8. huhtikuuta 2011

Lits läts lotisee!

Märät ja kuraiset terkut täältä messuvalmistelujen keskeltä! Touhua, touhua, touhua, mutta hyvillä mielin! Lällyä on tallattu ja muutama laatikko kannettu sisään ja ulos. Kesken päivän luovutin, ja kävin vaihtamassa kotona kumikengät! Ihan ehdottomat tällä kelillä!

 Tiistaina olin uupua työtaakan alle, mutta sen jälkeen joku ihme vimma on vallannut mielen, ja pitkät työpäivät on ihan oikeasti tuntuneet kivalta! Messuosasto oli valmis jo viideltä, mikä sekin oli ihan huippu yllätys! Pientä viilausta vielä aamulla, ja me ollaan valmiina!

Kuviakin jo olisi, mutta pidän teidät jännityksessä :) Tulkaa paikanpäälle katsomaan ketkä kykenette!!! Raportti muille tuloo sitten messujen jälkeen. Nyt vain varpaat ristissä toivon, että kaikki seinälle kiinnitetty on pysynyt siellä! Vain kerran tuli ikkunan poka pystytyksen aikana rominalla alas, mutta pahemmilta vahingoilta vältyttiin.

Pieni pala alkuhetkistä...


Kuvassa ihana, IHANA Ira Ira*s blogista.

Nyt nukkumaan, että huomenna jaksaa olla reippaana!

Reipasta viikonloppua myös teille kaikille!!!

<3Viivu


5 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Tsemppiä messuille! Postausta messuista odotellaan :)

Liina kirjoitti...

Mukavaa messuilua, liian pitkä matka tulla käymään joten jään odottamaan postausta!

Saila kirjoitti...

Aivan mielettömän ihanaksi olit messusosastosi laitellut! Lintuset ja pöllöt täällä oottaa jo kaupunkikotiin seinälle pääsyä ja sitä sisustustarra/tapetti/maaliPUUTA! Ja "mummokarkkiainetta" (lasten suusta) on tsupsuteltu ympäri kämppää makean himon kasvaesssa äärimmäisyyksiin! Kiitos mukavasta kohtaamisesta messuilun merkeissä! :D

Viivu kirjoitti...

Virpi: Kiitos! Eka päivä takana ja jalat katkipoikkirikki! :) Mukavaa silti oli!!!

Liina: Yritän pikapikaa saada postauksen raapaistua :) Kiva kun kuitenkin elät mukana!

Saila: Voi Saila KIITOS!!! Ihana oli tavata, ja vaihtaa muutama sananen. Nyt tiedän kuka se siellä lueskelee ja kommentoi :) Linnut saivat ihan varmasti hyvän kodin! Huippua kun kävit!!!

Ira kirjoitti...

Kääks, voi kamalata mikä kuva minusta! Järkyttävän viikon ja huonosti nukutun yön jälkeen.

Muttamutta... Kiva päivä takana, tosin olin aivan rättipoikkiväsy, kun kotiin pääsin.

Mukavia messuhetkiä huomisellekin!