3. tammikuuta 2011

Arki ei ole sittenkään hassumpi

Uusi vuosi alkoi perinteisesti. Puolilta öin tajusin kavereiden Facebook viestinnän perusteella, (en minä sentään ihan tyhmä ole...) että herttinen sentään, meillähän alkaa aamulla koulu! Kun sitten reippaana aamulla pistelin opinahjoon, olikin koulu autio ja tyhjä. Mikä ihana tekosyy suunnata aamukahville ystävän luo! Joulu menikin ihan kokonaan erossa, joten itseasiassa ei harmittanut yhtään, kun vielä samalla rysäyksellä tuli koko perheen rytmi vaihdettua asentoon ARKI.

Itseasiassa sain vähän niinkuin ilmaisen työpäivän itselleni, ja sain päiviteltyä putiikin puolelle muutamia ihania uutuuksia. Kovaa vauhtia kevättä kohti mennään, ja uskokaa tai älkää, mutta pieni kevätfiilis meinasi vallata mielen kun puotia järjestelin. Päiväkin on jo ihan varmasti pidentynyt, onhan! Olen ehdottomasti ja absolutely aurinkokennolla varustettu kesäihminen, ja elämä taitaa sittenkin pikkuhiljaa voittaa pimeän kauden jälkeen. Valoa ja lämpöä täällä odotellaan näiden uusien veikeiden asukkaiden kanssa, jotka kyllä saavat ainakin minun suupielet asentoon "aurinko".Söpöstä viikkoa kaikille!
Otetaan arjestakin ilo irti
<3


4 kommenttia:

Willa Rosa kirjoitti...

Olipas sinulla söpöjö kavereita:)
Mukavaa lomaviikon jatkoa, vai olikos se niinpäin!? kristina

Purnau kirjoitti...

Mulle käy mikä vuodenaika tahansa, mutta auringolla, eli ymmärrän täysin aurinkoinnon! Mun kevät alkoikin heti talvipäivän seisauksen jälkeen. Iloa auringon odotteluun!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Viivu!

Voisitko jossain postauksessasi kertoa Joensuusta kaupunkina ja asuinpaikkakuntana, kaupungin hengestä (mitä siellä arvostetaan, mitkä asiat ovat retuperällä, millainen ilmapiiri siellä vallitsee) ja siitä, miten Joensuu eroaa esim. Kajaanista.

Muistelen, että Joensuu on ollut teille tärkeä ja itse kaipaisin kaupungista tietoa tulevaisuuden asuinkuntaa miettiessäni.

Esim. Oulussa olen tottunut hyviin pyöräilyteihin, kohtalaiseen julkiseen liikenteeseen, tosi hienoihin leikkipuistoihin, toimivaan kaavoitukseen, melko nihkeään neuvolatoimintaan ja resurssien niukkuuteen sillä saralla, helposti lähestyttäviin ihmisiin ja nuoreen opiskelija/nuorten aikuisten -ilmapiiriin. Kiinnostaisi, miten nämä asiat ovat Joensuussa - ja myös Kajaanissa.

Mutta eipä mitään paineita - jos joskus on luppoaikaa vastailla niin sitten lukisin mielelläni. Hyvää vuoden alkua!

t. Lukija Oulusta

Anonyymi kirjoitti...

Ihania hiirulaisia :) Minulla alkaa kevätfiilis aina heti, kun tammikuu alkaa! Ihanaa, kun pimeys vähitellen väistyy, ja koittaa oikea kevät! :)

Ihanaa kevään odottelua sinulle!