6. helmikuuta 2010

Kuuminta hottia

Meillä käydään vääntöä poikien kanssa lähes päivittäin siitä, mitä laitetaan aamulla päälle ja millä tavalla. Etenkin vanhin on aina ollut varsin tietoinen siitä miten haluaa pukeutua ja hiuksensa tuunata. Jo pienenä meillä "raitaraitapaidat" , joiksi esikoinen Marimekon tasaraita -paidat oli ristinyt, lensivät nurkkaan koska eivät käyneet nuoren herran vaatemakuun. 

Noh, sen jälkeen on sitten lippiksen lippaa välillä taivuteltu hurjalle kaarelle ja välillä sen on pitänyt sojottaa täysin suorana ja miten milloinkin...

Perjantaina pojat olivat taas lähdössä kaverin synttäreille, ja kaiken hässäkän keskellä molemmat ilmoittivat laittavansa jalkaan lökärit. Minä tietysti ojentamaan, että eihän nyt synttärijuhliin lähdetä lökäreissä, vaan farkut tai muut "siistit" housut on ehdottomasti laitettava! Vastaukseksi sain kummastuneen ilmeen ja vielä kummastuneemman kommentin, tiedättekö, "SILLÄ" äänellä:

"Siis luuletko sä äiti, että sä voit päättää mikä millonkin on muotia?"

Okei, joku viestissä ei ollu menny perille...
En nimittäin luullut...

Salaa naureskelen meidän tomerille miehenaluille ja olen ylpeä siitä, että pojat kuitenkin miettivät pukeutumista, vaikka sukupolvien välinen kuilu alkaakin jo näkyä :) Esimerkiksi tiesittekö, että nyt on kuuminta HOTTIA laittaa farkunlahkeet sukan sisään? Ainakin näillä leveyksillä ja 10-vuotiaiden keskuudessa :D
Järkyttävän näköstä!

Onneksi meillä on vielä yksi, jota äiti saa pukea!
 

Tänään löysin suloisen ponchon kirpparilta.


...ja kokeiltiin vähän "isojen tyttöjen juttuja"
pinniä ja nallekorua (H&M) 

 
Jänis

Viimepäivät on olleet melkoista huisketta, eikä oikeastaan ole ollut mitään kummempaa kirjoittamista joten olen sitten toteuttanut lukijoiden toiveita ja julkaissut muunmuassa nuo mittani :)

Toinen asia jota on toivottu, ovat jutut eläimistä. Tästä ei suinkaan tule eläintenhoitoblogia, mutta haluan esitellä teille vielä yhden perheenjäsenen, jota en ole tainnut vielä blogissa esitelläkkään. Joten pidemmittä puheitta:

Einari Keskipörhölä, ystävien kesken Eikku:
(Nimi on muuten poikien suusta, EI minun!)

 
-Käy porkkanoilla.


-Rakastaa porkkanoita.


-Tavaa porkkanoita.


-Haaveilee porkkanoista.Sekä näkee unta porkkanoista.


Lisäksi se on taitava hävittämään tärkeää todistusaineistoa...
Loistokaveri, kertakaikkiaan!

Monessa blogissa on peräänkuulutettu suosikkiaiheiden perään, ja heitänpä minäkin kysymyksen ilmoille.
Mistä sinä haluaisit lukea postauksen?
Nyt mielikuvitus kehiin ja ideoita ilmoille, taikka alakaa tulemaan eukoista juttua! Hehe :D
Täällon hattu ihan tyhjä!

Vai oliko se takki?