14. kesäkuuta 2010

THE lattia

Siinä se nyt sitten on!
THE lattia!


Mitäs sanotte kakanruskeiden kaakeleiden jälkeen? 

Mulla tulee nykyisin piisihätä ihan jatkuvasti! Tarina kuuluu siis näin, että olen aina ajatellut, että jos joskus rakennetaan oma koti, haluan juurikin tällaisen laatoituksen vessan lattiaan. Kun tultiin tätä kotia katsomaan, ja kurkistin (tietysti ensimmäisenä) vessaan, en ollut uskoa silmiäni! Siinä se oli! Minun vessa! (Hmmm...mitä tämä kertoo minusta? Älkää miettikö sitä...)


Elämä rullailee vielä täydessä kaaoksessa purkamattomien laatikoiden keskellä, ja aina välissä yritän käydä myös lasten leirillä pitämässä näytelmäpajaa, ja sitten taas ehdin yhden laatikon hyvällä tuurilla purkamaan, mutta paljon iloa ja helpotuksen tunnetta on mahtunut näihin päiviin (muuallakin kuin vessassa). Nettikin saatiin vihdoin toimimaan, mutten kyllä ole ehtinyt blogia pariin päivään ajattelemaankaan. Kommentit olen silti käynyt puhelimen kautta lukemassa. Kiitos hirmuisesti monista onnitteluista ja koitan vastailla kysymyksiin tässä joku päivä.


Jotain kakan ruskeaa sentään ;) 
Vessan seinä nimittäin. Mutta tällä kertaa se on OMA ja maalipönttö on jo ostettu!


Että tällaista tänne. Palataan asiaan perinpohjaisemmin kunhan kiireet välillä hellittää. Ihanaa kun täällä käytte! Maxim rontti vain näyttää kirineen valokuvakilpailussa...grrr... Mutta meillä on nyt muut murheet ;)

Iloisin terkuin,