17. kesäkuuta 2010

Paraatipuoli

Hmmm... Mitäs sanotte tästä ruskeasta?


Olisiko tämä nyt sitä itseänsä? Ei tarvitse vastata... Uuden kotimme "paraatipuoli" ei varsinaisesti ole se paraatipuoli... Oven väri on aivan kammottava, ja olenkin tänään yrittänyt vaivihkaa kurkistella naapurien aitojen raosta ovatko kaikki todellakin kiltisti pitäytyneet tässä ripulinruskeassa... Naapurien pihoihin on ihan turkasen vaikea nähdä, mutta olen ollut näkevinäni pientä rivistä lipsumista...


Tämähän on siis rivitalo, ja rivareissa yleensä kaikki julkisivun muutokset harkitaan talonyhtiön voimin. Mitenkäs sitten, jos kuisti ei näykkään tielle, vaan on piilossa omalla pihalla? Olen tässä pohtinut ottaisinko asian puheeksi seuraavassa (ja minulle ensimmäisessä) talonyhtiön kokouksessa vai antaisinko vain pensselin heilua öiseen aikaan ja toivoisin, etteivät naapurit pidä tapanaan kurkkia aitojen raosta... Ensin mietin valkoista, mutta pikkuhiljaa olen alkanut kallistua sinisen oven, tai ovien  puolelle...


Edellinen asukas muuten jätti meille nuo kaikki ihanat amppelikukat! Aika kiva tervetulotoivotus :)


15 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Jollakin tapaa tuo kakan väri sopii tuohon seinän väriin. eli tavallaan silmä ei sairasta siinä, mutta paremmin tottakai valkoinen sopii mielestäni oven väriksi.

Sininen? hmmmmm..

Mukavaa viikonloppua.

lumiomena kirjoitti...

Kyselin asiaa kotikemistiltäni, joka oli edellisessä kodissamme (rivi-/paritaloyhtiö) taloyhtiön hallituksessa. Hänen mukaansa asiasta pitäisi puhua yhtiökokouksessa. Toivottavasti saatte maalata oven!

Hauska tervetuloa-kyltti. Sopisi meillekin.

Sari kirjoitti...

Meillä ainakin taloyhtiö kustansi ovi-, aita- ym. maalit. Eli kamalat keltaiset ovet on kaikilla. :) Mut uusi maali oli kyllä hitusen eri sävyä, kuin vanha ovenväri.

Elina kirjoitti...

Mun mielestä toi ovi ei oo niin paha! toki toi kuvakin voi vääristää sitä parempaan suuntaan. Luulisi että ainakin sisäpuolelta sen sais maalata?

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Miusta tuo oven väri on ihan hyvä, sopii seinän kanssa hyvin. ;)) Makuasia tietysti mistä tykkää... :))

Anu kirjoitti...

Ompas se ovi...HmmMm...ruskea...ainakin kuvassa kaikista mahdollisista ruskean sävyistä ehkä yks vähiten kiva...jotenkin NIIN 70-lukulainen...
Mut Viivu mieti...se ovi on kuitenkin TEIDÄN IKIOMA! ...varmasti opit rakastamaan sitä ihan tuollaisenakin! ☺

-A-

Eevi kirjoitti...

Eihän tuo ovi ehkä kauneimman mahdollisen värinen ole, mutta ei se nyt ihan kamalakaan mun mielestä ole. Ei hyppää silmille ollenkaan vaan sointuu aika hyvin tuohon seinän väriin. Toivottavasti saatte kumminkin luvan maalata sen, jos niin haluat :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tuntuu että viivulla on jokin kakanvärinen kausi menossa.Kaikki tuntuu olevan yhtä kakkaa.Ja sen väristä.
Miksi ostaa kakkaa.
Luulisi olevan onnellinen uudesta kodistaan.

Pitäisikö nimi muutta homeesta kakaksi.

Viivu kirjoitti...

Liisa: Juu, valkonen ainakin olis varma valinta...Mutta sininenkin vois olla hieno :) Ainakin omasta mielestä...

Lumiomena: No sitä minäkin vähän epäilen :) Täytyy siis kysäistä ja toivoa parasta.

Sari: Niinhän se yleensä menee. Tässä vaan toivo heräsi, kun ulko-ovet ei näy kenellekkään muille kuin omaanpihaan, että josko vaikka vois tehdä poikkeuksen...

Elina: Itseasiassa sisäpuolelta ovi onkin valkoiseksi maalattu ja ihan hauska ikkunoineen.

Peikkotyttö Hanna: Ihan varmasti sen kanssa toimeen tullaan, vaikkei maalata saisikaan.

Anu: Niinpä! Ei ole ylitsepääsemätön ongelma vaikka ei maalata saisikaan.

Eevi: Katotaan kuin käy.

Anonyymi: Mä oon varmaan ollu liian kauan pienten lasten kans kotona :D

Niina K kirjoitti...

Must ovi ei näytä yhtään pahalta. Ja tuossa ruskeassa ovessa ei ne kaikki "isku-potku karate" oven sulkemis tavat niin helposti näy, eikä se kuratumpun syksyinen jälki myöskään. :) Nimimerkillä: Näkisitpä meidän talolla olevan valkoisen ulko-oven, joka on ihan kamalan näköinen alaosastaan kun on potkutönäsuljettu ja ties mitä muuta. Että meiltä peukku ruskealle!! :)

Helena kirjoitti...

Sininen ovi olisi tuohon todella kiva, vaikkei tuokaan ole mikään paha väri! Muuten tosi ihana kuisti, harvinaista rivarissa. Ja tuo kyltti on aivan mahtava!!

malla kirjoitti...

jokin sinisen sävy vois kyllä olla aika kiva!!!tai valakonenki.meillähän on vähän samat talon värit:)haaleaa keltasta ja ruskeaa....meillä vaan sitä vaaleaa r......ja vielä ikkunanpielet!no,ehkä ne saahaan vielä tänä vuonna maaliin?!!

Viivu kirjoitti...

Niina K: No totta tuokin :)

Helena: Minä kans jotenkin tykkäisin sinisestä... Ja tämä kuisti ja oma etupiha on tosiaan rivarissa harvinaiset ja niihin just ihastuttiin, koska ne tekee tästä käytännössä täysin "omakotitalomaisen".

Malla: Eikös :) Ja itseasiassa mulla tulikin tuosta ovesta sie mieleen :)
Meillä onneks ikkunat on jossain vaiheessa uusittu valkosiksi pielineen kaikkineen...

Teija kirjoitti...

Sinänsä kakka väri, mutta sopii kyllä tuohon keltaseen :)

Tosi ihana sisäänkäynti, ja kukkasetkin vau!

minnamari kirjoitti...

ei nyt ihan kauhean paha väri - vois olla pahempikin, mutta niin kuin joku täällä jo huomautti, se on teidän oma koti ja siellä pitäisi tuntua kotoisalta - ainakin teidän perheelle eli jos oven väri haittaa, niin lupia kysymään ja pensseliä peliin!