta, että tarpeeseen tulisi!

Lisay kirjoitti...

Kokeilempa minakin arpaonnea...
Minut ehka muistatkin...
Lisay Israelista.

Maanis kirjoitti...

Jospa kyltin saisin! Piti siis älähtää. Olen lukenut blogiasi Kalastajan vaimon blogin kautta jonkin aikaa. Asun saksassa ja tykkään kai sitten katsella tavallisten suominaisten elämätä. Kiitos arjen hetkistä! Ü mai

sussu kirjoitti...

Moi! Olen sussu mun sateenvarjon alla blogista. Pienen pojan äiti Uudeltamaalta. Opiskelee ja tekee keikkatyötä milloin missäkin. Kiva arvonta!

Mari kirjoitti...

Mä oon Mari ja 5v prinsessaisen äiti. Tykkään samoista asioista, kun suurin osa äiti-ihmisistä blogimaailmassa, lastenvaatteista ja sisustamisesta ;D. Tommonen kyltti sopis meidän oveen oikein loistavasti :).

Anonyymi kirjoitti...

Nina 30+ asun etelä ruotsissa suurkaupungissa perheeni kanssa. Kaksi lasta tyttö ja poika, mies sekä koira.
Asumme pienessä paritalossa noin 95neliöta, haaveena omakotitalo jossa neliöitä riittää.
Että tämmmönen pieni katsaus minusta :O)
Hellurei ja hellät tunteet.

Milla kirjoitti...

Voi mikä ihana palkinto!!!
Olen Milla, parikymppinen, opiskelija, kihlattu, jouluintoilija.
Kiitos blogistasi! :)

Krisse kirjoitti...

Ehdottomasti osallistun tähän arvontaa. Upeita kylttejä.
Villa Vaaralan emäntänä kirjoittelen Vaaralan blogia..elämästä, ajatuksistani..lapsistani ja lapsenlapsistani. Siis kaikesta mikä on rakasta minulle.
Mukavaa joulukuun alkua sinulle toivottaa Krisse

Anne kirjoitti...

Kutkuttavan hienot arpajaispalkinnot, tässä siis oma osallistumislipukkeeni!

Olen petit boudoir -blogin Amelia, kahden lapsen yhteishuoltajamama Oulu seutuvilta, juuret Joulupukinmaassa :-)

Jänskättävää joulukuun alkua!

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Aivan ihana palkinto kyllä on, ei voi moittia! Ja kakkukellarin Miiahan se tässä...4 lasta ja kiireinen arki♥

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Viivu!
Kokeilenpa minäkin arpaonneani, niin kauniita kylttejä ovat :)
Olen seuraillut blogeja noin parin vuoden ajan ja kesästä saakka olen täällä lähes joka päivä käynyt, mutta en ole uskaltautunut kommentoimaan. Siltakulmasta tänne löysin.Sinun blogi on yksi suosikeistani ja kiva, kun jaksat päivitellä sitä niin usein meidän iloksi.
Asun Keski-Suomessa ja minulla on kaksi poikaa ja olen 39 v.
Iloista joulun aikaa sinulle:)

T: Pepita

TainaSusanna kirjoitti...

Ihanaa, joulukuussa kaiken ihanuuden lisäksi vielä arvonta!

Viivun "vanha" luokkakaveri täällä, samassa kaupungissa asustellaan. Yhden pienen pojan äiti, "joulun ihmettä" myös odotellaan ♥

Tunnelmallista joulukuuta ja luukkujen availua Viivulle!

ps. Viime vuotista kalenteria myös minä ikävöin, se oli tosi herkkä.

Hanna kirjoitti...

Vakiolukija osallistuu kilpailuun. :)
Pienen pojan äiti, joka viettää mukavia kotipäiviä pojan kanssa kotia sisustellen. :)

Vekarus kirjoitti...

Kahden lapsen työssäkäyvä äiti ilmoittautuu mukaan!

Ilona kirjoitti...

Onpas ihana palkinto, minäkin mukana. Täällä siis Ilona, kolmen pienen lapsen äiti. Hoitovapaalla ja osa-aikaisesti samalla viittomakielen tulkkina ja opettajana. Oman ajan rippeet käytän pääasiassa ompeluun ja käsillä tekemiseen:)

Tanja kirjoitti...

