18. helmikuuta 2010

Kuulumisia

Tämä painon hallinta on minun osaltani mennyt nyt kyllä viimeaikoina ihan p*****iilleen! Alusta innostuneena päätin jatkaa samaa linjaa, koska "eihän pari pullaa näköjään missään näy"! No nyt näkyy, ainakin vaa'assa! Tulosta on siis tullut. Vahinko vain, että väärään suuntaan! Paino vain nousee ja pitäsi taas ottaa itseä niskasta kiinni ja lopettaa syöminen. Se ruoka vaan on niin turkasen hyvää! Maha on taas tottunu lihaviin vuosiin ja pitäs nähdä pari päivää nälkää, että sais sen totutettua vähemmälle. Muutaman viikon jälkeenhän se taas helpottaisi... Blääh!

Blogeissa on haastettu viimeaikoina kertomaan aamiaisesta ja kuvaamaan se. Ihaillen olen katsellu puurolautasia runsailla marjoilla, hedelmillä ja appelsiinimehuilla. Päivän tärkein ateria, tiedän! Itselläni se vaan niin usein tuppaa jäämään väliin ja sitten tuleekin illalla oikein sudennälkä johon ahdan kaikkea mahdollista epäterveellistä. Niinä aamuina kun saan aamiaisen väsättyä (joskus puolenpäivän aikoihin...) se on sitten varsin yksipuolinen. Kahvi ja leipä, päällä yleensä jotain levitettävää juustoa.


Masentava näky! Ajattelin silti olla rehellinen :) Harvoin mulla on jaksuja väsätä itselleni malliateria, vaikka sellaista tietenkin toivoisin. Tuo juusto kyllä on ihan sairaan hyvää! TainaSusanna tarjosi sitä kun olin ekaa kertaa heidän kotonaan käymässä, ja pakko oli heti ostaa itsellekin.

Tänään ja huomenna en kuitenkaan murehdi tätä kasvavaa reppua tämän enempää, nimittäin huomenna me Vean kanssa lähdetään Kiinalaiseen viehättävässä herraseurassa ;) TainaSusannan kanssa sovittiin lounastreffit (kyllä me muutakin tehdään kuin syödään...oikeesti... shoppaillaan välillä, ja juodaan kahvia), ja mikään ei voita hyvää ruokaa vielä paremmassa seurassa. Täällä on kiva Kiinalainen jossa saa kohtuullisen edullisesti lounasta seisovasta pöydästä. Jotain hyvää Kajaanissakin.


Toinen ihan huippu juttu on se, että viime kuussa peruttu yrityskurssi on vihdoin pyörähtänyt käyntiin.  Muutama ilta jo istuttu ja innostus vain kasvaa kasvamistaan. Jokohan parin kuukauden päästä pääsisin tositoimiin... Jänskää!

Terkut teille kaikille uusille ja vanhoille lukijoille! 
Olette olleet mielessä vaikken viimeaikoina ihan hirviän tiheeseen ole ehtinyt kommentoimaan. 


12 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Miten sitä aina tuleekin repsahdettua niin helposti.. Mää kans mättäny tällä viikolla lettuja, pullaa ja karkkia, puntarilla en oo käyny, mut varmasti näkyy...:(
Mulla yleensä jää aamupala yleensä kokonaan väliin kiireisten ja aikaisten aamujen takia... Oon kyllä kuullu et hyvä aamiainen auttaa painonohallintaan.. Pitäis varmaan skarpata, herätä se 15 min aikasemmin... Olishan puuro marjojen kanssa hyvää ja terveellistä... :)) Hyvää loppuviikkoa sulle!

Ruusa kirjoitti...

Mulla on ihan samanlainen ruokaelämä...Mutta minkäs teet. :)
Ompaha ukolla enemmän mitä rakastaa ;) (ja sun tapauksessa lapsillakin).Hih, lupsakkaa viikonloppua! Meillä sellainen on ainakin tulossa useammaan kajaanilaisen toimesta!

Rilla kirjoitti...

Voih. Minäkin olen rassannut itseäni pohtimalla, miksen osaa ja pysty syömään niinkuin haluaisin. Tai, no, osaisin, mutta selkäranka on "jossain". Surkeeta ;D

Aamiainen mulla elovena-mysliä. Olevinaan ees suurinpiirtein terveellistä.

