28. syyskuuta 2009

Taas mennään

Tällasta tällä kertaa...

Ei ihan eniten miun makkuun,
mutta kannattaahan tuo kahtoa.

Jännitysterkuin näin pikasesti,
Viivu

14 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Täältä kuului kops!, kun näin ton hinnan...Ja vieläpäs vuokratontilla! Nojoo, vaan hyvänä puolena tossa on toi kaukolämpö, eli varsin huoleton lämmitystapa.

Anrinko kirjoitti...

Kaunis, minusta aivan ihana. =)

Vekarus kirjoitti...

Pidetään peukkuja! Sinä taiot tuosta taidoillasi sinullekin mieluisan alta aikayksikön.

Olivieno kirjoitti...

Täälläpäin tuo hinta on varsin kohtuullinen ;-) Ihastuttava rintamamiestalo, ja runsaasti neliöitä! Kun täältä vinkkelistä katsoo!

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn Vekaruksen sanoihin! Ja ehdottomasti tuo on söpö noinkin,ei pahat puitteen ollenkaan!
Kikkiksestä,vähän kävin tutustumassa jo sivuillensa,pidin siitä "Helppoo elämää" tjs. biisitä :) Melodiaa täytyy olla sanojen lisäksi..siinä oli kiva.

Ira kirjoitti...

Puistola on kivaa aluetta... Lähellä kaupunkia, urheilupaikkoja jne. Ajatellen teidän poikiakin. Minusta siistin näköinen talo ja iso rintamamiestaloksi!

pikkukimalainen Satu kirjoitti...

No onpas rintamamiestalolla hintaa :O !!!

Viivu kirjoitti...

Niin, talolla on hintaa! Mutta se on käytännössä "rakennettu uudestaan" vuosina 2003-2006. En minä näistä tiijä... Mutta kyllä tuossa kai voisi asua. Kamalan vaikeeta!

Ei ole ihan minun unelma, mutta parasta mitä piiiiitkiin aikoihin on tullu vastaan, ja mikä tärkeintä, kelpais tuolle ukkokullallekkin :)

Henska kirjoitti...

Voi Viivu! Minusta tuo on aivan ihastuttava "rintsikka". Tosi nätin näköinen, hyvin rempatun oloinen ja pihakin mitä siistein!

Meilläpäin saa PERUSKUNTOISESTA rintamamiestalosta maksaa tuon saman, joten hintaan en osaa ottaa kantaa!

Remontti näyttäs olevan tehty aika neutraalisti, joten ihan varmasti saisit siitä sisustettua omasi näköisen.

Tsemppiä sinne!

Vekarus kirjoitti...

Voi nyt alkaa jännittää! Tsemppiä päätöksen tekoon!

Maaka kirjoitti...

Meiltä katsottuna kanssa kova hinta ja vuokratontti. Mut se kajaani taitaa olla isompi paikka.(? ;D)
Onkohan nykyiset omistajat ostaneet, rempanneet ja nyt myyvät ostaakseen uuden remppakohteen. Tosi neutraalit ja peruskalusteet. Ei tauluja seinillä jne. Kyllä sä siitä oman näköisen saat... mutta tietäiskö se pintaremppaa, vain maalia seiniin?

Viivu kirjoitti...

Heippa ja kiitos kommenteista!!!

Edelliset asukkaat on ostaneet talon juuri rempattuna, eli luultavasti se sitä edellinen on tehnyt juuri tuon, mistä Maaka kirjoitteli. Täällä tuo hinta kuulostaa kovalta, mutta kuitenkin aikalailla tuota hintaluokkaa ne talot vain täällä tuppaavat olemaan. Itseasiassa olemme saaneet ikäväksi huomata, että hintataso taitaa täällä ainakin noiden vanhojen talojen osalta olla jopa korkeampi kuin Joensuussa. Tarjontaakin on paljon vähemmän.

Iso etu tuossa on se, että heti ei olisi "pakko" tehdä mitään, talo on sinällään jo toimiva.Pikkuhiljaa saisi sitä sitten tehdä "oman näköiseksi", ja se nyt olisi sitten sitä pintaremppaa. Katsotaan nyt... Jonkinmoinen tarjous varmaan tehdään...

TainaSusanna kirjoitti...

Voi kun minua jännittää...

Viivu kirjoitti...

Ihanaa, kiitos Taina ;)