16. kesäkuuta 2010

Keittiö

Muutama kuva keittiöstä ennen kuin lähden taas päiväksi hommiin... Kuvat on otettu muuttopäivänä, eli eivät enää ihan tuoreita.


Ruskeiden kaapistojen jälkeen nämä valkoiset tuntuvat juhlalta kuppivetimineen, vaikka itse valitsisinkin hieman erilaiset. Kaapistot ovat kuitenkin tosi siistissä kunnossa, ja hyvin suunnitellut, joten ne saavat jäädä ennalleen. Ainakin piiiiiiitkäksi aikaa :) 


Keittiön tapetti on tällä hetkellä siniruutuinen. Nuo pienet ohuet viivat tapetista ovat vihreitä ja katon rajassa kulkee kukkaboodri. Nämä menevät siis vaihtoon... Heti kunhan saan isännän liisterikauhan varteen. Noissa pikku koukuissa edellisillä asukkailla muuten roikkui avaimia. Meinasin pyöritellä koukut pois saman tien, mutta siihen ne nyt toistaiseksi jäivät...


Nämä kuvat on aika hirveitä... Räpsitty vain muuttorumban keskellä, mutta näistä näkyy tuo boordi. Eteisen lattialla vielä edellisten asukkaisen matto.


Muuttopäivänä satoin kaatamalla ja hain omalta pihalta keittiöön vettä valuvat syreenit. Tätä olin odottanut sen yli vuoden! Että voisi hakea omalta pihalta kukkia maljakkoon. Illalla vain istuin talon hiljettyä ja tuijotin kukkasia kynttilän valossa. Siinä sielu lepäsi!


Näiden kukkien myötä keveää keskiviikkoa sinulle!