9. lokakuuta 2010

Jatkojalostusta

Pari kuvaa tältä päivältä myös, vaikkei täällä ole ihmeitä tapahtunut. Käväisin päivällä pari tuntia töissä hypistelemässä taas uusia ihanuuksia, jalassa äidin viime jouluksi mulle lahjaksi neulomat Kainuun maakuntasukat. Aika ihanat käytössä ja kuvio on tosi kaunis! Jos joku on kiinnostunut vilkaisemaan kudontaohjetta, se löytyy tästä.


Iltapäivällä sitten jatkettiin räkäsen Vean kanssa ruokatilan virittelyä ja ripustettiin katosta roikkumaan syksyinen kranssi. Kuinka monella muulla alakaa syksyisin ilmestyä kransseja sinne tänne? Muutenkin huomaan, että haalin ympärilleni kaikenlaista pientä koristetta. Jouluna koittaa sitten se kliimaksi. Ehkä ihmisellä on kylmässä Suomen maassa syksyllä luonnostaan pesänrakennusvietti. Täyteläinen koti tuntuu jotenkin lämpösemmältä.



Töissä muuten kuulin taas, että täällä ihan meidän kulmilla liikuskelee jo pari päivää etsiskelty ammuskelija. Jaiks! Taidan pysyä sisällä tän illan... Hulluks on tää elämä menny, mutta se onki sitten toinen juttu. Rauhallista lauantai-iltaa kaikille!