9. huhtikuuta 2011

Messupostaus ja kengät palasina

No enhän minä malta olla muutamaa messukuvaa eiliseltä pystytyspäivältä tänne raapaisematta, vaikka olisihan tuo ollut kiva odotella kuvia tältä päivältä ja ihan oikeasta "messumeiningistä", mutta "kiire mi kiire... " Uuno Turhapuron sanoin. Huippupäivä takana, monta huippu kohtaamista ja ihan HUIPUT asiakkaat!!! Olin taas lentää pyrtölleni miten moni oli jo täältä netin ihmeellisestä maailmasta putiikin bongannut, vaikka tämän piti olla mun ihan eka esiintulo täällä Kainuun kamaralla. Olette kyllä muruja! Kiitos kun kävitte moikkaamassa!

Kuvat on siis eiliseltä päivältä, kun osasto alkoi olla viimeistä silausta vaille valmis. Musta pöytä sai vielä verhon alareunaan niin, että kassikasat saatiin edes suht peitettyä...
(Ai kauhia kun nuo pussit nyt pistääkin silmään!!!)

Ennen tätä päivää en muuten tiennyt, että jalat voi liimautua kiinni kenkiin... Nyt tiedän.Oonhan minä niitä kenkiä ennenkin käyttänyt, mutta ilmeisesti messutunnelma sulatti pohjat jalkapohjiin, tai sitten mun jalkahien koostumus on olennaisesti muuttunut. Pohjan palasia olen sukkahousuista rapsutellut... Onneksi ei jäänyt jalan palasia kenkiin, vaan vahinko sattui näin päin. Noh, tulipahan käytettyä 9h putkeen korollisia saappaita. Siitä onkin aikaa kun viimeksi...

Huomenna taas uusi päivä ja uudet kujeet :) Täytyykin lähteä pakkailemaan vähän uutta tavaraa huomisen varalle! Heissan!

<3Viivu

9 kommenttia:

Meeri kirjoitti...

Itse olen jonkin verran messuilla seisoskellut ja suurin moka ainankin itselleni olisi laittaa jalkaan yhtään mitään korollista kun tavallisissakin kengissä rupeaa seisoskelu jalkapohjissa tuntumaan. :)

Tsempit huomiselle seisomis maratonille! :)

TainaSusanna kirjoitti...

Ihanalta näytti livenä, varsinkin kun sä ite hääräsit siellä fressin näkösenä! Ei ollu väsyneistä jaloista tietoakaan :)

Mukavaa toista messupäivää <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttavan näköinen messuosasto!!
Minä kans aina ihmettelen miten messuilla toiset pystyy olla koko viikonlopun jossain korkeakorkoisissa saappaissa tms. Minä menisin mieluiten terveyskengissä ;)
Hauskoja messuja!

Liina kirjoitti...

Voi sun jalkaparkoja! Itse olen aikoinaan edustanut työkseni ja muutamilla messuständeillä seisseenä voin vaan todeta, että Instrusta saa nykyään todella kauniita terveyskenkiä, suosittelen lämpimästi.

Jalkakylpyä nyt iltalääkkeeksi ja tsemppiä huomiselle! Ihana pupu koululainen sulla messuoppilaana :-)

Viivu kirjoitti...

Meeri: Hih, otin tietoisen riskin... :) Mutta huomenna menen lättänöissä!

TainaSusanna: Voi kiitos :) Itkut kun en oikein ehtinyt sinua huomioida kun oli niin hässäkkää siinä!!! Huomasin kyllä, että messuille olitte lähteneet :) Sii juu!! <3

Nipsux: Mulla on paha tapa valita ne ei niin terveelliset... :) Loppu illasta tosin sit hipsuttelin sukkasillaan. :)

Liina: Täällä hipsitään nyt villasukat jalassa. Pehmentää mukavasti askelta :)

Taina kirjoitti...

Tosi kivan näköstä! Etenkin noi tekstiilit ja lampunkuvut, namnam..

Valkoisen Tilan Hanna kirjoitti...

Ihanaa! Tästä se ura urkenee. Oot varmasti ittekki ihana ilmestys tuon kaiken keskellä. Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa on ollut seurata unelmasi toteuttamista (ja taisit vaihtaa alaakin) ja nyt meet messuille! Ja herkulta näyttää tuo loossisi! Harmi ettei olla Kajaanissa tänä viikonlopuna. Onnea uudelle yrittäjälle!

Viivu kirjoitti...

Taina: Nyo lampun kuvut on TODELLA nam!!! :)

Valkoisen Tilan hanna: Kiitos Hanna <3 Kyllä sitä mekkoakin tällättiin sävysävyyn, että yritystä on ainakin ollu!!! :D Jonkun asiakkaan kanssa siunkin putiikkia ihasteltiin! Muutama kun oli ihan Joensuustakin eksynyt messuille :) Kaikkea hyvää, pelkkää hyvää myös sinne!


Miukka: Voi kiitos sulle ihanasta viestistäsi! Hiukkasen tässä itsekin saa pyöritellä silmiään, että mitenkäs tässä näin kävi, mutta matka tähän saakka on kyllä ollut antoisa. Jospa tämä rohkaisisi vaikka muitakin siihen oman unelmansa toteuttamiseen, mikä ikinä se sitten onkaan!