7. tammikuuta 2011

Väriä elämään

Valkoinen, harmaa, hillitty ja tyylikäs on tosi ihanaa, mutta en vain pääse eroon väreistä!
Joulun jälkeen olen käynyt ihan kuumana...
Maailma on NIIN pullollaan kaikkea kaunista,
ja minulle on iskenyt taas pakonomainen tarve löytää oma kevätvärini.

(Kuva Nordal)

Huonekalut meillä on pitkälti valkosia, ja valkoisena ne haluan pitää,
mutta
tänään se sitten iski!
Tahtoo turkoosin seinän!Mutta minne?
Hmmm... Nyt alkaa mietintä.


Nämä kuvat on varsin jouluisia, mutta passaa tämä kesäisempäänkin kotiin.
Ja maaliseinässähän on se hyvä puoli, että sen voi maalata aina uudestaan.


14 kommenttia:

Minttunen kirjoitti...

Minä olen kokeillut silloin tällöin värikylpyjä seiniin,mutta kyllästyn erittäin nopeaan niihin:)
Maalissa on se hyvä puoli,että aina voi kokeilla kaikkea!
Mukavaa viikonloppua!

Maria kirjoitti...

Samojen asioitten kanssa painin täällä :) Tuo turkoosi seinä on tosi makeen näköinen! Mulla on tämän kevään väriksi jostain kumman syystä nousemassa lemmikin sininen. Kuka ties miksi ja mistä mä sellaista meille taion...ilman että menee baby blueksi. Saas nähdä ehtiikö tuo lemmikin sininen vielä vaihtua takaisin siihen perinteiseen limeen :)
Ihanaa viikonloppua!

Ira kirjoitti...

Mikä maagisuus tuossa turkoosissa, kun mullakin se nyt kummittelee mielessä! Awww, ihania kevätvärejä ja mikä ihana pinkki pöytä tuolta pilkottaa???

Hannele kirjoitti...

Sama homma! Mietin kevään väriä ja turkoosissa on nyt sitä jotain, se iskee :) Sellainen vähän vaaleampi turkoosi on mulla mielessä. Taitaa siihen rinnalle tulla muitakin värejä, joku ihme värinkaipuu on nyt iskenyt :O

Anu kirjoitti...

Värejä minäkin olen haalinut...Rie Elise Larsenin lampunvarjostimia ja papereita:) Kevättä kohti kun mennään, niin jotenkin iskee se väri-into!
Ja juuri niin kuin yllä on sanottu...aina voi kokeilla ja taas uudelleen vaihtaa, ettei elämä käy tylsäksi, hih.

Iloista viikonloppua!!!

Purnauskis kirjoitti...

Oi, värit ovat ihania! Olen haaveillut jo ainakin vuoden muutamasta värikkäästä seinästä, mutta ainakin toistaiseksi vuokranantaja kieltää valkoisten seinien maalaamisen... Innolla turkooseja kuvia odottelen :)

Sissi kirjoitti...

Täällä mietitään vihreää, kuten joka kevät. Tosin havittelemani tapetti on niin kallista että täytyy vähän funtsata... Kaunis olis kyllä turkoosikin!

Iita kirjoitti...

Sama juttu! Tykkään hillityistä väreistä, sellaisia minulla onkin mutta vain pohjaväreinä. Muuten ihastun aina kaikkiin värikkäisiin asioihin ja erilaisiin kuvioihin. Joulukoristeita pois korjatessani ajattelin vaaleaa ilmettä mutta iloisia värejähän täällä nytkin on! Tästähän riittäisi juttua pidempäänkin :D

Marita kirjoitti...

Minulla sama tauti - mielin neutraalia, hillittyä, tyylikästä, mutta haksahdan koko ajan väreihin. Kamalan repivää tällainen ristiriita...onkohan siihen saatavissa apua?

Viivu kirjoitti...

Minttunen: Minä olen ollut pitkään tosi hillitty seinien suhteen just siks, että mieli muuttuu yhtä tiuhaan kuin vuodenajat, mutta ei kai tuo ota jos ei annakkaan jos kokeilisi :) Laittaa sitten sen kauan suunnitellun tapetin päälle kun kyllästyy. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Maria: Eikö! Minut nuo kuvat vei kyllä mennessään. Mulla värisuosikit vaihtelee, mutta aina ne on enemmän tai vähemmän siniseen kallellaan :) Lemmikin sininen kuulostaa oikein hyvältä!
Ihanaa viikonloppua myös sulle ja kiva kun jätit puumerkkisi :)

Ira: Sinäkin "pruuttukseni" :) Eiköhän pistetä molempien seinät turkoosiksi, heh. Voin tulla auttamaan :)
Pöytä on Nordalin kirjoituspöytä, tosi kähee! Tilataanko sellanen?

Hannele: Se iskee aina keväisin... Mulla kans viime kesänä oli vaalean turkoosi kausi, mutta nyt jostain kumman syystä haluisin seinään nimenomaan just kontrastia pikkasen tummemmalla sävyllä. Voihan se tosin olla, et sit kuitenkin kaipaan takaisin vaaleaan... Jahka nyt ensin saan aikaiseksi...

Anu: Oijjjoijjoi! Ne on ihania! Mukavaa viikonloppua sulle kans!

Purnauskis: Uskaltaisinkohan luvata kesään mennessä... :D
Tuota paikkaa pitää vielä miettiä...

Sissi: Vihreä on kaunis väri, mutta ihan vasta viime aikoina olen osannut sitä omaan kotiin laittaa. Tykkään hirmuisesti meidän Bloomingvillen vihreästä hyllyköstä, vaikkei meillä juuri muuta vihreää olekkaan. Kiva kuulla, etten ole yksin näiden väripohdintojen kanssa :)

Iita: Anna tulla vaan juttua :) Mulla on vähän sama homma... Niitä värejä ei vain saa millään ihan kokonaan pois karsittua, ja miksi pitäisi? Ainakin tänä keväänä ne tuovat mulle erityisen paljon iloa.

Marita: Väriterapiaa??? Ilmoittaudun!
Kiva muuten, että löysit tiesi myös tänne! Oon "bongannu" sut muutaman kerran Valkosen tilan Hannan blogista ja olet jäänyt meleen :)

Piia kirjoitti...

Ihania värejä ja tuo turkoosi on niin kaunis. Olen kyllästynyt hieman kauniiseen valkoiseen. Kunhan saamme tuon valkoisen keittiön valmiiksi, haluan jatakin väriä kotiimme.

Mari kirjoitti...

Jep! Värejä täytyy olla:) Ollaan katseltu, ja itse asiassa osteltukkin aika värikkäitä tapettejakin;) Vaikka saahan sitä väriä onneksi vähän pienemmilläkin jutuilla;) Mukavaa sunnuntaita!

Jenni kirjoitti...

Nyt osuit villakoiran ytimeen! Olen koko omillaan asumisen ajan (eli rapiat 10 v...) paininut tämän dilemman kanssa. Rakastan yksinkertaista, mustavalkoista, harmaata mutta toisaalta myös värejä mutta en halua kodista sillisalaattia. Nyt mennään mustavalko-linjalla. Tosin edellisessä kodissa oli juuri tuollainen turkoosi seinä, aika hieno...!

Viivu kirjoitti...

Piia: No vähän samat fiilikset täällä... Aika aikaansa kutakin... Ja kun saadaan turkoosia seinään, haluan sitten varmaan taas sitä valkoista :)

Mari: Teidän koti onkin just ihana väripilkku! Tykkään TOOOOSI paljon!

Jenni: WAU! Se on varmaan ollu hieno! Katsotaan miten meille käy :)