7. heinäkuuta 2010

Kotimatka mielessä, ilmastointi pielessä

Voi voi kun tuolla masennuspostauksissa olis niin paljon ihania kommentteja joihin haluaisin ihan ajan kanssa vastailla, mutta kun tämä lomailu on niin kiireistä aikaa... Nytkin mun illallisseura lähti ostamaan ruokatarvikkeita ja leffaa illaks, joten mulla on vain hetki aikaa tähän koneelle istahtaa. Yritän paneutua noihin kommentteihin vielä myöhemmin jos sitten kotona taas ehtisin.

Tänään me on naisvoimin shopattu sen, mitä 30 asteen helteessä on pystytty. Välillä kieltämättä tuntu, että kuolema tulee ennen kun kaikki on saatu autoon ja aika moni kauppa jäi ihan suosiolla käymättä. Ja mihin autoon niitä tavaroita sitten lastattiin?

Asse otti meidän (mun) Hondan jolla yleensä ajelen, Lapin reissulleen, ja hommasi meille korvaavan pelin lainaksi, että päästään Joensuusta Kajaaniin  huomenna. Tällanen tuli:

Skoda.

Me ei olla vielä väleissä.Ihan kiva, paitsi jos on tottunut isoon farmariin ilmastoinnilla ja automaattivaihteilla. Tässä pelissä sisällä on lämmintä noin 60 astetta varjossa ja auto pitää ihan hirveää ääntä. Tuntuma on sellanen tiedättehän, traktorimainen. Mulla menee viis minuuttia näiden lasten ja ostosten kanssa, että saan ensiksikin kaikki ovet yksitellen auki. Hehkuttaa ei onneksi tarvitse, koska kone käy niin kuumana, että se suorastaan hohkaa jo ennen käynnistystä. Omistaja huikkasi vielä viimehetken vinkiksi lähtiessään, että "Tällä ei sit kannata ohitella". Että hyvää kotimatkaa meille huomenna!

Onneks pojat ei vielä tiedä...ne repii pelihousunsa.


Noh, me pysähdytään huomenna tunnin välein kuivaamaan hikeä ja haukkaamaan happea. Sitäpaitsi laulaen matka kuluu mukavasti kun radiohan tässä ei siis toimi. Jos näätte Hikisen Skodan ja vielä hikisemmät matkalaiset huomenna illansuussa jossain reitillä Joensuu-Kajaani, niin töötätkää että pysytään hereillä.

Loppuun vielä kuva mun tän päiväisestä hellemekosta.


Huomenna vois vaikka kuuden jälkeen olla hetken viileetä...

Viivu