3. kesäkuuta 2010

Arvonta ja eka reissu K-Rautaan suoritettu

Ukkosen melskatessa kaupunkimme yllä pääsin ekaa kertaa remppapäätöksen jälkeen käväisemään pikareissun K-Raudassa. Ylhäisessä yksinäisyydessä (lue: ei kiljuvia lapsia roikkumassa lahkeessa eikä miestä hoputtamassa) suorastaan hukuttauduin tapettikirjojen maailmaan. Hiplasin ja kokeilin ihan innoissani. Mielestäni on tärkeää ottaa uuteen seinään myös ihan sormituntumaa...

Kaupassa olisi vielähtänyt monta tuntia, mutta ne ketaleet laittoivat sen seiskalta kiinni. Täytyy mennä joku päivä uudestaan, ja luulenpa, että muu karavaani on otettava sille reissulle mukaan ja alkaa jo miestä pikkuhiljaa valmistelemaan ihan huippu ihaniin löytöihin, joiden toivon saavan lämpimän vastaanoton. Tarjoushyllystä mukaan tarttui jo viisi rullaa ihan superhalpaa vaaleansinistä tapettia, josta ei vielä ole aavistustakaan mihin se tulee, mutta 3,99 hintaan sitä ei vain voinut jättää ostamatta. Paketoidaan (tai siis tapetoidaan...) siihen vaikka sitten ens joulun joululahjat, jos ei muuta käyttöä keksitä...




Itseasiassa tämä kelpaa (ja riittää) ainakin pienen vessan seinän yläosaan. Alaosa tais olla laatoitettu...? Vai oliko se puuta? Noh, se selviää! Vessan lattia on NIIN ihana, että se ei kaipaa mitään kilpailevaa seinille :)


Ja sitten ne lottonumerot... Kirjoitin kuin kirjoitinkin teidät kaikki käsin paperille, ja kyllä teitä sitten olikin! Aivan ihania kommentteja olitte myös jättäneet, ja niitä olen ihan liikuttuneena täällä tavannut. Kiitos ihan kaikille osallistuneille!!!

Täällä kertaa arvonta suoritettiin Marimekon pussukasta.


Onnettarena toimivat pojat vuorotellen.

(Mulla muuten on tota samaista kangasta myös käsilaukku, koska toi koira on ihan täsmälleen meidän Aura)

Onni suosi tällä kertaa teitä

Ja

Laittakaas yhteystietoja sähköpostiin niin postipoika pääsee hommiin.


15 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihanaa tapettia ja onnea voittajille! :)

Iita kirjoitti...

Voi sitä tunnetta kun tapetteja hiplailee! Kun minä tapetteja kolme kuukautta (onkos siitä muka jo niin pitkä aika?) valitsin niin kyllä mietin tarkkaan. toisaalta haluaa jotain oman näköistä, muttei toisaalta liian erikoista ettei siihen kyllästy. Miettii onko se nyt se oikea. Niin vaikeaa mutta niin ihanaa!
Antoisaa tapetin metsästystä!

Anu kirjoitti...

Ihanaa, että pääsit yksin ekakäynnille rautakauppaan. Ja noin hyvän löydönkin vielä teit. Hyvä reissu siis. Lähetän täältä roppakaupalla hyvää mieltä suunnitteluprosessiin ja unelmointiin.
ps. Onnea voittajille!

Iida Emilia kirjoitti...

Mukava käydä seurailemassa muuttotouhujanne ja remppasuunnitelmia! :)

En tainnut vielä edes ehtiä onnitella asuntokaupoistanne! Joten ONNEA! Ja tsemppiä valintoihin :)

Jonna kirjoitti...

On kyllä tosiaan kiva seurata teidän remppajuttuja! Onnea voittajille!

Viivu kirjoitti...

Peikkotyttö Hanna: Sopivan väristä sattui ainakin :)

Iita: No mullekkin oli yllätys, miten vaikeeta toi tapetin valinta on. Meillä on aina ollu maalatut seinät, ja maali on yleensä ollut sitä valkosta. Mutta nyt pitäs löytää just oikeat kuviot ja sävyt, ja vaihtoehtoja on paljon, mutta aika harva oikeasti säväyttää... Sitten kun joka huoneesta ei vielä oikein edes tiedä mitä haluaa tavoitella...

Anu: Kiitos :) Toivottavasti hyvää mieltä riittää loppusuoralle saakka :)

Iida Emilia: Tosi kiva kun käyt seuraamassa! Ja kiitos onnitteluista. Virallista kauppaa ei tosin vielä ennen kuntokartoitusta ole tehty.

Nonnukka: Kiva kun täällä niin moni seuraa. On tätä ootettukkin :D

Anna-Clarissa ja Ruusunen kirjoitti...

Ei oo todellista, mä en ikinä voita mitään! Mahtavuutta :D
Naurettavan halpaa ja kaunista tapettia, joulupaperikin maksaa jo enemmän jos ei tule käytetyksi seiniin ;)

Niina K kirjoitti...

Tuolla tapetti määrällähän menee jo kohtalaisen kokoinen huone katosta lattiaan. Hyvä löytö :)

Sanna-Riikka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sanna-Riikka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sanna-Riikka kirjoitti...

Kauniita ja edullisia tapetteja olet löytänyt ja kiva idea tuo tapettien lahjapaperina käyttäminen. Hauskoja tapetointeja nyt vain ja valmiita seinäkuvia jo odotellessa:)

PirjopauliinaL kirjoitti...

Voi miten mukavalta reissusi rautakauppaan kuulostaakaan. Vasta siellä itsekkin istuin ja kiersin sata paikkaa ja ihmettelin, etsin sitä suurta rakkautta :) ja kun sen viimein löysin niin kylläpä tuntui hyvältä. Nyt on meille tapetit valittu ainakin vähäksi aikaa.
Kyllpä saitkin tapettia halvalla ja kauniin väristäkin vielä. Onnittelut ja mukavia suunnittelu hetkiä.

Marielisa kirjoitti...

Tapettihan on löytö! Ellei muuta, niin niihin paketointihommiin, vaikka kyllähän tuota mielellään seinilläkin katselisi!
Ja tokihan tapetteja pitää myös tunnustella!!

Pakko oli minunkin aikoinaan ostaa tuo koirapussukka ihan just tuon kuosin takia =)
Harmittaa vieläkin, etten ostanut myös sitä t-paitaa...tai siis eihän sitä tietty Arolassa silloin ollut edes ja muualtakin ehtivät loppua :(

Mukavia kesäloman alkutahteja teidän koululaisille ja riemua suunnittelupuuhiin sinulle!

Olivieno kirjoitti...

Pitkästä aikaa täällä, ihanaa että olette vihdoin löytäneet kodin! Pitää tutkia vanhempia postauksia että saan koko selvityksen...

Anonyymi kirjoitti...

Aivan uskomatonta lukea oma nimi arvontatuloksista! Ihanaa kun kerrankin onnisti :)))

Ihanaa tapettia löysit, kelpaisi minullekin:)!