9. kesäkuuta 2010

Lopun edellä

Vähäks käy ennen kuin loppuu... enää kolme yötä tässä luukussa!!! Täytyy vielä joku päivä ihan muuton kunniaksi kuvata teille nämä nurkat missä me on yli vuosi pyöritty. Koirat ja Veeti on jo evakuoitu mummolaan. Viljami korkkasi leirikesän lähtemällä seikkailuleirille, eli meitä on täällä enää kolme. Pojat ja koirat tulevat sitten vasta lauantaina uuteen kotiin.

Mulla on täys työ äitiyslomalaisen aivoilla muistaa millon ja mihin kellonaikaan piti olla missäkin. Nyt on nimittäin ne päivät kun vain yhden lapsen kanssa juostaan pankeissa, posteissa ja asunnon välittäjän toimistossa. Kirjoitellaan nimiä papereihin ja samalla joka välissä yritetään lyödä tavaroita laatikoihin (joita siis ennen tätä on juostu keräilemässä kaikista kaupan näköisistä...)

Kiireen keskeltä vinkkinä maailman helpoin tapa laittaa hiukset niin, että muut luulee, että olet "laittautunut" ja itseasiassa olet vain pessyt ja mennyt.


Tähän tarvitaan siis hiuksiin pikkaisen pituutta. Sitten vain otetaan kerroksittain pieni määrä hiuksia molemmilta sivuilta, nostetaan ylös takaraivolle (jossa kiepautan hiukset ristiin) ja tämä "tuppo" vain kiinni parilla pinnillä alapuolelta (pinnit jäävät piiloon). Sitten vain kerros kerrokselta hiukset nostellaan samaan pisteeseen samalla periaatteella. Aikaa menee ehkä minuutti, ja lopputulos on huoleton mutta huoliteltu. Paras ja helpoin kesäkampaus ikinä!


Juhlavan tästä saa siten., että laittaa hiuksiin ensin rullat. Mulla ei vain arkena ole aikaa moisiin hienouksiin.


Kesäsäät on menneet, mutta uskollisesti ulkoilutan varpaita, niin ihanat nilkkurit löysin pari viikkoa sitten :)


Nää tosiaan on nilkkurit, mutta näillä säillä en nilkkojani vilauttele ;)
Alakaa vielä suonta vetämään...

Mukavaa keskiviikkoa! Tää lähtis pankkiin!

ps. mä olen muuten sitten nykyään meillä "Äihhi"


15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuttua takavuosista tuo muuttohulabaloo,tavaraa sinne ja tavaraa tonne,paperit sieltä ja nimi ylös tonne ja sitten sinne..
Tsemppiä! Ihanaa,kohta pääsette uuteen kotiin!

Teija kirjoitti...

Ihanan vauhdikasta! :) Jaksuja loppuviikkoon!

Pieni Lintu kirjoitti...

Tsemppiä, vähänkö varmaa helpottavaa päästä loukosta pois! :D

..mä en tajunnu tota kampausta..ääh.. :D

Rauhantuomari kirjoitti...

Kiitos Viivu kun pidät meitä mukana muuttohommissa kaiken kiireenkin keskellä. On niin jännää seurata teidän pääsyä uuteen kotiin :)

sanna kirjoitti...

No miten kummassa ehdit bloggailla sen kaiken keskellä?
Tuo kampaus on tuttu, mulal on nimittäin samn tapiset houkset ja usein muutamilla pinnillä ylös koottuna näyttävät, muka kampaukselta. :)

Linda kirjoitti...

Samanlaisia lopun ajan päiviä eletään :) Meillä TJ8!
Taidanpa kokeilla tuota kampausta samantien, koska just tähän ruljanssiin tarvii helpon kampauksen, jotta näyttäisi edes ulospäin siltä, että olisi kaikki narut käsissä, sisäinen kaaos meinaa nimittäin mulla yltyä päivä päivältä...
Tsemppiä sinne kiireen keskelle!!!

Ilona kirjoitti...

Jaksamisia sinne muuttorumban keskelle! Mäkään en ensin tajunnut tuota kampausta, mutta sitten välähti;) Pitääpä kokeilla, kiitos vinkistä! Mulla tosin on paksut ja tosi liukkaat hiukset, joissa pinnit ei yleensä pysy...

Viivu kirjoitti...

Virva: Tuttuahan tän pitäis olla jo meillekkin, vastahan me vuos sitten muutettiin. Silti ollaan välillä ihan hukassa, että mitkä paperit ja mihin osoitteeseen... Lisäksi olen vielä hoidellut viimesiä juttuja Joensuun yliopistolle, ja sekin on yhtä paperirumbaa...huokaus... Mutta kohta helepottaa!

