6. joulukuuta 2009

Mitä sitä tänään pistäs päälle...

Kuka tunnustaa miettineensä itsenäisyyspäivän alla miten itse sonnustautuisi linnan juhlaan jos se kutsu postilaatikkoon kolahtaisi? Minä tunnustan! Joka itsenäisyyspäivä sitä pohdiskelen, eikä valmista ole vielä tullut... Ei tosin ole tullut sitä kutsuakaan, joten aikaa lienee taas vähintään vuosi hioa täydellistä sisääntuloa.

Rakastan juhlia ja pukeutumista. Liian harvoin meillä Suomenmaassa saa oikein luvan kanssa laittaa parasta päälle ja tällätä. Suomalaisella itsetunnolla varustettuna sitä lähtee juhlaan kuin juhlaan mielummin vaikka vähän alipukeutuneena kuin reilusti ampuen yli. Ettei vain herättäisi liikaa huomiota... Tai huomiota ollenkaan.

Prinsessapäivät alkavat valitettavasti olla luetut kun vanhojen tanssit ja häät on tanssittu. Ainoa toivo onkin sitten odotella sitä kutsua itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Turhaan! Kerran olinkin jo vähällä törmätä Arajärveen, mutten ilmeisesti tarpeeksi kovaa. Kutsua ei nimittäin kuulunut sinäkään vuonna.Pari vuotta sitten sain tilaisuuden leikkiä prinsessaa kun mieheni väitteli tohtoriksi. Kuvat on otettu kotona kun sovittelin muutamaa pukua...ihan vain huvikseni :)Harmi vain, olen nuo kuvat sävyttänyt tuollaisiksi ylivalottuneiksi, enkä saanut sitä enää poistettua. Kanssani juhlimaan lähti loppujenlopuksi tämä turkoosi :)

Eniten pidän kapeista puvuista jotka levenevät vasta helmaa kohden. Löysinkin netistä muutaman ihanuuden...

Näistä voisi ehkä aloittaa...

:)Viivu

Matka jouluun, 6. luukku

Joosef ja Maria päättivät kysyä yöpaikkaa majatalosta. Vihdoinkin he pääsisivät lepäämään. Maria alkoi jo tuntea olonsa huonoksi pitkän matkan jälkeen....jatkuu huomenna...