3. helmikuuta 2010

Pitkän tähtäimen sijoitus

Jos mielii löytää itselleen mieluisen kausivaatteen (= vaate, jota myydään vain tiettyyn aikaan vuodesta. Esim. kesätakki. Selitys siksi, etten ole varma onko tuollaista kausivaate sanaa edes olemassa, ei siksi, että luulisin teitä tyhmiksi...) on oltava liikkeellä jo kuukausia ennen kuin kyseinen sesonki oikein kunnolla ryöpsähtää käyntiin.

USEITA kertaoja minulle on käynyt niin, että kun ensimmäisten lämpimien tultua marssin kauppaan hikoillen toppatakissani hakemaan itselleni jotain kevyempää kevätvermettä, kesätakkien rekki loistaakin tyhjyyttään. Jäljellä on korkeintaan enää se koko XXL joka ei tälläkään kertaa tule kysymykseen.

Tänä keväänä ajattelinkin olla kaukaa viisas ja ostaa kesätakin jo hyvissäajoin alennusmyynneistä. Helsingin reissulla ehdin ihan pikaisesti käymään Forumissa ja sieltä tarttui mukaan Esprit:n farkkutakki kokoa S.Pitkään mietin olisiko se nyt sitten S vai M, mutta uskossa valitsin sen, jonka kuvittelen (= TOIVON) kesällä olevan sopiva. Pikkaisenhan se nyt kirraa etenkin rintojen kohdalta, mutta luulenpa, että jos saan painoa pudotettua niin perinteisesti ne rinnat lähtee kuitenkin ensimmäisenä. Ei siis syytä huoleen!Jotenkin vain tuntuu, että koska tämä uutukainen nyt täytyy vielä laittaa talviunille, olis rahat menny tavallaan niinku hukkaan. Olen tosi huono tekemään tällaisia pitkäntähtäimen sijoituksia, koska se hyöty ja ilo uudesta vaatteesta pitäisi saada just nyt ja heti :) Ehkäpä siksi ostin sitten vielä muhkean villahuivin ja tämmöset kärjestä pätkityt lapaset Indiskasta, vaikka nämä saakin kohta pakkailla kesäteloille. Näissä se raha ei tuntunut menevän hukkaan ollenkaan, vaikka mullahan on about 20 kaulahuvia ja 
kymmenet lapaset... 
Nurinkurista!


11 kommenttia:

malla kirjoitti...

aiva ihana!!!!mä rakastan kans farkkua joka muodossa!ja ihanan pirteät lapaset!todella hyviä investointeja:)

Hanna kirjoitti...

Oikein kivan näköinen farkkutakki, sama homma täällä en osaa oikeen ostaa mitään pitkällä tähtäimellä, itselle enkä lapsillenikaan, sitten viime tipassa aina pitää käydä joka kauppa läpi josko löytyis edes jotain.

TainaSusanna kirjoitti...

Ainahan nainen yhen kaulaliinan ja hanskat tarvii! Ja kengät, laukun, koruja... aina!

Arja kirjoitti...

Huiveja ei ole koskaan liikaa ;-))))
Mukavaa keskiviikkoa!

maikku kirjoitti...

tosi hyvän näkönen farkkutakki! tarviisin kans uuen..

Niina K ♥ kirjoitti...

Hieno takki, Mulla vaan menee noitten farkkutakkien kanssa niin että, kun olen liki koko teini-iän sellaisessa kulkenut niin enää ei istu ei mitenkään päälle.

Ira kirjoitti...

Rakastan farkkuja ja farkkutakkeja. <3 KappAhlin alesta katselin farkkutakkia (ja kuten sanoit hyöty/ilo pitäsi saada heti käyttöön, niin samat sanat) sinne jäi minun farkkutakki... Sniif... Nuo lapaset on aivan ihkut!!!

Ps. Mites Wii:n kanssa sujunut? Olen kuullut pelkkää positiivista, olisi kiva itsellekin hankkia tai sitten Zumba -video... ;)

Unelma-Alli kirjoitti...

Kuulostaa tutulta, minäkin oon "mettästäny" farkkutakkia jo usiamman vuoden, oon aina myöhässä asialla. :/
Kivan takin oot löytänyt. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja vaatteita! Voi ei,muistin oman farkkutakkini,että missä lie on,apua,tykkäsin niin kovasti.Lieköhän lapsuudenkodissa vai missä maailmalla,täytyyki vissiin kysellä.

Kirsi kirjoitti...

Mä joka kevät/kesä etin sitä täydellistä (farkku)takkia, enkä koskaan varmaan löydä... toivossa on kuitenkin hyvä elää ;)

Noi hanskat on kivat, mä kudoin tollaset, mut toi virkattu ei näytä ollenkaan hullummalle... pitäisköhän väsätä?

Huivit... niihin vois upottaa omaisuuden, niitä ei vaan oo koskaan liikaa :D

Wilhelmiina kirjoitti...

Kiva takki ja varmaan juuri siksi kun minulla on lähes samalainen :=) Rakastan farkkutakkeja ja niihin yhdistänkin usein löysät siistit pellavahousut ja kyllä kelpaa :) Pellavahousut farkkuje sijaan siksi koska joudun käyttämään rentoja kenkiä jalkatukeni vuoksi :)

Hyvää viikonloppua!