Wau, just pari päivää sitten mietin että tuollasen kyltin haluan meille sitte uuden talon oveen tai numeron talon nurkalle! :)

Elikkäs 28-v kahden lapsen kotiäiti pohjosesta. Talon rakennusta ollaan aloteltu ja sitä suunnittelen kaiket päivät. :)

Miia kirjoitti...

Moi Viivu! Ihan pakko yrittää vielä kerran tällaista kylttiä, tulisi niin tarpeeseen! :) Minä olen lukenut blogiasi jo pitkään ja jättänyt silloin tällöin jälkiäkin tänne. Olen kohta 33v., asustelen Itä-Suomessa ja remppaan rintsikkaa mieheni ja kahden muksun kera. Elämä on ihanaa, vaikka välillä tai oikeastaan aika usein huokaisen väsymyksestä iltaisin. Onneksi on näitä blogeja, joissa voi virkistäytyä ihania kuvia katselemalla ja mukavia rupattelemalla. Ihanaa joulunodotusta!

Minni kirjoitti...

Jaahas, olen neljän tyttösen äiti ja tykkään sisustella meidän omakotitaloa. Näistä blogeista saa hyviä vinkkejä. Ja myös ihailen muiden tekemiä juttuja ja kauniita kuvia!

Olen aika laiska kommentoimaan, mutta vierailen säännöllisesti blogeissa. Itsellänikin oli joskus blogi, mut suljin sen kun into loppui päivittämiseen.

Jenni kirjoitti...

Oiiiiiiiiiiiiiiiiiij, IHANIA kylttejä!

Vaikken voittaisikaan, kunnen ikinä voita (AH,mikä asenne ;) niin kiitos Viivu silti kovasti linkistä, tällaista linkkiä olen hakenutkin!!

Neljä lasta, ihku mies ja kohta uus talo, mainiota =)

malla kirjoitti...

täällä leppoisesta kotiäiti-elämästään nauttiva kaheksan lapsen äippä. nauttii kaikesta hauskasta ja kauniista ja haalii niitä koko ajan lisää ympärilleen...elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa!:)

superihania kylttejä!!!!

Eeviregina kirjoitti...

Täältä Pohjanmaan rannikolta, Jokirannassa-blogia pitävä Eeviregina ottaa osaa arvontaan.
Harrastan lukemisen ja matkustelun lisäksi kierrätystä ja käsitöitä lähes kaikissa muodoissaan.
Nyt on jouluväkerrykset menossa, pukinkonttiin ja joulumarkkinoille myytäväksi. Nimikyltin toivossa!!!

Sissi kirjoitti...

Ruotsinkieliseltä Pohjanmaalta, maalainen vasten tahtoaan, vaikka kylläs täälläkin elää. ;) Huushollissa koiria ja lapsia, autoja, yks kani ja tietty isomahainen isäntä.

Anonyymi kirjoitti...

osallistun arvontaan josko tuollaisen kyltin voittaisi.

innokas blogien lukija ja sisustelija satakunnasta

-kikke-

Anna-Clarissa ja Ruusunen kirjoitti...

Oih mikä ihanuus palkinto taas!

Täällä lukijasi Anna sellaista halajaa, jospa arpaonni suosisi toisen kerran sinun arvonnassa ;)

Olen Helsinkiläinen hotellialan duunari, asun kerrostalo kolmiossa kahden kissan kanssa :)Tykkään syödä ja nukkua näin talvisin ;)

Marla kirjoitti...

Mukaan myös.
Kahden pienen kotiäiti, joka haluaisi vimmatusti laittaa jo joulua, mutta kun mitään ei saa aikaiseksi.. Taitaa se viime hetken kiire saada tämän äidin vasta kunnolla käyntiin.. =)

Olen blogisi vakituinen satunnaiskävijä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Täällä reilu kolmekymppinen kotiäiti/opiskelija Länsi-Suomesta. Elämää jakamassa yksi mies ja viisi lasta (1-11v). Asumme keskeneräisen unelmatalomme alakerrassa ja rakentaminen jatkuu. Teemme kaiken itse putki- ja sähkötöitä lukuunottamatta, joten tekemistä riittää. Tällä hetkellä odottelen keittiön kaappeihin ovia ja laatikoita mieheni "verstaasta". Ovitta eläminen on hieman haasteellista lasten kanssa...:) Numerokylttiä(kään) meillä ei vielä ole;)MK

Kikke kirjoitti...

