13. lokakuuta 2010

Seli seli

Ajattelinpa nyt sitten ihan yhteisesti kaikille selventää hiukka tilannetta, kun osa on ollut kovasti huolissaan siitä, että pari "uutta" postausta on näkynyt teidän blogilistoillanne, mutta sivuille ei kuitenkaan ole ilmestynyt mitään uutta sitten kysien jälkeen. Ihanaa huomata, että te näin tarkkaan seuraatte :) Itse en edes tajunnut, että moinen voisi aiheuttaa sekaannusta, vaikka luonnollisesti niinhän siinä käy!

Kyseessä ei nimittäin ole bloggerin virhe eikä minun epätoivoinen yritykseni saada blogin kävijämittaria raksuttamaan (hih, tää oli musta hyvä!) ,vaan kyseessä on ihan vain minun inhimillinen erehdykseni. Lisäilin nimittäin eilen tuonne putiikin puolelle uusia vasta saapuneita ihanuuksia, ja koska sekä blogi että blogipuoti ovat saman hallintapaneelin alla ja vieläpä saman nimisiä, laitoin pari tuotekuvausta vahingossa ensin tälle väärälle puolelle. Heti tietysti huomasin virheen ja siirsin nuo postaukset tuonne oikeaan osoitteeseensa. Puodista siis löytyvät mm. nuo mystiset raikkaat syksyn sienet. 

Ihania juttuja sinne taas sainkin. Omat lempparini ovat nuo antiikkivalkoiset koukut ja  pieni  musta kynttilänippu, joka sopii ihan täydellisesti minipakkiin!


Pakista täytyy saada vielä parempi kuva. Se siis puuttuu putiikista vielä.

Pakkiin olis ihana tehdä syksyisiä ja jouluisia asetelmia vaikkapa lahjaksi.
Eikös karkeistakin voi tehdä asetelmia? 
Taidan kuitenkin  lähteä takapihalle sammalta etsimään, kun sitä vielä saa...

Pihakukat saivat myös uudet ruukut. Kivan raikkaat sinkin väristen jälkeen, vaikka nekin on ihanat!


Taustalla näkyy mummoni kotitilalta säilynyt vanha maitotonkka, joka on yksi rakkaimpia aarteita.
Ehkäpä siksi, että se on yksi niistä harvoista asioista joita talosta säästyi. 
Kaikki kun paloi joskus äidin ollessa teini-iässä.

Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille!