26. toukokuuta 2010

Tähänkö tää nyt loppu?

Unelmista tottassamme tänään...

Me on nyt totaalisesti kyllästytty tähän talon etsintään ja aletaan ihan vakavasti ja oikeasti harkita tilavampaa , kauniimpaa, viihtyisämpää, ilmastoituvampaa ja vähemmän kakanruskeaa väliaikaisasuntoa. Tänään on käyty jo kaksi kertaa katsomassa halpaa, 60-luvulla rakennettua rivaria, johon aletaan kallistua. Talo on ruma ulospäin, mutta siinä on silti jotain tosi kodikasta. Voisin hyvin kuvitella asuvani asunnossa pari vuotta, jonka aikana sitten voitaisiin etsiä unelmaamme ja harkita, halutaanko me ihan oikeasti edes asettua Kajaaniin pidemmäksi aikaa... Parasta tuossa rivarissa olisi, että rahaa jäisi pieneen remppaan ja kodista voisi siten saada oman näköisensä, sisältä.

Ollaan oikeastaan aika helpottuneita. Itseasiassa järkevin vaihtoehto tässä tilanteessa onkin laittaa unelmat pieneksi aikaa jäähylle ja keskittyä säästämiseen (säätämisen sijaan). Assen kanssa saatiin hyvät naurut, kun ilmoitin lähteväni päivittämään blogiini "unelmista tottassa" -osiota. Voisin kuulema tätä asuntolöytöä juhlistaakseni lopettaa koko blogin pitämisen :) Sitä unelmataloa kun ei koskaan löytynyt, mutta en minä lopeta... Tässä blogissa etsitään unelmien taloa vielä kahdenkin vuoden päästä, mutta siinä välissä voitaisiin rempata ja sisustaa yksi 60-luvun rivari... Vai mitä?


Ps. MUISTAKAA ARVONTA!


Arvonta

Kiitos jokaiselle edelliseen postaukseen kommentoineelle! Näin saatiin kiva muisto tästäkin ajasta kirjoihin ja kansiin. Ehkäpä jonain päivänä katselen noita kahta mahtavaa taulua ja muistelen tässä murjussa vietettyä aikaa hymyssäsuin. 

Mutta sitten siihen asiaan, eli pidemmittä puheitta arvontaan. Huikeat 100 000 klikkausta ja yli 200 tassunjälkensä jättänyttä. Siitä on syytä kiittää! Olen saanut uskomattoman määrän ystäviä ja kottikärrykaupalla hyvää mieltä blogaamisen, ja ennenkaikkea teidän kommenttienne kautta. Kaiken kokemani voisikin oikeastaan tiivistää C.S. Lewisin sanoihin:

Ystävyyden avaussanat ovat todennäköisesti tämäntapaisia: 
"Mitä?
Sinäkö myös?
Minä luulin, että vain minä."

Tällä kertaa arvontapalkinnot ovat vuodenaikaan sopien raikkaan kesäisiä. Teitä on niin hurjan monta, että ajattelin arpoa kaksi pakettia, joissa:

  • vihreäsävyinen koriliina
  • Drink coffee magneetti
  • Cath Kidston villikukat -saippua
  • vaaleansininen koriliina
  • Belgialaista pähkinä-rusina suklaata
  • Cath Kidston villikukat -saippua


Tällä kertaa ihan kaikki saavat osallistua! 
Jätä vain kommenttiboksiin merkki käynnistäsi ja olet mukana.
Sinun ei siis tarvitse olla kirjautunut lukijaksi, mutta toki ilahdun jos sen teet!
Jos kommentoit anonyyminä, muista mainita nimimerkkisi.
Osallistumisaikaa on viikko,
ja aika alkaa NYT!

(Arvonta päättyy 2.6. klo 15.39)

Arvonta on päättynyt.
Kiitos kaikille osallistujille!