Minä täälä Talo Tähtitaivaan Alla- blogista.
Kahen Rinssin ja yhen Rinsessan ikionnellinen kotiäippä <3.Yksityisyrittäjämiehen vaimo.Asuntovelallinen ja wanhan rintamamiestalon omistaja...ja paljon,paljon muuta :)!

Loistava palkinto!!!Arpaonnea toivotaan täällä(kin!)

pioni kirjoitti...

Vaimo ja äiti-ihminen. Kaksi lasta, jotka lähestyvät jo kovastikin teini-ikää. Harrastan kovasti puutarhailua lähinnä kesäisin, muutoin nautin lukemisesta ja käsitöistä. Kaksi kissaa asustaa samassa taloudessa.

Silkku kirjoitti...

Aivan ihania noi kyltit kyllä eli pakko osallistua. =)
No meijän perhe majaileetäällä samoilla kulmilla missä teki asutte. Eli mulla on 23 vuotta ikää, onnellisesti naimisissa, 2,5 vuotiaan pojan äiti (ja toista pienoista odotellaan) <3
Että tällasia tännään...

Kaaponkammari kirjoitti...

Kolmen pojan äiti ja iloinen perheestään ja uudesta bloggausharrastuksestaan.Tällä hetkellä äiyiyslomalla ja nauttii kiireettömyydestä:)

Taina kirjoitti...

On tosi ihana palakinto, koitetaan onnea. Mä kerron itestäni sen etten ikinä voita missään mitään! Mun veli voitti telkkarin arpajaisissa. Ja kerran laatikollisen karkkia, samoissa arpajaisissa mä voitin kynän. No ainaki se kynä kesti kauemman ku ne karkit. Mä rakastan karkkia, mutta ollaan semikarkkilakossa jouluun asti, eli että ei kotona syödä. Syödään siis pihalla. Mitä mä karkista höpäjän, oon kotiäiti, kuvaaja, etelä-pohjalainen joensuussa.

Retromoderni kirjoitti...

RUMBO käy sillon tällöin katsomassa kuulumisia vaikka harvoin mitään merkkiä jätän käynnistä.

kyltti pääsis nojailemaan taulujen joukkoon.

Pampales kirjoitti...

Blogiasi olen seurannut jo pidempään, mutten ole tainnut vielä koskaan kommentoida, mutta nyt on kyllä ihan pakko!

Sinulla on ihana blogi ja kiva tyyli!

Anonyymi kirjoitti...

Tupuna käy viikottain kurkkimassa täällä.

Kerään kaikenlaisia/kaikenmaalaisia varokaa koiraa kylttejä ja tämä olisi ihana lisä kokoelmaan.

Saga kirjoitti...

Moi, olen reilu kolmikymppinen kolmen alle kouluikäisen muksun äiti. Asumme länsirannikolla. Tällä hetkellä hoitovapaalla, mutta silti tuntuu ettei aika riitä mihinkään... muutamaa blogia seuraan aktiivisesti ja sinun on yksi niistä, tykkään kirjoitustyylistäsi. Hyvää joulun odotusta sinulle ja perheellesi!

Johanna kirjoitti...

Oi, mikä määrä jo kommentteja!

Itse olen aika uusi blogisi lukija, 31-vuotias parin pienen pojan äiti Kanta-Hämeestä. Itse taiteilen maalaisromattisen ja modernin sisustuksen välimaastossa. Ei oo helppoa, ei. Kaikkia kivoja pieniä vinkkejä metsästelen toisten blogeista, omaa en ole saanut aikaiseksi.

Mukavaa joulun odotuksen aikaa! :)

Johanna kirjoitti...

Osallistun kyllä minäkin, eli eikun hännän jatkoksi vaan!
Minut kyllä tunnetkin, mutta muille tiedoksi että 40:n "nuori" sisustuskaupan pitäjä se täällä Viivun Blogia seurailee!