Teija: Kiitos :) Itsekkin olen kaiken tän hullunmyllyn keskellä vain kiitollinen, että jotain VIHDOIN tapahtuu!

Pieni Lintu: No mä arvasin... Oli se sen verran sekavasti selitetty... Mutta siitä vaan peilin eteen miettimään :) Ongelmanratkasua ;)

Rauhantuomari: Tottakai mä pidän teidät mukana!

Sanna: Kivat asiat ehtii aina :) Lisäksi tää blogaus on mulla sellasta aikalailla lennossa tapahtuvaa (ollut ainakin viimeaikoina...) En hirveesti mieti tai hio tekstejä, vaan kirjoitan ne aikalailla nopeaan. Lisäksi olen yöihminen. Yöllä saan aikaan eniten. Aika monta yötä tässä on mennyt 5h yöunilla... Noi virastot ei vaan ole valitettavasti yöaikaan auki.

Linda: Voi kun tää on jännää! Ihana talo teillä! Ja kampausta kannattaa kokeilla. Loistava pelastus kiirepäivinä.

Ilona: Kiitos :) Kyllä se välähtää, varsinkin kun alkaa kokeilemaan. Hiukset kiinnitetään pinneillä alhaalta ylöspäin, ja otat vaan sen verran hiuksia kerrallaan, että pinnit ne jaksavat pitää. Pinnit kannattaa laittaa kiinni vastakkaisista suunnista ja siten, että ne menevät ristikkäin. Sillä tavalla ne pysyvät parhaiten. Ja kiinnityskohtaan vähän hiuslakkaa, niin mulla ainakin pysyy koko päivän. (Vielä paremmin saa pysymään, jos näinä päivinä ei laita ollenkaan hoitoainetta)

Mari kirjoitti...

Mäkään en tajunnu :D. Mut näyttää tosi kivalta!

Mari kirjoitti...

Ihana helppo kampaus! Voimia sinne muuttohärdelliin;)

Viivu kirjoitti...

Mari: Tää olikin teille tämmönen palikkatesti :)

Mari: Sä oot varmaan eka joka tajus :) Kiitos! Voimia tarvitaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Nyt tuli jotenkin semmonen tunne, että nyt pittää laittaa vihdoinkin kommenttia sinulle. :)
Olen jonkun aikaa seurannut sinun blogiasi. Ihan sattumalta eksyin sinun sivullesi ja sitten olenkin välillä käynyt katselemassa, mitä teille kuuluu. Ja mukavaa tuntuu kuuluvan nyt tälläkin hetkellä. Ihana uusi muutos edessä. :)
Tykkään tyylistäsi pitää blogiasi. Vaikka sisustustyylini ei ole täysin makusi kaltainen, niin pidän silti ratkaisuistasi. Kerrontasikin on mukavaa luettavaa.
Hyvää ja aurinkoista kesänjatkoa!
Jatka samaan malliin. :)

Eena kirjoitti...

Täytyypi minunkin testata tuosta kampausta. Saas nähdä meneekö palikat kohdalleen.

Jännittäviä viimeisiä päiviä vanhassa kodissa! :)

Sanna-Riikka kirjoitti...

Määki koitin, mut mun näytti ihan "linnunpesältä":), hih! Ai niin joo...kyl muuten meilläkin mää vähän aina joudun "potkutteleen" vauhtii mieheen nois remppahommis:)...jaksuja muuttopuuhiin...

Viivu kirjoitti...

Anonyymi: Ihanaa kun laitoit kommenttia!!! Ja kiitos kauniista sanoista :) Itse olen aina ihan sekaisin blogini "tyylin" kanssa, mutta kiva että joku tykkää! Ja sama pätee sisustukseen. En ole kovin selkeästi jonkun tietyn tyylin kannattaja, vaan elämässä on niin paljon kaunista, että sitä vain sitten valitsee ympärilleen ne oman olon kotoisaksi tekevät. Ihailen silti itsekin monien muiden kotia ja "silmää" , vaikkei tyyli ehkä minun tyyliini niin istukkaan. (tulipas nyt tyyli-vuodatus...)

Ihanaa kesää myös sinulle!

Eena: Kiitos! Siitä vaan testaamaan. Kun tuon oppii, se on oikeesti maailman nopein!

Sanna-Riikka: :) Linnun pesä hiuksissa ei ole ollenkaan aina huono juttu :D

Kiitos tsemppauksesta, ja voimia sinnekin potkutteluun ;)