2. lokakuuta 2010

Tuotoksia ja ekat jouluvalot

Ihan pakko tehdä viikonloppupostaus, vaikka täällä ei oikeastaan tapahdu yhtään mitään. Ihan tavallista lauantailötköilyä parhaimmillaan. Mun selkä sanoi eilen poks, joten ei tartte edes siivota! Mikä ihana syy vetää lonkkaa! Särkylääkkeen kanssa pystyn kutakuinkin välillä jopa nauttimaan tästä joutenolosta.

Kuvaksi päätin laittaa vielä pari koulutuotosta entisöintikurssilta. Näiden parissa olen viime päivät väkerrellyt. Erityishuomion ansaitsevat pienen jakkaran liitostapit, jotka ihan itse omin pikku kätösin sorvasin! Olin aika ypeä itsestäni, kun sen verran pysyi taltta kädessä. Tuo isompi tuoli oli aika villi ennen entisöintiä. Ihan harmittaa kun en saanut siitä kuvaa teille! Maalin väri oli kirkkaan keltainen ja istuin osa oli verhoiltu tummanruskealla tikkikankalla. Kankaan alus oli täynnä hiekkaa ja kaikkea moskaa! Kierrätyskeskuksesta tuolin koululle raahasin, ja nyt se on ihan kelpopeli! Tulee varmasti yhdeksi ruokapöydän tuoleista.


Sen verran sain kipeästä selästä huolimatta aikaiseksi, että kipusin katonrajaan ja ripustin Vean sängyn päätyyn tän vuoden ekat jouluvalot. Lokakuulle päästiin!

Joko te olette näitä ripustelleet tai onko suunnitelmissa?

Ihanaa viikonloppua kaikille!