11. toukokuuta 2010

Teemana valkoinen

Nyt unohdetaan talomurheet, keskitytään katsomaan elämää eteenpäin ja ajatellaan vaihteeksi
   valkoisia    
ajatuksia!

Ihan pakko silti vielä tähän alkuun kiittää ihan jokaista kannustavista ja ihanista kommenteista ja oman kokemuksen jakamisesta! Olette ihan uskomaton voimavara! Ja haluan vielä sanoa, ettei tarkoitus ollut suinkaan koko asunnonvälittäjien ammattikuntaa kohtaan nousta, vaan uskon, että siinäkin joukossa asioita osataan hoitaa myös todella hyvin ja asiallisesti. Ihan varmasti löytyy ihan huippuja välittäjiä myös, ja aion kertoa teille heti, kun sellaisen löydämme! 


Mutta sitten niihin valoisampiin asioihin... Rakastan astioita! Viime aikoina niiden keräily on ollu hieman rajoittunutta tilanpuutteen vuoksi, ja siksi ajattelin esitellä teille meidän arkistakin arkisemman valkoisen TEEMA -astiaston. 


Tämä onkin siitä hauska astiasto, ettei siinä oikeastaan ole esiteltävää :) Teemaa kun löytyy nykyisin lähes joka kodista. Meillä perusastiastona on tämä valkoinen. Lisäksi kaapista löytyy sateenkaaren kirjo muita värejä. Pidän siitä, että astiat ovat helposti yhdesteltävissä ja kattauksen ilmettä saa muutettua vain joitain tehostevärejä vaihtamalla. ja joukkoon jokunen Muumi välillä tietysti!


Lisäksi pelkistetty, yksinkertainen muoto sopii minusta nimenomaan arkiastiaan.


Näitä kuvaillessani vain huomasin, että valkoisia tarvittaisiin neljän setti lisää. Tällä hetkellä yhtenäinen kattaus onnistuu kahdeksalle, mutta kun oma perhekkin on kasvanut, niin ei olisi ollenkaan pahitteeksi jos täydellinen sarja olisi kahdelletoista. Me nimittäin rakastetaan ystäväperheiden kanssa syömistä :) 


Kuinka monen muun perheestä näitä löytyy, ja mikä on sinun suosikkivärisi?


20 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Meiltä löytyy myös teemaa,muumi-mukit ja keittolautaset ja murokulhot. tykkään myös sen selkeydestä

Murupeikko kirjoitti...

Moroos!

Täällä kans valkoista, mutta Arabian Arctikaa. :) Mausteena muutama Teeman turkoosi aamiaismurokulho ( mikä lie virallinen nimitys ) sekä vaalean sinisiä kartio laseja.. Tietty Muumit rules. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Valkoista löytyy - muumeja myös melkoinen sakki.

Sanna-Mari kirjoitti...

Kylläpä ne näissä sun kuvissa kauniilta näyttää! En itte henk.koht. välitä ko. sarjasta erityisemmin eli ei meiltä niitä löydy. Syksyllä myin kirpparilla pari settiä pois, mitä saatiin häälahjaks vuonna nakki ja makkara. Kertakaan ei käytetty :P
Muumimukeja kyllä löytyy n. 30 kpl, niille suunnittelin joskus valkeita teemoja leipälautasiks, mutta suunnitteluks jäi ja jollain halpislasilautasilla porskutellaan :D

Onnenkyynel kirjoitti...

Nuo on minunkin suosikit, jos haluaisin kauniin kattauksen arkeen.
Harmikseni meillä ei niitä kaapista löydy.
Eikä senpuoleen muutakaan arkista kaunista.
Pitkälti toistakymmentä muumimukia säpäleinä (kiitos kivilattian),
niin meni tällä mammalla pasmat niin sekaisin, ettei arkeen enää mitään kallista astiaa.
Kirpparin kautta vaan;)

Täälläkään tarkoitus ei ollut koko kiinteistövälittäjän kuntaa solvata! Sieltäkin löytyy ne omat mätäomenat..Niinkuin joka ammatista. Harmi kyllä.

On ollut ilo törmätä myös loistavasti alansa tuntevaan huippuosaajaankin.
Hänen kanssaan oli helppo jutella, saimme kaiken haluamamme tiedon hyvinkin nopeasti.
Iloinen ja asiansa osaava ammatti-ihminen.
Ostimme tämän talon hänen välityksellään.
Mikään ei jäänyt mietityttämään, eikä kaihertamaan.

