25. helmikuuta 2010

Ei, juu, vaarinhousut

Tässä kohtaa pitäisi nyt sitten olla se arvontapostaus, mutta eipäs olekkaan. Nimittäin mikään ei ole taas mennyt ihan niinkuin suunniteltiin. Maanantaina eräs ystäväni soitti: Moi, tuutteko meidän kanssa Katinkultaan? Itseasiassa me varattiin ja maksettiin jo teille huone. Että ei muuta kun tulette vaan. Mennään laskemaan ja kylpylään" 

Arvatkaa mietinkö hetkeäkään. No en! Nämä ovat niitä tarjouksia, joista ei kieltäydytä. Niinpä teimme pikalähdön Katinkultaan ja otimme varaslähdön hiihtolomaan miniloman muodossa keskellä kiireistä viikkoa. Mukavaa oli! Kiitos H&M! (eikä tää nyt sit oo se Henkkamaukka) Loma sujui ongelmitta, mutta paluumatkalla oltiinkin sitten jo pussit kädessä. Veeti aloitti oksentamisen heti hotellilta lähtiessä. Niinpä minä olen ollut kotona jumissa enkä ole päässyt minkään valtakunnan arvontapalkintoa etsimään! Blääh! Malttakaahan odottaa :) Tulossa on... jahka tästä taas pystyyn kammetaan.

 
Ulkoillessa tuolla kylmässä tuiskussa on muutaman kerran käynyt mielessä että josko sitä joskus sijoittaisi oikein kunnon villahousuihin. Kuin tilauksesta löysinkin Odd Mollyn mallistosta  ehkä maailman söpöimmät <3


Ihanat minusta! Noissa kelpaisi kevättä odotella... ei haittais vaikka olis viikon myöhässä...