Anonyymi kirjoitti...

Satunnaisena lukijana sattuin taas blogiisi ja millä hetkellä: aivan ihania kylttejä! Tällainen sopisi mitä parhaiten vanhan talomme ovea komistamaan.

Isestäni sen verran, että olen Pohjois-Pohjanmaalla remontin keskellä mieheni kanssa asustava nuori naisen alku. Joulun odotus on jo kovasti mielessä.

Siru kirjoitti...

Apua kuinka ihania! Osallistua on ihan pakko!

Täällä siis kolmenkympin ylittänyt mutta kaksikymppiseksi itsensä tunteva kolmen pienen koiran emäntä. Rakkaan miehen kanssa asustelemme keskisessä Suomessa ja sisustus on lempiharrastukseni.

Mukavaa tulevaa viikonloppua!!!

Jonna kirjoitti...

Onpas kyl ihania! Edottomasti mukaan siis arpaonnea koittamaan :) Minusta varmaan jotain jo tiedätkin, vakilukijana täällä käyn kurkkimassa :) Kahden murusen äiskä, sisustamiseen ja näpertämiseen hullaantunut!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Seuraan ahkerasti mielenkiintoista blogiasi, samoin muutamia muita ihania blogeja. On aina ilo lukea touhuistanne. Itse olen 34 v., ihanan miehen vaimo ja vauhdikkaan 10-vuotiaan tytön äiti. Remontoimme ja sisustamme "uutta" kotiamme Keski-Suomessa. Uudelta paikkakunnalta ei ole vielä löytynyt ystäviä, joten blogien seuraaminen on kivaa ajanvietettä iltaisin.
T: Eija

Aseman laidalla kirjoitti...

Nyt on pakko osallistua, ei voi mittään!! Ihana palkinto, kertakaikkiaan *huokaus*
Saman kylän bloggaaja, 2 poikalapsen onnellinen äityli, joka on hulluna kaikkeen ihanaan täällä blogimaailmassa. Herranjestas, että täällä on avautunut aivan uusi maailma eteeni ;D Samantyyliset jutut kiinnostaa, joten lukijaksesi liityin aikoinaan ja toivotaan, että onni suosii :=)
Mukavaa viikonloppua toivotellen,
Satu

Fairyblue's kirjoitti...

Voi tuollaisen kyltin haluaisin. Meillä ei sellaista vielä olekaan uudessa kodissamme.

Iina kirjoitti...

Uuden kodin ovi on vielä numeroton ja nimetön, joten arvonta sattui oikein näppärään aikaan :) Ilmoittaudun siis mukaan.

Olen 26-vuotias pienien nättien yksityiskohtien ympärillä piipertäjä. Projektina on vasta ostettu omakotitalo, joka kaipaa piiperrystä, ja vähän isompaakin touhua, sekä sisältä että ulkoa. Kiitokset siis kivoista ideoista!

Milka Rantamo kirjoitti...

Hei vaan! Ekaa kertaa blogissasi vieraillen osuin juuri arvonnan kkohdalle ja päätin koettaa onneani :) Täällä ilmoittautuu 24-vuotias Kotkalainen uusoloneuvos joka keikkailee valokuvaajana. Oman blogini löydät osoitteesta
http://olennaisuuksia.blogspot.com/

Kumpa arpaonni suosisi! :)

Milka

Teija kirjoitti...

Vakkarilukijana olen, tosin hirmu huono kommentoinnissa..! Itse olen 35-vuotias työssäkäyvä 9-vee pojan äiti. Perheeseen kuuluu myös 40-vee iskä ja kaksi kissaa. Asutaan Keski-Suomessa.

Palkinto on vallan ihana!

Laura kirjoitti...

Mukana ollaan!
Itsestäni jos kerran on pakko jotain sanoa, niin vielä kahdeksan vuotta sitten olin ehdottomasti lemmikkejä vastaan, (yök, karvoja ja kuraa!) Ja nyt niitä tassuja vipeltää 16kpl edestakaisin ovesta kuraa sisälle kantaen! Hups! Ja rakkautta riittää kaikille, vaikka lapset vievät ensin kermat päältä... :-)
Ei koskaan pidä sanoa ei koskaan...

mustakissa kirjoitti...

