9. lokakuuta 2010

Jatkojalostusta

Pari kuvaa tältä päivältä myös, vaikkei täällä ole ihmeitä tapahtunut. Käväisin päivällä pari tuntia töissä hypistelemässä taas uusia ihanuuksia, jalassa äidin viime jouluksi mulle lahjaksi neulomat Kainuun maakuntasukat. Aika ihanat käytössä ja kuvio on tosi kaunis! Jos joku on kiinnostunut vilkaisemaan kudontaohjetta, se löytyy tästä.


Iltapäivällä sitten jatkettiin räkäsen Vean kanssa ruokatilan virittelyä ja ripustettiin katosta roikkumaan syksyinen kranssi. Kuinka monella muulla alakaa syksyisin ilmestyä kransseja sinne tänne? Muutenkin huomaan, että haalin ympärilleni kaikenlaista pientä koristetta. Jouluna koittaa sitten se kliimaksi. Ehkä ihmisellä on kylmässä Suomen maassa syksyllä luonnostaan pesänrakennusvietti. Täyteläinen koti tuntuu jotenkin lämpösemmältä.



Töissä muuten kuulin taas, että täällä ihan meidän kulmilla liikuskelee jo pari päivää etsiskelty ammuskelija. Jaiks! Taidan pysyä sisällä tän illan... Hulluks on tää elämä menny, mutta se onki sitten toinen juttu. Rauhallista lauantai-iltaa kaikille!


10 kommenttia:

Mimmi kirjoitti...

Ihana tuo kranssi! Ja sopii tosi hyvin ( ainakin mun mielestä ) tuohon pöydän päälle. Yleensä on lamppu pöydän päällä, mutta kyllä tää kauniimpi on <3 Alempaa postausta kattelin ja vertailin kuvia kranssilla ja ilman. Tää mun mielestä sopii paikalleen :)

Piia kirjoitti...

Oi miten kaunis krassi ja muutenkin kauniita kuvia. Joo ja koristeita alkaa ilmestyä meilläkin ja joulun jälkeen alkaa niistä riisuminen ja kodin pelkistäminen.
Mukavaa lauantai-iltaa sinne sisälle kotiin ;)

Niina kirjoitti...

Oon huomannu saman et syksyllä tulee haalittua kamalasti romua ympärilleen!:D
Kesällä sit sisustellaan väljemmin!
Huh pysyttelehän sisällä ihan varmuuden vuoksi,hui!!

Anonyymi kirjoitti...

Jokasyksyinen pesänrakennus täälläkin -tosin mulla se ilmenee niin, että kaikki ylimääräinen pitää saada pois silmistä ja kaapeista. Sitten vasta kasa kynttilöitä, torkkupeitto ja kirjapino käsille. Niin ja kulhoon pikkuleipiä, pähkinöitä tai suklaata (ja sitä kulhoa saa täyttää tämän tästä...).

Possumamma kirjoitti...

Mulla on täällä kranssintekopuuhat käynnissä:) Kun vaan vielä löytäis jostain tarpeeksi lämminsävyisiä/kellertäviä valosarjoja niihin laitettavaksi, niin hyvä:)

Tytti kirjoitti...

Kaunis kranssi. Mistä nuo sydämet on tehty/hankittu? Mukavan rosoinen ja samalla rauhallinen kokonaisuus!
Mie virittelin jo pari tunnelmavaloa joulutarvikekopasta palamaan kun oli niin hämärää, enkä pidä isoista kattovaloista. Lasten kanssa kynttilöiden polttaminen ei aina ole turvallista ja noiden lamppujen pehmeä valo ajaa saman asian. Eihän sitä nyt kenellekään tarvitse kertoa että ne on oikeesti jouluvalot? ;)

Jonna kirjoitti...

Voi miten ihana kranssi! Sopii täydellisesti teille <3 Hui kauhee..maailma on tosiaan mennyt ihan hulluksi!

Viivu kirjoitti...

Huomenta vaan kaikille :)

Mimmi: Juu, kranssi sopii tähän paikkaan munkin mielestä paremmin kuin kattolamppu. Itseasiassa en muista millon meillä olis viimeksi ollu ison pöydän päällä lamppua... Aina on ollu korkeintaan kynttelikkö. Siitä se vasta ihana valo tulee <3 Taidan olla vähän hämärä tyyppi... :)

Piia: Sama kuvio täällälin. Joulun jälkeen noista koristeista on taas ihan pakko päästä eroon. Olipa kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa :)

Maija Maitoparta: Sisällä on pysytty, visusti! Vaikka taitaa kyllä olla hätävarjelun liioittelua :)

Anonyymi: Voi!!! Kuulostaa ihanalta! Kynttilät on kyllä ihan ehdoton juttu! Ei paljon muita valoja tarvita!

Possumamma: Kuulostaa hyvältä :) Nuo valosarjat on kyllä tosiaan joskus murheenkryyni. Itsekin olen joskus erehtynyt ostamaan liian kirkkaat, ja niitä ei kyllä katsele kukaan! Valo on ihan kylmä ja "sininen", hui...

Tytti: Sydämet oli kranssissa jo valmiina. Lisäilin vain nuo nauhat Bloomingvillen eilen tulleesta lähetyksestä. Yleensä en edes kauheasti tykkää vihreästä, mutta tuo oliivin vihreä reunus on niin hillitty, että näyttää itseasiassa tosi hyvältä! Tuohon valoasiaan yhdyn ihan täysillä! Samoilla periaatteilla mennään täälläkin. Sitäpaitsi tunnelmavalossa kaikki on paljon kauniimpaa :)

Nonnukka: Kiitos taas viestistäsi :) Joskus mietin, että taitaa olla niin, että kautta aikojen maailma on ollu aikalailla hurja paikka, mutta tämä nykyajan uutisointi saa kaiken niin lähelle...

Rauhantuomari kirjoitti...

Viivu, mikä blogipohja sinulla on käytössä ja mistä se löytyy?? Aivan ihana tuo "puhdas" pohja ilman viivoja sun muita :)

Sanna-Riikka kirjoitti...

Voi miten paljon ja kaikkea sinulle onkaan tapahtunut! Ihan ihana nettiputiikki ja kaikkea!!!

Kaunis kranssi ja samaa mieltä olen siitä, että jos koti on kovin riisuttua mallia niin lämpökin katoaa. Siis sisustuksellisesti:)

Ooooh, mikä työympäristö, jos siis oikein ymmärsin tuosta vanhemmasta postauksesta, kyllä vain minäkin viihtyisin yötä myöten!