28. huhtikuuta 2010

Aihetta juhlaan

"On tänään onnenpäivä, ei murheeeeesta häivää..."

-Alfred J. Kwak-

Löysin taas pitkästäaikaa vaakani sohvan alta pölypalleroiden seasta lojumasta ja ihan vain kokeeksi kävin sillä seisomassa. Ja voittekos kuvitella! Se näytti kuin näyttikin enää 60,5 kiloa !!! Ja ainoa asia mitä olen syömisen suhteen tehnyt on se, että olen lopettanut laihduttamisen! Kuka olisi uskonut, että se näin pian alkaa tuottaa tulosta! En ainakaan minä.

Minulle alkaa pikkuhiljaa valjeta syy, miksi ennen pysyin hoikkana laskematta mitä suuhuni laitan. En yksinkertaisesti ehtinyt laittamaan suuhuni yhtään mitään. Säännöllinen työ ja kaksi vilkasta poikaa pitivät minut niin kiireisenä, etteivät kalorit pysyneet kannoillani. Nyt kotona yhden lapsen kanssa ollessani olen lähinnä syönyt työkseni. Muutos ruokailutottumuksissa on tapahtunut pikkuhiljaa ja huomaamatta. En minä mikään mässäilyn kuningatar ole ollut vieläkään, mutta joidenkin väitösten mukaan ne ovatkin juuri ne ensimmäiset yli oman energiatarpeen ylitse menevät kalorit jotka meitä lihottavat... Ei siis tarvita montaakaan ylimääräistä kaloria, vaan jo 7 pikku paholaista yli oman energiatarpeen on liikaa ja saa aikaan lihomista.
Kalorin laskijaa minusta ei kuitenkaan koskaan saa, vaikka pitkän matikan kirjoitinkin. Näyttää siltä, että kevätaurinko sensijaan on saanut minut sopivasti touhukkaaksi ja ruoka sekä hyötyliikunta ovat löytäneet sopivan tasapainon. Mikä parasta, ihan huomaamatta :)


Lisää iloa toi Pienestä sukkapuodista Piialta saamani arpajaisvoitto. Suloinen kirja täynnä keväisiä tildavärejä ja ompeluohjeita!

Ihan hirveästi tekisi mieli käydä prinsessan sängyn kimppuun, mutta ompelukone on edelleen kovasti kipeä, eikä suostu yhteistyöhön. Pitäis viedä se lääkäriin...

Siihen saakkaa jatkan haaveilua ja ihastelen kuvia! 

Sekä tietysti juhlin saavutettua painoa yhdellä rasvattomalla jogurtilla...