24. heinäkuuta 2009

Hyvin pyyhkii

Voi kiitos taas ihanan rohkaisevista ja innostavista kommenteista!!!
Ilo huomata, miten täällä niin positiivisessa hengessä kannustetaan ja tuetaan kanssamatkaajia. Olette oikeita aarteita! Kiitos!

Arvonta-aika päättyy tunnin päästä, samalla kun tämä päivä
siirtyy historiaan, joten vielä on aikaa jos joku sattuisi tänne eksymään.

Aikaisemmin kerroin kuinka eksyin lankakauppaan ja ostin elämäni ensimmäisen bambulankakerän ja koukun samasta materiaalista. Siihen asti olin lähinnä syönyt bambua, se kun on yksi kiinalaisista herkuistani. Näitä kuitenkaan en pistänyt poskeeni, vaan puikko alkoi heilua iloisesti.

Lupasin kertoa kokemuksia bambuisesta keittiörätistäni. Se vaaleanpunainen, jonka kanssa alotin, pääsi testiin heti valmistuttuaan. Ja mikä parasta, koekäyttäjä oli ystäväni mies! Jos mies rakastuu tiskirättiin, sen on oltava hyvä. Ja niinhän siinä kävi... rätti jäi sille tielleen :)

Pyyhkimiskokemusta kuvailtiin lausahduksilla "Kyllähän tämä asiansa ajaa" ja "Sopivan karhea lian hinkkaamiseen". Olin siis tyytyväinen. Eilen sitten soitin Joensuuhun ensimmäisen rättini nykyiseen kotikaupunkiin ja kysyin, haiseeko?


Ei haissut! LOISTAVAA!!!

Niinpä tartuin taas puikkooni ja tuloksena tämä ylhäällä kuvassa oleva hiekanvärinen rätti. Näitähän voisi tehdä lisää...
Uusia tuulia

Jo jonkin aikaa olen myynyt sekä käytettyjä, että itsetekemiäni tai tuunaamiani ihania pikkujuttuja huutonetin kautta. Nyt ajattelin kokeilla uutta, ja laittaa pystyyn ihan pienen kirpputorin tänne blogimaailmaan.


Käykäähän kurkkimassa kun saan jotain aikaiseksi!