Toki mukana ollaan. Käyn usein täällä katselemassa näitä ihanuuksia ja olen lukijana. Olen tälläinen näprääjä, milloin mikäkin intoilu menossa. Kotona kanssani häärää mies ja kolme mukulaa sekä pari kisulia. Puutarha kuuluu intohimoihini, mutta ajatuksella, ettei siitä saa tulla pakkoa. Työni on henkisesti voimia vievää, joten käsillä tekeminen, luonto ja puutarha antavat vastapainoa - ja bloggailu. Linkittäsin, mutta pahkura kun en osaa..

Sari. kirjoitti...

Hei, minä tulen mukaan myös! Nämä lukijoiden itsensä tekemät esittelyt on ihan huippuihania, ei riitä vaan kahvi kaikkien lukemiseen ajatuksella :) Mutta ne mitä luin, sulla on ihania lukijoita ♥

Minä olen kahden pienen pirpanan äiti, avovaimo ja perheen pää :) Rakastan joulua - mutta toisaalta jokaisessa vuoden ajassa on se jokin, mitä rakastan. Talven (joulun) jälkeen tulee kevät - vappu on minun kevätjuttu. Ja toisaalta sitten tulee kesä. Kesän huipennus on heinäkuu - lasten syntymäkuukausi. Kesää seuraa syksy tunnelmallisine iltoineen, ei siinäkään oikeastaan ole huipentumaa - yhtä riemujuhlaa koko syksy tummine iltoineen ja sateen ropinaa vasten ikkunaa. Rakastan elämää - sellainen minä olen!

Tunnelmallista viikonloppua sinne :)

zau kirjoitti...

olen vasta hiljattain löytänyt blogisi, joka on silkkaa mahtavuutta :)

Anonyymi kirjoitti...

Puolitoista vuotiaan ihanan tytön tyllerön äippä joka rakastaa joulua & jouluun valmistautumista niiiin paljon!!! :) Sydäntä lähelläni on myös vanhat tavarat & tavat. Blogiasi säännöllisesti seuraan ja huokailen ihastuksesta jos jotain ihanaa olet tehnyt ja sen meidän muiden kanssa jakanut.'

-Senni-

J kirjoitti...

Minäkin usein vierailen blogissasi ja jätän kommenttiakin aina silloin tällöin :) Huimasti osallistujia!!

Anonyymi kirjoitti...

Ekaa kertaa blogissasi, ja heti pääsit suosikkilistalle :)! Olen innokas käsillätekijä ja kaiken kauniin ihailija Keski-Suomesta.

-Rimma

Tiina kirjoitti...

Mukaan arvontaan!! Terveiset pääkaupungista yli viisikymppiseltä blogisi seuraajalta :-)

Anne-Maria kirjoitti...

Kaunista blogiasi on ilo seurata ja mielelläni osallistun arvontaan:) Olen kolmekymppinen kahden lapsen työssäkäyvä äiti joka pieninä vapaahetkinään joko tarttuu kotilehtiin tai lukee sisustus-lastenvaatetus-blogeja.

ÄL kirjoitti...

Heippa, Viivu!
Olen 17-vuotias lh-opiskelija länsi-suomesta ja tänään vasta blogisi löysin. Kello nyt kun on jo hieman yli kaksi yöllä, enkä siksi kummemmin alkanut selailemaan blogiasi, mutta kokonaiskuva oli todella positiivinen. :) Uskon, että tulen pistäytymään useamminkin blogissasi, ja osallistuisin mielelläni arvontaan, sen verran kauniilta nuo emalikyltit näyttivät. :)

Suveliina kirjoitti...

Vasta nyt löysin blogiisi ja se on aivan ihastuttava. Napsautin itseni heti lukijaksesi. Olen kolmekymppinen vanhoja tavaroita ja sisustusta rakastava. Olen vasta tänä syksynä löytänyt blogien maailman ja kirjoittelen pientä fallen for an old chair blogia. Palkintosi on aivan mahtava. Laitan linkin omaan blogiini =) Mukavaa joulun odotusta!

Suvi

Elsa kirjoitti...

