16. marraskuuta 2010

Tuotesijoittelua ja vastaus kysymykseen

Ihan alkuun varoitus, tämä postaus voi sisältää tuotesijoittelua!

Se on nimittäin ollut homman nimi nyt viime aikoina. Joulukausi on ihan täysillä jo päällänsä, ja olen alkanut valmistelemaan lauantaiksi jouluista tupaa olohuoneeseemme. Kivaa!!! Meinaan laittaa kaikki myynnissä olevat tuotteet esille niin, että niitä pääsee ihan oikeasti paikanpäälle katsomaan ja hypistelemään klo 12 ja 21 välillä.   Lupaan tarjota glögit! Niin, ja kaikki kaverit mukaan tietty :)

Tästäpä syystä meillä jo tontut suorastaan hyppii seinille. Samassa huiskeessa minäkin vähän väliä hypin seinille kun meidän esiteini järjestää kaiken muun kivan väliin kasvatuskeskusteluja (joissa onneksi ei kuitenkaan ole ketään ulkopuolisia osallisia...) etten vain pääsisi unohtamaan mikä se minun varsinainen tehtäväni tällä hetkellä tässä elämässä oikein on.Tässä kiireessä en ole ehtinyt edes kommentoimaan teidän jättämiä kommentteja. Antakaa anteeksi! Kaikki uudet lukijat, olette <3 tervetulleita! Ihanaa, että teitä tulee vieläkin lisää. 

Jo aikoja sitten joku kyseli mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytän. Vastaus on: ilmaista, netistä vapaasti ladattavaa PhotoScapea. Helppo ja ainakin minun taidoille täysin riittävä ohjelma, josta tykkään hirmuisesti. Läheskään kaikkia kuvia en kuitenkaan ajanpuutteen vuoksi ehdi käsittelemään, mutta noilla "vanhoilla valokuvilla" on hauska välillä leikkiä.


 Yritän palailla nyt vähän tiheämmin taas!

Lämpöisin terkuin,