9. maaliskuuta 2010

Pellavapää

Arvonta on pärähtänyt ihanasti käyntiin! Huippua on ollu aina välillä käydä katsomassa ketä täällä oikein vieraileekaan. Jatkakaahan samaan malliin :) Aikaa on vielä runsaasti jäljellä! (Arvonta siis tuolla alemmassa postauksessa)
Pikkuhiljaa alkaa taas silmä tottua tähän pellavapäähän. Ollaan edelleen lasten kanssa hiihtolomalla ja toisten nurkissa, ja näissä nurkissa on se mukava puoli (lukemattomien muiden lisäksi), että yhdestä löytyy valtava kokovartalopeili! Loistava kapistus sellaiselle, joka ei moista omista. Se kun kertoo enemmän kuin pelkkä vaakalukema ja on armoton. Taas olen saanut ylimääräistä potkua keventää ruokailua, ja se on aina plussaa. Nytkin ensimmäistä kertaa varmaan kuukauteen mulla on NÄLKÄ! Ja olen päättänyt vastustaa kiusausta aamuun asti. Kello kun on jo kymmenen illalla.


Voitte kuvitella, etten ollut hirvittävän innoissani tänne kokovartalokuvia laittamassa, mutta kun kerran peili kerrankin oli tarjolla ja kuvaa uudesta tukasta on pyydetty, niin uhrauduin! Vartalo on tietysti käännetty sen verran korkkiruuville, että pahimmat makkarat kiertyvät navan ympäri ;)


Hiukset ovat tosiaan vaatineet totuttelua... Toisaalta pidän näistä ja toisaalta kaipaan tummaa. Uusien hiuksien kanssa oli kuitenkin pakko saada uudet kengät...ja farkkumekko. Tekee mieli vaalentaa ja keventää muutenkin kevättä kohden. Jospa vaikka huomenna saisin pari kuvaa räpsäistyä noista uusista ostoksistani :)
Siihen saakka, Hyvää yötä!


Viivu