Vau, mika huippuhieno arpajaispalkinto! Tottahan toki sitä tavoittelemaan tahdon minäkin.

Blogissasi olen käynyt usein, ja laiskuuttani jätän harvoin kommentteja.

Hgistä löydät minut asumassa vanhassa kerrostalossa, ja kodissani on paljjooon vanhaa tavaraa.

Linkitän blogiini.

Pakkasterveisin,
Elsa

Henna/Koti asemalla kirjoitti...

Moikka!
Ihan ekaa kertaa eksyin tänne Elsa´sin kautta.
Näyttää niin kivalta blogisi, että tuun taatusti uudelleen!
Arvontaan haluan osallistua, joten kerronpa vaikka että:
Olen yhden biologisen ja väliaikaisesti yhden sijaispojan äiti.
Kotona työskentelen, teen käsitöitä ja askartelen paljon. Maalaisromantiikka on ihanaa ja hakusessa vanha omakotitalo.:)

Anne S. kirjoitti...

Hei! Olen 31 v sairaanhoitaja. Teen vuorotyötä ja meillä on suuri perhe! Rentoutumishetket koostuvat juuri tallaisten blogien kuin sinun blogisi, lueskelu kahvikupin ja suklaan kanssa!

Neiti Säästäjä kirjoitti...

Kuulun blogisi vakilukijoihin. Oon Susu 33 v. ja asustelen Satakunnassa.

Unknown kirjoitti...

Heipparallaa,

Täältä kirjoittelee kyltinpersolla Meeri, 27, kotipaikkakunnaltasi.:) Vaikka elämäntilanteemme on hieman eri (lue: itselläni ei ole lapsia), blogiasi tulee seurattua, koska tyylimme ovat pitkälti yhtenevät. Olen odotellut, milloin törmäämme Kajaanin kirppiksillä, mutta vielä ei ole näkynyt. Ounastelen kyllä, että tällöin olisimme samoilla apajilla...:) Vinkiksi vielä, että suosittelen käyntiä Tavarakirppiksellä vielä ensi viikon aikana, pöydästä 33 voisi löytyä jotakin pientä Sinunkin makuusi.;)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Kolmen lapsen, kolmekymppinen äiti espoosta ilmottautuu mukaan arvontaan! Olen jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi, kovasti pidän tyylistäsi kirjoittaa, varsinkin perheestäsi kirjoitat todella kauniisti ja mielenkiintoisesti :)
Mukavaa Joulun osotusta Sinulle ja koko Perheellesi!!
-MAM-

Jonna kirjoitti...

Heippa!
Olen Jonna, neljän lapsen äiti :)
Mukavaa joulun odotusta!

Elviira kirjoitti...

Heipä hei!
Onpahan ihana palkinto arvottavana! Tuommoisen olen kauan jo harkinnutkin hankkivani...
Olen etelä-pohjalainen, 37 vuotias satunnaisen vakituinen lukijasi. =) Tykkään käsitöistä ja sisustelusta. Teidän ihanien bloggaajien jutuista/kuvista saan aina kivasti inspistä johonkin uutteen juttuun.
Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Miira kirjoitti...

Heissulivei!

En nyt laita itelleni arpa-anomusta,vaan äidilleni.
Hän on 48v,meitä lapsia (aikuisia)4.
Nyt arjen uuvuttamalle äidilleni ajattelin yllätystä koettaa.Täällä äitikin pyörii ja aina tulee murheelliseksi,kun huomaa miten toiset saa kaikkea kaunista aikaan.
Lumikimalteista joulunodotusta....T:Miira

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen 29-vuotias innokas blogilukija Saksan maalta. Olen 3 ja 10 vuotiaiden lapsien äiti, vaimo ja alkanut pikkuhiljaa kiinnostumaan sisustuksesta.
T.Kurkkija

Ainosofia kirjoitti...

Hei Viivu,
täällä olen käynyt sillointällöin piipahtelemassa.
Oululainen bloggari, joka tykkää vähän kaikesta :)

bellagio kirjoitti...

Mukana ihanan kyltin arvonnassa...
upea blogi sinulla.

B

Peppi kirjoitti...

