17. huhtikuuta 2010

Colour your kevät

Toivelista alkaa pikkuhiljaa tuottaa tulosta. Me nimittäin tehtiin se! Pi i i i i itkästä aikaa kutsuttiin äiti ja isä lastenvahdeiksi, ja käytiin Assen kanssa teatterissa ja syömässä. Kylläpäs teki hyvää! Mistään romanttisesta illasta sanan varsinaisessa merkityksessä ei voida puhua, koska  ruokaillessa ajatus oli (myönnettäköön) hyvinkin pitkälti lautasella ja näytelmä oli varsin traaginen sekä paljon tunteita ja ajatuksia herättävä Parhaissakin perheissä. Pieni katkos arjen hulinaan ja rutiiniin  oli silti tervetullut. Oli ihanaa vain istua ja antaa omien ajatusten virrata. Koska tuossa toivelistassani kuitenkin ihan selvällä suomenkielellä lukee romanttinen ilta, en aio vielä kuitata tuota nimenomaista iltaa vietetyksi, vaan jään odottelemaan seuraavaa... Ei minusta olisi ollenkaan pahitteeksi, jos näitä kahdenkeskeisiä iltoja olisi useamminkin ;)
Varsinkin kun siinä lastenhoidon ohessa äiti oli siivoillut koko kämpän ja tehnyt laskiaispullat meidän iloksi. 


Tänään on sitten vielä jämäpullilla herkuteltu. Jostain syystä minua kiehtoo ihan valtavasti tuo hempeän vaaleansinisen ja kirkkaan tummanpunaisen liitto. Huomaan, että haalin sitä ympärilleni. En ole mikään yhden-värin-nimeen vannoja, vaan värimieltymykset muuttuvat kausittain. Nyt jostain syystä kiehtoo tämä, on jo jonkin aikaa kiehtonut. Niinpä joulumukitkin ovat vielä saaneet jäädä käytettäviksi. Tuo luminen postikortti olisi ehkä kuitenkin aika jo laittaa talviteloille... Se vain on niin kaunis!

Mikä on sinun kevätvärisi tälle keväälle?

Veasta äidin värivillitys on ihan mukiinmenevä.

Kuin tilauksesta löytyi myös salaisen kirppisystävän paketista ihana sininen maisemalautanen. Lautanen on tehty seinälautaseksi, mutta minun on ehdottomasti saatava tämä käyttöön! Esittelen teille paketin kokonaisuudessaan myöhemmin, mutta laskiaispulla suorastaan vaati tulla syödyksi tältä lautaselta. Kiitos Hanna! Tykkään kovasti!


Ihanaa viikonloppua kaikille teille ystäväisille! Minä tästä lähdenkin vähin äänin pakkailemaan oman salaisen kirppisystäväni pakettia. Kuinkas muutenkaan, kuin viimetipassa...  Mutta silti ajoissa :)