23. marraskuuta 2010

Oven kranssitus

Ripustelin eilen oveen havukranssin joulua odottelemaan. Kranssipohja tarttui mukaan sunnuntain  myyjäisistä viereisen pöydän mummilta, joka oli kransseja omin käsin näperrellyt. Mukaan tarttui se kaikkein yksinkertaisin versio, johon ripustin vain pikkuisen kangasnauhaa ja Mailegin sienet koristeeksi.


Tän verran sain siis vaihteeksi keskityttyä omaan kotiin. Heti tuli hyvä ja jouluinen fiilis.Kiireen keskellä myös ystäville jäävä aika on välillä enemmän kuin kortilla, joten tein myös toisen dramaattisen liikkeen: Raivasin kalenterista tilaa ystävälle <3 !!! Kissan kokosin kirjaimin, koska tähän viikonloppuun ei saa tulla työn työtä, läksyn läksyä eikä menon menoa. Sitä odotellessa :)


8 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kaunis kranssi. On totta, että ystäville jää liian vähän aikaa. Täytyisin tehdä samanlainen raivaus kalenteriin ja järjestää vaan yksinkertaisesti sitä aikaa.

Esmeralda kirjoitti...

Nätti kranssi! Ihanan pirteä koristus. :)

Maria kirjoitti...

Todella kaunis kranssi! Ystävät on tärkeitä ja välillä on kans pakko tehdä noin, että raivaa kalenteriin tilaa. Mulla on jo sovittuna tammi-helmikuunkin treffaukset yhden hyvän ystävän kanssa, joka on tosi kiireinen. Kiireisempi kuin minä :)

Piia kirjoitti...

Hieno tuo kranssi, täytyisi itsekin tehdä joku...Mukavaa päivää ystäväsi kanssa!

Arja kirjoitti...

Ihana kranssi:-)

Niina K kirjoitti...

Äh mä en ala, joka puolella huseerataan joulua hirveetä höökiä, ja mä se tönötän kun täi siinä ittessään ja ihailen muiden touhuamista.

Saska kirjoitti...

Yksinkertainen on kaunista, todella kaunis tuo kranssi! Mukavaa viikonlopun odotusta sinulle!

Kaaponkammari kirjoitti...

Hei, ihania sieniä ja ihana kranssi. Tein juuri postauksen kärpässienihimostani, jos haluat kurkata.

Voimia sinulle. Mummon menettäminen on ikävää mutta pitkällä juoksulla kauniit muistot kantavat nimim. kokemusta on. terv kaaponkammari