Hiljattain liityin blogisi lukijaksi - mukavasti kirjottelet ja ihania kuvia! Olen 30++ (tai 40- ....)yhden tytön äiti & ope Itäisestä Suomesta. Tykkään hirrveästi käsitöistä ja pikkuhiljaa olen huomannut, että voishan tätä kotia vaikka sisustaakin.
Iloa ja valoa joulunodotukseen! T. Peppi

Rouva V kirjoitti...

Mukana! <3

Anonyymi kirjoitti...

4-kymppinen kotiäiti pohjois-pohjanmaalta. aikoinaan kajaanissakin opiskellut niin mukavaa seurata sun blogia.

Päkä

saara kirjoitti...

Heippa=)

Tunnelmallista Joulukuuta!Täällä 25-vuotias juuri omaan kotiin avomieheni kanssa muuttanut. kaikki on valmista paitsi juuri tuo nimikyltti puuttuu ovesta. Toivottavasti arpaonni suosii=)

Rakastan Joulun tunnelmaa: kortteja, tuoksuja makuja, lahjoja yhdessä oloa<3

Rilla kirjoitti...

Huh, melkein missasin tän :)

Mukana, mukana! Minä siis olen Rilla, 3:n lapsen 444kk vanha äiti, rimpuilee työelämän, kodin ja omien intressien välimaastossa, tykkää kauniista vaatteista, kodista ja haaveilee salaa rantatontista :)

Iitu kirjoitti...

Ihana palkinto.
Sopisi niin hyvin meille!
Mukavaa joulun odotusta!

Iitu

Lovviisa kirjoitti...

Heippatirallaa...täällä Lovviisa Lovviisan kammarista. Ihan novviisi vielä tässä bloggailussa, mutta sivujasi usein lueskellu. Tykkään kovasti reilusta,nipotuspois-tyylistäsi ja tahtoo kissaan mukkaan:)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Mitä! Enkö mä tosiaan ole osallistunut!? No nyt olen ainakin. Vitsi, mikä palkinto!!!

Susanna/ Tuulentalo kirjoitti...

Moi Viivu, seuraan blogiasi vähän täältä taustalta mutta nyt palkinto pakottaa ilmiantamaan itseni... :)

Olen pienen vauvan äiti, joka pitää sisustustamisesta ja "itse tekemisestä" neulomisesta naulapyssyyn, voisi sanoa...

Oikein mukavaa Joulun Odotusta!

Tanja kirjoitti...

Heips! Osallistuisin tähän ihanaan arvontaan! Olen vieraillut lukemassa blogiasi tämän syksyn ajan, varsinkin kuvat ovat ihania ja inspiroivia :)

Miia kirjoitti...

Jonkun blogin kautta eksyin tänne :) Osallistuisin mielelläni arvontaan! Nyt alan selailla blogiasi muutenkin ;)

Milla kirjoitti...

Moikka!
Taas tulin hakemaan hyviä tunnelmia täältä viikon parhaan illan omalle ajalle :)
Me ollaan muinoin opiskeltu Joensuussa matikkaa yhtä aikaa, ja mie lennähdin mieheni kanssa sitten työni perässä Kymenlaaksoon. Täällä asustelemme keltaisessa puutalossa ja meillä on neiti 2vee hauskuttajana :)
Olen aiemminkin kommentoinut, että tästä siun blogista löytyy aina jotain uutta kivaa tutkittavaa, jota ei aiemmin ole huomannut :)

Mukavaa joulun odotusta toivotellen, Milla

Crista kirjoitti...

Hih, taaskin mukana! :) Pirkanmaan lumisaateesta terveisiä lähettelee pienen pojan äiti-yhden urheiluhullun vaimo-alakoulun kieltenope, joka tykkää sisustamisesta, kotoilusta ja, noh, kaikesta kauniista... Kuten raikkaasta ja virkistävästä blogistasi! :)

Mukavaa viikonloppua ja tunnelmallista kolmatta adventtia! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Seurailen blogiasi aina silloin tällöin. Hauska palkinto, mielellään osallistun arvontaan.

Olen sisustukseen hurahtanut 26v. opiskelijaneitokainen.

Mukavaa joulunodotusta!