Yhteen megasuperinnokkaaseenkin ammatin edustajaan törmäsimme edellistä kaupatessa.
Olisi niiiiin halunnut saada asuntomme myyntilistalleen.
Hyvä niin, niinhän näitä kaupataan=)

Tykkään itse puhua, puhua ja puhua.
(Ei sitä varmaan huomaa!!)
Luonnollista ja helppoa oli itse kaupata oma asunto, josta tiesin kaiken paremmin, kuin ulkopuoliset.

Kuulin, että esim. nettiyhteyksistä ja muista yhtiön "palveluista" jotkut välittäjät antavat väärää tietoa.
Tämäkin varmasti (uskon ainakin)
vahingossa/tietämättömyyttä.

No, enivei.
En sitten halunnut tällaisia sekaannuksia ja ensinäytössähän tuo kaupaksi meni sitten ilman välittäjääkin.
Siinäpä se taitaa olla minun: "mikäminustatuleeisona"..heh...

Äh, eihän tästä taas tule loppua sepotuksesta..
Onneksi näitä ei ole pakko kenenkään lukea;)

Hienoa, että olet saanut ajatukset muualle!
Jaksamista talonmetsästys rintamalle rutkasti.

Mari kirjoitti...

Meillä on ainoastaan muumimukeja. Nyt käytössä on Ikean ihanat lautaset vihreinä ja ruskeina, sekä Iittalan aalto laseja kirkkaina ja vihreinä kahdessa eri koossa. Kahvikuppeina vaan muumimukit. Kunhan neitokainen kasvaa ja saan opiskelut päätökseen ja muutetaan tilavampaan kotiin, niin eiköhän meidänkin astiat Teemaan vaihdu hiljalleen. Se vihreä on erityisesti mun mieleen (jota nyt keväällä ainakin jossain oon nähnyt), mutta haluan semmosen värin, jonka valmistusta ei varmasti lopeteta ihan hetkeen, joten eiköhän meillekin valkoista tule :).

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Teema on ihana astiasarja, koska sitä voi yhdistää niin moneen eikä siihen kyllästy. Meillä on valkoista ja oliivinvihreää Teemaa arkikattauksiin. Olisin halunnut myös harmaata, mutta sitä ei kai enää valmisteta :( Yhdistän mielelläni Teemaa muihin Arabian sarjoihin, erityisesti Muumeihin, Paratiisiin ja Runoon. Runo on ihan ykkössuosikkini nykyisin, se on niin herkkä.

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Meillä oli jonku verran tumman vihreää Teemaa mutta aika ajoi niiden ohi ja myin ne pois. Nyt ei oo mitään väriä, paitsi 10 muumimukia, niissähän on sama malli :)

Hanna kirjoitti...

Meillä on myös valkoset kahviastiastot - ne on ne juhla-astiastot! ;))

malla kirjoitti...

meiltä löytyy vaan halppisastioita ja greengatea:)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kauniita kuvia !!
Meilläkin on valkoista Teemaa ruoka-ja kahvikalusto. Ei kylläkään mitenkään täydellisenä. Mustat Teemat myin Huutiksessa halvalla joskus pois. Varmaan joku opiskelija sai hyvät astiat.

Mukavaa tiistai-iltaa!

Marie Elisabeth kirjoitti...

Minulla myös teemaa arkiastioina ja olen tykännyt kovasti.
Kauniisti olet ottanut kuvat!

Ihanaa tiistai iltaa sinulle!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Tunnustan!!!! Teemat, valkoiset sellaiset arkiastioina ;) KoKoakin löytyy, mutta vain mukit.... Ne eivärt sittenkään olleet niin mieluisat.

sarppa kirjoitti...

Valkoista minäkin suosin kahviastioissa,ne käy arkeen ja juhlaan.Tosiaan pienillä jutuilla saa sitten sitä juhlavuutta sekaan!:)

Meillä on tuota teemaa keltaisena.Jossain vaiheessa tykkäsin siitä väristä niin paljon!Ja kerran oli sellainen kausi,että kaikki piti olla marimekon unikkoa,joten kahvikupitkin ostin musta-valkoista unikkoa.

Mut valkoinen on kyllä niin ajaton ja ihana! :)

Viivu kirjoitti...

Ekakskin moikka kaikille tasapuolisesti ja kiitos kommenteista!

Murupeikko: Turkoosia löytyy meiltä kans keittolautasina ja mukeina.

