10. elokuuta 2010

Hernepeppu ja kadonneet tokarit

Huomenna se sitten alkaa meilläkin, koulutie. En edes yritä fiilistellä "kuinka pieniä ne on" ja "kuinka nopeasti ne kasvaakaan", koska suurimman roolin meillä on tänään näytelleet viimelukukauden todistukset. Missä kehvatsussa ne taas on! On se kumma, että aina kun niitä edellisenä päivänä ennen koulujen alkua etsii, niin löytää kyllä kaikki omat työelämääntutustumistodistukset vuodelta peruna, mutta sitä lapsen viimesintä luokaltapääsylappua ei mistään!

Tätä teatteria säestää yks hernepeppu, joka ei tykkää yhtään, että huomio keskittyy välillä muihinkin. Ei raasu arvaa, että torstaina pääsee ekaa kertaa hoitoon. Meidän rinsessa !!!( ja nyt alkaa tulla sitä "Voi kun se aika menee niin nopeaan..." jos en lopeta)


Prinsessa sai tänään oman hernepeppuisen näköispatsaansa sängyn viereen. Tykkäsi kovasti :)

Pitkää pinnaa kaikille kouluansa aloittaville!


Pieni suuri paikka

Hikistä huomenta!
Täällä ei vaan helle hellitä.
Vieläköhän tätä kesää on paljonkin jäljellä?

Mutta sitten vielä se viimenen viittaus asuntomessuille, jonka lupasin. Omat ajatukset alkaa tosin olla jo ihan muualla. Viimenen lomapäivä lapsilla ja huomenna se arki sitten taas alkaa. 

Asuntomessujen mielenkiintosin kohde minun mielestä löytyi itseasiassa messualueen ulkopuolelta. Tänne siis pääsee ilman kalliita pääsymaksuja! Kuopiossa pysytään kuitenkin.


Kävelymatkan päässä torilta, Sokoksen takaa löytyy
Pikku-Pietarin torikuja.
Aivan ihana uusi tuttavuus mulle, joka ei koskaan ennen ole Kuopiossa näin ajan kanssa käynyt.
Voi olla, että tää on teille muille jo ihan tuttu paikka...
Olisin voinut viettää kokonaisen "messupäivän" tällä pienellä kujalla.
Ihana tunnelma!


Ihana pieni kuja täynnä pieniä käsityöläisten liikkeitä!


Messujen kliinisten ja hiukka mielikuvituksettomien ratkaisujen jälkeen tuntui kuin olis tullu kotiin. Minussa asuu sittenkin se pieni ihminen, joka rakastaa kaikkea pientä ja ehkä vähän hupsuakin. Sisustamiselta toivon hulluja ideoita ja rohkeutta kokeilla kaikenlaista. Yhdistelyä ja sommittelua ilman liian tarkkoja tyylillisiä rajauksia.


Sellasta mielikuvitusta oli käytetty mm. tän pienen soman kahvilan sisustuksessa ja somistuksessa.


Söpöstä tiistaipäivää kaikille!
Nautitaan niistä pienistä suurista asioista!