13. helmikuuta 2010

Neljä ehdokasta

Tämä päivän olen juossut kieli vyön alla ja tirskinyt minkä nenästä lähtee! Menin sitten saamaan flunssan justiinsa tähän saumaan. Huominen on vähintään yhtä kiireinen kuin tämä päivä, eikä se juurikaan helpota oloani!

Keskiviikon lehti-ilmoitus tuotti satoa ja sitä on korjattu urakalla. Tarjouksia tuli yhteensä neljä. Ei kuulosta paljolta, mutta kyllä niidenkin kartoittaminen ja tapaamisten sopiminen parin päivän aikana on vaatinut aikansa. On soiteltu, vastailtu, sähköpostattu, katseltu, mietitty ja pähkäilty. Ihania ihmisiä tavattu ja saatu kurkistaa heidän koteihinsa. Tässä seuraa pieni yhteenveto tarjokeista:

1. Omakotitalo
valkoinen tiili+ruskea lauta
4 h+k+s+khh+th+bar+2xwc
rakennettu 1980
280 neliöä
hintapyyntö 268 000

Reaktio: Ei missään tapauksessa! Talo on ollut netissä myynnissä jo ainakin vuoden, ja olemme sen todellakin huomanneet. Ei ole sitten pätkääkään meidän makuun ja hintakin on sitä luokkaa, että melkoinen unelmatalo saisi olla jos siitä noin paljon maksaisin.

2. Omakotitalo
puu, vihreä, salmiakit ikkunoiden päällä
3mh+oh+k+th+khh+s
neliöitä 145
hintapyyntö 228 000

Reaktio: Siisti ja hyvin pidetty talo. Ei ihan meidän makuun joka kohta, mutta viihtyisä perusratkaisu. Helppoa asumista valmiissa kodissa...Halutaanko me sitä? Avarat oleskelutilat ja isot ikkunat sekä koiran häkki pihalla ehdottomasti plussaa!!! Alue mieleinen.

3. Omakotitalo
Valkoinen tiili/lauta
Oh+k+4mh+th+kh+s
rakennettu 1994
130 ja risat neliöitä
Hintapyyntö: 225 000

Reaktio: Remppaa, remppaa... Niin paljon remppaa, että tuo hinta kipuaa jonnekkin ihan pilviin... Miten ihmeessä joku välittäjä on voinu arvioida tän hinnan suunnilleen samaksi kuin kohde nro kakkosen? Ero on kuin yöllä ja päivällä! Molemmissa sitäpaitsi vuokratontti.

4. Omakotitalo

Reaktio: Vastaan puhelimeen. Miesääni kysyy, kuinka isoon meillä on varaa. Vastaan naurahtaen, että sehän riippuu täysin hinnasta, ei suinkaan neliöistä. Seuraavaksi mies kertoo anteeksipyydellen tarjolla olevan talon, jonka hinta on 350 000... 

Joo...Kiitos, mutta ei kiitos!

Näistä siis ainoa harkittava on tuo nro 2... Sitä mennään vielä uudestaan katsomaan...

Hyvä mieli siitä, että tarjouksia tuli, mutta pikkuisen pettynyt olo kun sitä oikeaa ei vieläkään tunnu löytyvän.
Aamulla muuten luin lehdestä, että tämäon tulossa myyntiin. Paikallinen Eino Leino talo, josta tein viime kesänä postauksenkin.
Hitsi kun en muistanut lotota!