Sanna-Mari: Makuasioitahan nämä :) Kai sitä on tullu vanahaksi kun Teema alkaa näyttää hyvältä :D

Onnenkyynel: Kiitos ihanasta pitkästä viestistäsi!

Noissa klassikko astioissa on se hyvä puoli, että niitä voi hankkia pikkuhiljaa... Yksi kippo vaikkapa karkkipäivänä :) Sillä tavalla niitä on meillekkin kerääntynyt.

Mari: Vihreä on yks niistä väreistä mitä meiltä ei löydy. Ja meillä kun ei ole tuota Ikeaa, grrrr! Mielelläni minäkin edullisia ostan jos vaan hyviä löydän :) Meillä on yhdet Ikean viinilasit jotka olivat ihan naurettavan halvat, mutta varmaan kymmenen vuotta kohta olleet meidän käytetyin lasisarja :)

Lumiomena: Ystävälläni on ihana astiasto juuri tuota harmaata Teemaa. Sopii heidän tyyliinsä täydellisesti!!! Nyt on tullut hiljattain ilmeisesti uusi väri, helmenharmaa, joka mielestäni taittuu vähän vaaleansiniseen. Siitä itse haaveilen <3

Malla: Ai teillon "VAAN" greengatea? :D
Kuolaan aina niiden perään, ja joskus vielä täräytän!

Ulla-Kristiina: Hmmm...mustatkin olis varmaan jossain ympäristössä aika käheet!

Krista: Kokoa sain sen ihan mini kupin pikkujoululahjaksi meidän rehtorilta Joensuussa. Koulussa oli sääntö, ettei opettajat saa kulkea käytävillä kahvikupin kanssa, mutta reksi oli huomannut mun sisustus- ja esteettisen taipumuksen, ja sain erityisluvan sen minikupin kanssa kulkea työaikana :D

Sarppa: Meillä on myös keltaista!

Annimuori kirjoitti...

Hep, täälläkin kaapissa Teemaa mutta aika sekalainen armeija väreinä, turkoosia, ruskeaa, valkoista, keltaista ja muumimukia.
Suurimmaksi osaksi käytetään Pentikin Inkivääri astioita joita onkin 6-hengen astiasto ihan samaa väriä =)
Ihanan valkoisia kuvia=)

Rilla kirjoitti...

Meillä myös tuota valkoista teemaa. Lisäksi mustavalkoista taikaa, 24h:ta vihreäpilkullisena ja ruskeana, pentikin ainoa ja vaniljaa ja ja ja... :D

Petuli kirjoitti...

Vastavierailulla, lopultakin, ja liityin heti lukijaksikin. Ensimmäinen sivu imaisi heti mukaansa, pakko jatkaa kahlaamista arkistoihin :)

Mä en ole tykännyt Teemasta itselleni, muiden luona kyllä. Nyt kuitenkin joulun alla ostettiin mustat "murokupit", sellaiset vinolaitaiset, ja juuri yksi päivä pohdittiin, miten me on ennen niitä pärjätty. Ne on jatkuvassa käytössä paitsi myslin, myös sosekeittojen syönnissä, pieninä salaattikulhoina, pähkinöiden yms tarjoiluastioina yms yms. Ihan huiput :) Kupit meillä on valkoiset Egot ja ruokalautaset Net Egot (valko-harmaat), joten nuo mustat tuo musta kivaa särmää kattaukseen.

Viivu kirjoitti...

Annimuori: Mulla oli aikanaan Pentikiltä sitä Tapio-sarjaa kahviastiat, mutta möin ne kirppiksellä kun kymmenen vuoden päästä kyllästyin :) Olivat vielä ihan iskemättömässä kunnossa, vaikka meillä kovassa käytössä.

Rilla:Taika on kans ihana! Ja vanilja! Ja...ja...ja... :D

Petuli: Tervetuloa! Ihana kun teitä tipahtelee tänne uusia!

Niinhän se on että kaikki mikä on kaunista, ei aina itselle sovi :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi.Meillä ollu jo 9 vuotta käytössä valkoista Teema-astiastoa ja kyllä kovasti tykkään.Värikkäillä serveteillä saa niihin kivasti eloa.Teemaa voi nyt edullisesti täydentää keräämällä ostosten yhteydessä leimoja pienissä K-supermarketeissa.Täytyykin ostaa isommat kahvikupit kun meillä on sitä pienempää kokoa.Terveiset Joensuusta toivoopi:Anne