S

Anonyymi kirjoitti...

ihastuttava blogi ;), ja mukana arvonnassa, kiitos.
sartzu

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiva osallistua arvontaan. Kalastajan vaimon blogin kautta tänne löysin. Ihania postauksia!

25v neiti Pirkanmaalta lueskelee blogiasi, vaikkakin ei kommentoi koskaan.. :)

-Zenina

Tiina kirjoitti...

Olen 30-vuotias sinkkutyttö, arkkitehti 1920-luvun talon ullakolta. Vanhat talot ja tavarat ovat mun juttu, myös käsillä tekeminen. Olen matkustanut aika paljon, kotiin on päätynyt siis myös eksoottisia asioita.

Satu kirjoitti...

muutaman kerran olen blogissasi käynyt :), ihania kuvia täällä!

työssäkäyvä, sisustusalaa opiskeleva, oman kodin vastikään rakentanut :)

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi säännöllinen lukija, elämänmittaiseen opiskeluun hurahtanut, juuret Pohjois-Karjalassa omaava kauppatieteilijä itäisestä Etelä-Suomesta toivottaa mukavaa joulunalusaikaa! Ja arvontaan osallistuisin mielelläni, terveisin Aaken ja Rikun äiti

Anonyymi kirjoitti...

heipähei! ehdinpä vielä osallistua arvontaan!
olen melko uusi lukija, 43v,kolmen lapsen äiti. tykkään sisustaa kotiani ja parantaa maailmaa ystävieni seurassa.
kukkakaupassa työskentelen, sieltä puhelimen takaa ollaankin viivu jo tuttuja:)
terveisin Tiina.L.

Piitu kirjoitti...

Ihan mielettömän mageita kylttejä, mukana ollaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Helou! Arvontaan osallistun - vaikka ihan vasta löysin blogiisi niin olen ihan koukussa! Kivoja juttuja kivasti kirjoitettuna. Itse tällä hetkellä kotiäitinä, ja tuntuu ettei aika riitä mihinkään, kun täytyy surffailla täällä blogimaailmassa... =)
Ihanaa joulunodotusta!
Salli

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei. Täällä 33 v. uunituore äiti :-D Nautin kauniista käsitöistä ja vaatteista niin niiden tekemisestä kuin toisten tekemien ihastelusta! Omaa blogia ei ole mutta ehkäpä joku päivä!

t. Minskuli

Anonyymi kirjoitti...

Täällä myös tykätään blogistasi. Paljon ihania juttuja, ja myös sitä elämän omaa juttua, eli arkea. Kurkkaanpa vielä puotiisikin, josko jotain kivaa jouluksi...

Niin ja siis arvontaan toki osallistun!

terv. EevaK

Noella kirjoitti...

Ihania kylttejä!

Olen 28-vuotias suunnittelija Suomen Joulukaupungista. Asustelen vanhassa puutalossa yhdessä mieheni kanssa.

Muutaman kerran olen käynyt täällä kurkkimassa. Tulen toistekin :)

Tunnelmallista Joulua!

Rombo kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa vierailulla blogissasi, mutta jäin heti jumiin, koukkuun ja lukijaksi asti! :)

Olen 28-vuotias nainen ja vahtaan "sivusilmällä" ihmisten sisustusblogeja sitä varten, että osaan sitten itsekin sisustaa kotini nätiksi, kun saamme oman talon... Eli toivottavasti jo ensi vuonna!

Lenni kirjoitti...

Täällä hännän huippuna viime tipassa (kuten aina) arpajaisiin osallistuu Lenni, vakkari lukijasi, mutta huono kommentoija. Olen kahden murkun 40+ äiti, sisustuksesta ja kaikista kauniista pitävä,pitkiä työpäiviä vääntävä naisihminen. Nautin seurata kivoja sisustusblogeja, inspiroitua ja haaveilla, saada hyviä ideoita. Ihanaista joulunaikaa sinulle Viivu!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, koska julkistat arpajaistulokset? :)

Sari kirjoitti...

Kivan näköisiä emalikylttejä. Meidänkin pitäisi varmaan jossain vaiheessa uusia talomme numerokyltti. Suomen sääolosuhteissa on kyllä tärkeää, että kyltti on kestävä.