8. elokuuta 2010

Viikonlopun helmiä

Asuntomessut on risrtiriitanen tapahtuma. Aina sinne on kiva mennä, muttei siellä ikinä oikeastaan ole itselle mitään. Tämä päivä meni mukavasti taloja kierrellessä 33 asteen helteessä, mutta samalla tuli mietittyä elämää ja asumista aikalailla pohjamutia myöten. Olihan ne talot hienoja. Isoja, kalliita, ja upeilla tonteilla, mutta kuka oikeasti haluaa sellasen talon? Kahden aikuisen koti, jossa on 350 neliötä ja oma pesuallas vessassa molemmille.Miksi? Jos satutaan yhtäaikaa pesemään hampaita, ehkä... 

En haluais asua noin. Mikäs siinä jos joku tykkää, mutta mulle tuli kyllä ähky. Oma pieni (no yli 100 neliötä kuitenkin...) rivarinpätkä näytti oikei kodikkaalta kun tänään palailtiin. Ja mikä parasta, siellä lapset jo odottivat! Siitä huolimatta jaan teidän kanssa pari helmeä. Ne pienet asiat, jotka kuitenkin pysäyttivät tuon kaiken modernin suunnittelun keskellä. Läheskään kaikkea  näistä en omaan kotiini ottaisi, mutta joku näissä silti pysäytti. Aloitetaan BlingBlingillä


Tollaset isot, roikkuvat kristallivalot vois olla tosi siistit jossain, esim. vessassa. Sopivat ihan törkeän hyvin yhteen rosoisen huolimattomasti rapatun rujon seinän kanssa. Seinä ei pääse oikeuksiinsa kuvassa, mutta seinän ja kristallien kontrasti oli vaikuttava! Peili vielä kruunasi kokonaisuuden. Tässä talossa koko komeus oli ottamassa ihmisiä vastaan eteisessä, mutta itse haluaisin sen ehdottomasti kylppäriin (jos olisin rikas ja mahtava...) Viereinen kuva sit onkin kylppäristä. En todellakaan muista oliko kyseessä sama talo, koska mun päässä ne on sekottuneet jo suloseksi sekamelskaksi. 

 
Tässä kylppärissä oli mageet laatat! 
En ollu koskaan ennen nähnyt laatotusta, johon on upotettu "timantteja". Aika veikee tunnelma :)


Yleensä en kauheasti tykkää teennäisistä vesiviritelmistä pihalla, mutta tässä oli yritystä!


 Kristallikruunu mustassa kylppärissä on ehdottomasti hieno!
...ja meijjjän lattia! 
Pitäsköhän sittenkin maalata vessan katto mustaksi...

 Nämä lattiakaivot oli aika hauskat, ja ainakin erilaiset kuin meillä :)
Mihinhän ne vielä keksii noita sisustustekstejä laittaa!


Löytyhän sieltä sitten se hirsitalokin, johon itse voisin jopa kuvitella muuttavani. Sopivan kokoinen ollakseen kodikas, ja mikä parasta, PUUTA!


Ulkoapäin tämä valkonen miellytti, mutta toisessa Mammuttihirren talossa oli parempi pohja. Siinä minä istun "meijjän" talon portailla... ja haaveilen hirsitalosta.


Ja kattokaa tuota sänkyä! Se on IHANA!


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin tällä erää...

Asuntomessukierros jatkuu vielä,
mutta sulatellaas ensin nää.

Mukavaa maanantaita kaikille!