29. toukokuuta 2010

Valkoisessa tilassa

Voihan Olavia kun oli pieni ja sievä! Vähintäänkin yhtä ihana kuin kuvittelin...siihen saakka kunnes alkoi hyppiä kuin sähköjänis. Keikka ei ihan vastannut kuvaani herkästä runopojasta, vaan Olavi livenä ja vauhdissa muistutti enemmänkin Durasel -pupua ja herätti minussa lähinnä hilpeyttä ja äidillisiä tunteita. Tästä lähtien aionkin katsella Olavini You tubesta ja nauttia herkästä tunnelmasta.Lähes jokaisella Joensuun reissulla on pakko päästä käymään Taitokorttelissa. Ihana vanhaan puutalomiljööseen rakennettu kortteli on luotu yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa. Kortteli on täynnä pieniä putiikkeja, joissa myydään pääosin paikallista käsityötä, ja päärakennuksen sydän on tunnelmallinen Kauppaneuvoksen kahvila.

Korttelin sisäpihalta, vanhan tiilirakennuksen yläkerrasta löytyy myös Valkoinen tila ja Sarustiikka, johon lupasin viedä teidät kurkistamaan. 


Kaksi sisustuksesta ja kaikesta vanhasta kauniisa hullaantunutta naista ovat lyöneet hynttyynsä yhteen,ja molempien yritykset sijaitsevat samassa tilassa  suloisessa sekamelskassa toistensa seassa.


Jo liiketila itsessään on kaunis elämys vanhoine pintoineen ja eteisen kynttilöissä asiakkaita 
tervehtii aina elävä tuli.


Arvatkaa vaan löytyykö joka kerta jotain kivaa kotiinviemisiksi...?


 Liikettä pitävät pystyssä ihanaiset naiset Sari ja Hanna.


 Hanna työn touhussa :)


Käykäähän kertomassa Viivulta terveisiä jos siellä päin kesälomareissuillanne liikutte ;)