26. marraskuuta 2010

Kotihommia

Korvatulehdus järjesti meille taas pari vapaapäivää. Mikäs siinä, mutta kauhulla jo ajattelen rästiin jääviä kouluhommia! Sen sijaan kotihommat tulee kerrankin hoidettua, neiti nimittäin on yllättävän urhea korvapotilas. Ainoastaan yöt on kaoottisia. Päivällä meillä häärää innokas pikku apulainen, jonka kanssa on nyt sit tehty vaihteeksi taas sitä verkkokauppaa vähän eteenpäin.


Tonttupoika pääsi keittiöön vahtimaan tulitikkuja.


Kaapin kätköistä löysin myös pari kanelitankoa. Ihan parhaat joulukoristeet!


Vanhat kuusenkynttilänpidikkeet on ihania, mutten osaa niitä oikeasti kuusessa käyttää. Muutama vuosi sitten näin Valkoisessa tilassa kauniin kirjan, jonka reunaan oli kiinnitetty vastaavanlainen pidike. Siitä lähtien olen ideaa aina joulun alla kopsannut. Kaunista! Joku jo kyselikin kirjasta. Kirja on ihan tavallinen vanha runokirja, joka on sidottu sieväksi narulla ja pitsillä. Kaunis koriste jouluiseen kotiin, ja jokainenhan voi tehdä omastaan ihan oman näköisen!


Pikku apulainen on ollut kädet kyynärpäitä myöten rusinapurkissa <3

Iloa adventin valmisteluun!

Tahmein terkuin,5 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

PAranemista sinne urhealle korvapotilaallesi!
Suloisia tunnelmia....Alkoi ihan tehdä mieli rusinoita!
Taannoin kun kävin Adalmiinan helmessä tonttuostoksilla:), ajatuksissa oli napata pari tuommoista kynttilänpidikettä, mutta eihän niitä enää ollut:( Ehkäpä jossain osuu silmiini. Tykkään juuri noin jossakin muualla kuin kuusessa!
Mukavaa talvista jouluaatosten punaamaa viikonloppua!

Valkoisen Tilan Hanna kirjoitti...

Valkoinen Tila on ihana kauppa...;) (kuule äänen sävy) Tällä hetkellä tavarat pursuaa korvistakin. Taidan viettää enimmäkseen askeettisen joulun. Vain ruokaa.

Sissi kirjoitti...

Voi, teillä on samanlaiset pistokkeet (vai mitkä sähkönappulat ne on..) kuin meillä! Jos joskus meinaat luopua niistä, ota ekaks minuun yhteyttä...! Mua harmittaa niin että muutama vanha on mennyt harakoille kun ollaan uusittu sähköjä.

Paranemisia sairaslomailijalle!

Anu kirjoitti...

Moi!
Ihana käydä lukemassa näitä piristäviä postauksia arjesta:)
Meilläkin sairastellaan edelleen...yöt valvottu jo viikkotolkulla.
Toivottavasti siellä parannutaan pian!

Arja kirjoitti...

Ihania kuvia:-)
Pikaista paranemista potilaalle!
Oikein mukavaa viikonloppua<3