11. toukokuuta 2010

Hupsis!

Oletteko te alkaneet lisääntymään?

Vai onko tämä vain merkki siitä, että meidän pitäisi useamminkin alkaa tyriä asuntokaupoissa... ? Teitä on nimittäin käynyt täällä sivulla eilisen ja tämän päivän aikana ihan järkyttävän monta! Tai siis ihanan järkyttävän... Jossain vaiheessa suunnittelin, että kunhan kaksisataa lukijaa ja 100 000 kävijää paukkuvat, niin pannaan arvontaa pystyyn ja kieltämättä alkaa tuntua, että saisin olla jo toinen jalka oven välissä menossa palkintoa noutamaan. Kävijä laskuri on nimittäin raksuttanut komiaa yli tuhatta kävijää vuorokaudessa.  En valita en! Te juuri teette tästä kirjoittamisesta kirjoittamisen arvoista <3 


Tässä kuva meistä V:n kanssa vahanukkeina iltapuuhissa ;) En ymmärrä miten tämä kamera tekee aina tällaisia tepposia. Toiveissa kuitenkin on, että ehkä jo ensi kuussa saisin uuden ostettua... Se olisi aika unelma! 

Pannaanpas pientä pinoa pystyyn:

Miksi juuri sinä eksyit tänne tänään? (Hihii... kuinkahan moni uskaltaa tunnustaa...)


Teemana valkoinen

Nyt unohdetaan talomurheet, keskitytään katsomaan elämää eteenpäin ja ajatellaan vaihteeksi
   valkoisia    
ajatuksia!

Ihan pakko silti vielä tähän alkuun kiittää ihan jokaista kannustavista ja ihanista kommenteista ja oman kokemuksen jakamisesta! Olette ihan uskomaton voimavara! Ja haluan vielä sanoa, ettei tarkoitus ollut suinkaan koko asunnonvälittäjien ammattikuntaa kohtaan nousta, vaan uskon, että siinäkin joukossa asioita osataan hoitaa myös todella hyvin ja asiallisesti. Ihan varmasti löytyy ihan huippuja välittäjiä myös, ja aion kertoa teille heti, kun sellaisen löydämme! 


Mutta sitten niihin valoisampiin asioihin... Rakastan astioita! Viime aikoina niiden keräily on ollu hieman rajoittunutta tilanpuutteen vuoksi, ja siksi ajattelin esitellä teille meidän arkistakin arkisemman valkoisen TEEMA -astiaston. 


Tämä onkin siitä hauska astiasto, ettei siinä oikeastaan ole esiteltävää :) Teemaa kun löytyy nykyisin lähes joka kodista. Meillä perusastiastona on tämä valkoinen. Lisäksi kaapista löytyy sateenkaaren kirjo muita värejä. Pidän siitä, että astiat ovat helposti yhdesteltävissä ja kattauksen ilmettä saa muutettua vain joitain tehostevärejä vaihtamalla. ja joukkoon jokunen Muumi välillä tietysti!


Lisäksi pelkistetty, yksinkertainen muoto sopii minusta nimenomaan arkiastiaan.


Näitä kuvaillessani vain huomasin, että valkoisia tarvittaisiin neljän setti lisää. Tällä hetkellä yhtenäinen kattaus onnistuu kahdeksalle, mutta kun oma perhekkin on kasvanut, niin ei olisi ollenkaan pahitteeksi jos täydellinen sarja olisi kahdelletoista. Me nimittäin rakastetaan ystäväperheiden kanssa syömistä :) 


Kuinka monen muun perheestä näitä löytyy, ja mikä on sinun suosikkivärisi?