30. elokuuta 2010

Elämän pieniä iloja

Terveiset kahvitauolta! Opiskelijaelämässä kahvikin on noussut taas ihan uudelle jalustalle. Kesällä jo lopetinkin kokonaan moisen myrkyn killittämisen (koska se saa minut hyperventiloimaan), mutta routa porsaan kotiin ajaa ja koulu possun kahvikupin ääreen. Vaikka yritän pysyä kohtuudessa, jopa minimaalisissa määrissä, on jo pelkkä tuoreen kahvin tuoksu ja lämmin kuppi se maaginen yhdistelmä, joka katkaisee muuten pitkän päivän sopivampiin palasiin.

Ainoa haittapuoli on se, että kahvin kanssa täytyy ehdottomasti sitten saada jotain hyväskää . Suklaa-automaatit ovatkin ehkä kahvin jälkeen paras keksintö koulujen auloihin. Millonkohan ne keksisivät leivosautomaatin? Minä voisin syödä oman kakkupalani vaikkapa tällaisesta söpöstä kakkulapiosta.


Maistuis varmaan teillekin...

Mukavaa viikkoa!


8 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Hihih, minä jo ajattelin kun pelkän kuvan näin, että kyllä kelpaa kahvitaukoja pitää jos on noin herkulliset tarjoilut :D

lumiomena kirjoitti...

Voi, kyllä maistuisi! Meillä tytär, jouluna viisvee, on tullut äitiinsä. Meillä oli eilen vieraita ja pikkuneiti söi tyytyväisenä omenapiirakkaa, jäätelöä ja keksejä. Tuumi sitten, että "mie olen melkoinen sokerirotta".

Arja kirjoitti...

Nam:-)

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Tuollaisten herkkujen äärellä minua vietäisiin kuin pässiä narussa :)

Liisa kirjoitti...

Eihän päivä ole mitään ilman kahvia ja hyvää leivonnaista, ainakin juuri työ ja opiskelijaelämässä ne nousee arvoon arvaamattomaan, tuntuu että se on kohokohta päivässä aherrusten ja luentojen väliin. No, kyllä se täällä kotonakin on vaan ihana pitää kaffetaukoa:)

Mukavaa opiskelua sinulle!

Hannele kirjoitti...

No maistuis kyllä! No, onneksi otin minuutti sitten meidän tokaluokkalaisen tekemän piirakan uunista :P Mut ei sitä tarjoilla noin kauniilla kakkulapiolla!

Niina K kirjoitti...

Hei sun tarvii tehdä niinkon mä tein. Vaihdoin kofeiinittomaan kahviin, eihän se maku ihan sama ole, mutta menettelee.. kyllä siitäkin hyvin fiiliksen saa!! :) Tosin mä keittelen sitä kotona enkä tiiä et mikä on nykyään kaffiloiden tarjonta kun niissä niin harvoin käyn.

Taina kirjoitti...

Ui mahtava kaakkulapio!