23. kesäkuuta 2010

Pikaiset kuulumiset

Edellisessä postauksessa näkyi lähinnä olohuoneen lattiaa, ja ajattelin laittaa kuvan myös olkkarin yleisilmeestä tällä hetkellä. Huom, TÄLLÄ hetkellä. Tavarat on vain kannettu sisään ja seinätkin on vielä ihan tyhjillään. Turhaan en viitsi alkaa "sisustamaan" ennen remppaa, joten nyt vaan mennään näillä. Itseasiassa nautin aikalailla tästä vaaleudesta ja tilan tunnusta.


Sohva on ainainen murheenkryyni... Meillä kun vanhemman koiran lempiharrastuksiin on pennusta asti kuulunut sohvarunkojen etsiminen verhoilun alta. Kolme sohvaa se ehti tuhota, kunnes sitten myönnyin rautaiseen. Meillä siis vain haaveillaan pehmoisesta, valkoisesta laiskanlinnasta *huokaus*.

Tänään on nautittu kesäsäästä ja rusketettu perinteisesti toinen puoli.  Maattiin molemmat naiset ketarat levällään etupihalla, kun portista asteli sisään suloinen vanha herra ponnari päässä ja läppäri kainalossa. Siinä sitten vastailin tunnin verran EU-aiheisiin kysymyksiin (joista en ymmärtänyt puoliakaan) .  Onneksi huomennakin paistaa aurinko, niin saadaan rusketusrajat toisellekin olkapäälle. 

Joka välissä on tietysti naisten kesken kahviteltu ja syöty kaikenlaista hyvää...


Illan kruunasi hemmotteluhetki pihasaunassa, ah! 
Juhannustaikojakin jo suunniteltiin... Ajateltiin aloittaa näillä...


Ihan uusi tuttavuus ainakin mulle. Tuossa taemmassa purkissa kasvojenpuhdistusaine, joka purkista tullessaan on jauhetta, mutta muuttuu iholla melko pian saippuamaiseksi. Ihanan oloista! Ensimmäistä kertaa testasin, mutta ensivaikutelma oli lupaava. Onko teistä kellään kokemusta?