22. huhtikuuta 2010

Salainen ystäväni

Osallistuin jo toista kertaa Possumamman järjestämään salaiseen kirppisystäväkierrokseen ja tässäpä tulee esittely saamastani paketista:

Paketin oli minulle kasannut Hanna Peikkotyttö, joka oli selvästi käynyt blogissani kurkkimassa. Lähes jokaisen esineen mukana nimittäin oli pieni perustelu miksi juuri se saapui luokseni. Kiitos sinulle Hanna!


 Paketista löytynyt suloinen ja herkkä pitsiliina sai uuden elämän Riihimäen lasitölkin "kantena".  Olinkin etsinyt sopivan pientä ja kevyttä liinaa jo jonkin aikaa.Lasikipposet senkin päällä saivat kaverikseen omenan ja päärynän. Hauskat sellaiset!


Paketista kuoriutuneet simpukat kuvasin Party Liten uudesta kesämallistosta löytyvän kalaverkko -lyhdyn juuressa. Sopivat mielestäni ihanasti yhteen!


Vielä pinkki sydänkori sekä sydämellisiä kynttiläjuttuja.

Niin, ja sitten se sininen lautanen, jollaista olin myös jo pitkään suunnitellut, mutten saanut  aikaiseksi :)


Koko paketin kruunasivat itse tehdyt kortit paketin sisällöstä. Esineet aseteltu asetelmiksi ja kuvattu kortiksi. Minä onneton vain jo laitoin ne niin hyvään talteen, etten tähän hätään enää löytänyt, mutta niissä oli ihana ajatus! Vaivannäkösi teki minuun vaikutuksen! KIITOS vielä kerran!

Voi kunpa sitä oppisi itsekin arjessa aina ilahduttamaan toisia ihan vain vaikka pienillä yllätyksillä tai ajatuksilla.