Jonna kirjoitti...

Täällä myös yksi repsahtelija..on tullut mässättyä laskiaispullaa, lasten jämäkarkkeja ym. voi voi, kuinka se itsekuri onkaan niin huono. Mutta onneksi ei olla yksin tämän asian kanssa, kiva tietää, että kohtalotovereita on :)
Voi, millaisia suunnitelmia sulla on vai onko vielä salaisuutena? Kivoja kurssipäiviä! - Jonna

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Tsemppiä painoasian kanssa. Minäkin olen iltasyöppö. Lisäksi saatan töissäkin muka laihduttaa: Tänään esim. vetäisin vain kaurapuuroannoksen ja jogurtin. Nyt illalla mahaan menikin sitten savukalaa, kolme sämpylää, valkosuklaa-mustikkamuffinseja yms. :/

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kivaa, että kurssi on vihdoin alkanut!

Mulla vähän sama tuon aamupalan kanssa. Tosin minulta jää tuo leipäkin pois. Turha kai kuvata pelkkää kahvimukia, kun siinä ei ole mitään niin kummallista :)

Ihanaa viikonloppua ja nauttikaa kiinalaisesta.
Hyvä ruoka, parempi mieli! :)

TainaSusanna kirjoitti...

Mä odotan Kiinalaisen reissua jo malttamattomana! Eikös ne sano, että kiinalainen ruoka on terveellistä ja suht kevyttä? Eihän riisissä ja kasviksissa voi olla mitään pahaa?? (juu, tää on vakuuttelu-puhe mulle itselleni...)

Elämä on myös nauttimista varten! Jahka ilmat lämpiää, on mukavampi liikkua ja sitä kautta saa sitte uutta puhtia näihin projekteihin. Eikös?

Pian nähdään :)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Juu, ihan sama homma aamupalan kanssa, tahtoo jäädä väliin :( Tai no, oon minä tänäänkin jo syönyt hyytelökakkua kahvin kanssa, terveellinen aamupala? ;)

Viivu kirjoitti...

:D Ihanaa että teitä on muitakin! Oma omatunto saa pikkusen tasotusta.

Saara: No tuosta minäkin oon kuullu... pitäsi joskus kokeilla ihan aikuisten oikeesti. Sitäpaitsi joskus on ihanaa herkutella. Unohdat vaan sen vaa'an tällä viikolla, juukosta!

Ruusa: Hmmm...tuo olikin hyvä näkökulma :) Meilläkin itseasiassa mies on ihan tyytyväinen näin, omassa päässä on nämä murheet :)
Ihanaa ja rentoa viikonloppua myös sinulle!

Rilla: Mikä selkäranka? Missä?

Nonnukka: Pientä sisustusputiikkia suunnittelen... Tarkemmin sitten myöhemmin ;)

Lumiomena: Kiitos tsemppauksestasi! Ja kuulostaapa hyvältä tuo iltapala... Illalla muuten ruokakin maistuu jotenkin paremmalta...

Emilia: Sanos muuta! Ja ihan varmasti nautitaan!

TainaSusanna:Juu, terveellistä on! Ja huomaa kyllä jo nyt, että tuo kevätaurinko houkuttelisi liikkumaan, kun vain ei olisi noin kamalan kylmä!

Hannele: Kuulostaa NIIN tutulta!

Jonna kirjoitti...

Oi oi, ihanaa! Jään innolla odottelemaan ;) -Jonna

malla kirjoitti...

mulla ei jää aamupala väliin MUTTA...se on mukillinen kahavia ja yks iso sokerikorppu! terveellisyys on kaukana mutta iliman niitä päivä ei lähe käyntiin:)

Hanna kirjoitti...

Mulla taas ei päivä lähde käyntiin jos en syö aamupalaa ja monesti herää aikaisemmin kun muut ja syön sen aamupalan ihan yksin rauhassa, sitten jaksan palvella taas muita:) Tsemppiä sisustusputiikin suunnitteluun, kuulostaa kivalta.Mukavaa kevään odotusta, ei mene montaa viikoa niin on jo paljon keväisempää:)